Įkraunama...
Įkraunama...

Graviravimas

QUOTE(irmulia @ 2010 04 23, 08:54)
Puikiai pasidarbavai  thumbup.gif  Beje, o nėra taip,kad graviruojant taures truputį stiklas trupa ir linijos gaunasi lyg iškramtytos ?  g.gif

būna -nuo stiklo kokybės priklauso. Kai kurių iš viso neįmanoma graviruoti, nes ir trupa, ir -žvynuojasi, ir net skyla. O su kokybišku storesniu stiklu paprastai nebūna problemų.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2010 04 23, 01:39)

na kaip fainiai atrodo thumbup.gif esu ir as kazkada graviravusi stikla, bet kad sitaip gautusi nea... ax.gif
o su kuom tu graviruoji? As tai kazkada dirbau firmoj ir graviravau su tokiu dideliu graveriu, bet jo galimybes buvo labai minimalios. Tokiu darbu nei per kur negaledavau padaryt...
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2010 04 23, 02:39)

NEREALU! bigsmile.gif thumbup.gif gal galetum pasidalinti kaip graviruoji ir kokiu antgalius naudoji? ax.gif pati labai noriu ismokti taip graviruoti blush2.gif gal galima ir per asmenines zinutes info? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 birželio 2010 - 15:46
Eik tu sau kusachius kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif trūksta žodžių wub.gif
Atsakyti
smile.gif sveiki, o kiek graziu darbeliu cia jusu temoje:) ...zodziu kaledomis darbe keiciames dovanomis, bet paciu rankomis kazka padarytomis, kadangi namuose turiu toki daikciuka graviravimui irgi va kaip cia maciau su mazais antgaliais tai galvoju nupirkti kokia taure ar puoduka koki ir pagraviruoti ka nors, gal yra kokiu graviravimo palapciu? ta prasme ka reiketu zinoti norint taip megejiskai ka pagraviruoti, kad nesugadinti daikto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2010 04 23, 00:39)

NEREALIAI FANTASTISKA thumbup.gif
Atsakyti
Merginos. Gal kuri turite tokį? Ar verta įsigyti?
https://kuponai.lt/v...jos-dovanu.html

Gundausi, bet neapsisprendžiu. Kad nebūtų ir vėl faflo...
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2012 12 03, 15:11)
Merginos. Gal kuri turite tokį? Ar verta įsigyti?
https://kuponai.lt/v...jos-dovanu.html

Gundausi, bet neapsisprendžiu. Kad nebūtų ir vėl faflo...

man atrodo nieko gero jau vien dėl to,kad su baterijomis... rolleyes.gif kiek ilgai jos laiko? be to kokia kaina graviravimo galvučių? Kur jų bus galima įsigyti ? Koks prietaiso galingumas? Man kažkaip nekelia jis pasitikėjimo... schmoll.gif
Atsakyti
Neturiu, bet sake, kad tikrai fuflo schmoll.gif Gal lygiai toks ar nevisai toks , bet tokio tipo. Sako, kad anglijoje jie apie 3 svarus kainuoja, tai vertink kaip vienkartini daikta mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar dar yra graviruojanciu? Patarkit koki geresni aparata isigyti smile.gif
Atsakyti
Taip taip, ar yra čia kas nors, AU? smile.gif aš irgi ruošiuosi įsigyt ir žiūrinėju vat į šitą http://www.e-senukai...jm-bosch_2.html. Ar vertas, patarkite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Turbut panasaus klausimo sulaukiat jau entaji karta, bet atsakymas uztruks trumpiau nei ilgai googlinti ar skaityti visa tema. Koki graviravimo iranki rekomenduotumet isigyti, kad butu galima graviruoti pusbrangius akmenis ar siaip akmenis. Kad atlaikytu tokio kietumo medziaga. 4u.gif
Atsakyti