Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų ir kačių prieglauda

QUOTE(KaZantipA @ 2009 02 28, 18:54)
niekaip nesurisu prie ko cia kempinele ...  g.gif

Ji labai norėjo vieną Tagre's šuniuką juoduką paimti, bet neprisiruošė atvažiuoti... unsure.gif
Atsakyti
aaa.. aisku )
Atsakyti
Kažkada anksčiau buvau skaičiusi, tik neatsimenu kuriam tinklapyje, kad šuneliams beglobiukams (nepamenu, ar Pifo, ar Aleksoto prieglaudos) galima atiduoti nereikalingus drabužius (turiu mintyje žmonių drabužius), rankšluosčius ir t.t. Gal kuri nors žinote, ar reikalingi tokie, ir būtent kokie tinka, suprantu, kad kai kokios sintetikos nelabai tinkamos. Gal kuri patartų? Nes namuose turiu nereikalingų drabužių, jau nelabai tinkamų nešioti, išmesti nenoriu, jei jie būtų reikalingi kitur. Tik dar nežinau kaip reikėtų perduoti, nes gyvenu Vilkaviškyje, na žodžiu, reikėtų informacijos ir gal pagalbos perduodant.
Atsakyti
Aleksoto savanorės mielai priims rūbus vietoj guolių.
Atsakyti
sveiki,

meili apie 8men kalyte iesko namu. seimininkai prasitare, kad zada ja uzmigdyti, jei neatsiras, kas ja paimtu. siuo metu priziuriu ja, bet jai reikia zmogaus, kuris su ja uzsiimtu. paserta, ir pasilakscius buna kasdien, bet reikia ir dresuros, nes energijos pilna, kaip velniukas. is dziaugsmo sokineja, bando pabuciuoti smile.gif tai perspeju, kad nenuobodu su ja smile.gif

foto:

http://public.fotki.com/kitaip/mere

turi skiepu knygute, bet ji pas seimininkus, ten irasyta tiksli gimimo data. as kiek pamenu tai ja visai mazute antroj vasaros pusej parsinese..

Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2009 03 13, 15:53)
Aleksoto savanorės mielai priims rūbus vietoj guolių.

Aleksoto prieglaudą žinau, pati turiu kalytę iš ten paimtą prieš 3 metus smile.gif. Turbūt šį mėnesį (arba sekančio pradžioje) važiuosiu iki Kauno, galėčiau užvežti, tik nežinau kuri tai bus diena, bet darbo laiku. Ar reikėtų tartis konkrečiai su kuria nors iš savanorių, ar galima tiesiog užvežti tiesiai į prieglaudą? Jei su savanore, tai su kuria? O gal kas nors iš galinčių paimti rūbus netyčia būna Vilkaviškyje ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mamaedita @ 2009 03 16, 09:29)
Aleksoto prieglaudą žinau, pati turiu kalytę iš ten paimtą prieš 3 metus smile.gif.  Turbūt šį mėnesį (arba sekančio pradžioje) važiuosiu iki Kauno, galėčiau užvežti, tik nežinau kuri tai bus diena, bet darbo laiku. Ar reikėtų tartis konkrečiai su kuria nors iš savanorių, ar galima tiesiog užvežti tiesiai į prieglaudą? Jei su savanore, tai su kuria? O gal kas nors iš galinčių paimti rūbus netyčia būna Vilkaviškyje ax.gif ?

Manau, kad pati galit tiesiog tiesiai ten nuvežti, priims ax.gif
Atsakyti
Sveikutes.. Gal zinot kur aplink Siaulius yra gyvunu globos namai? Na 70km spinduliu..(na yra ir siauliuose bet ten katinuku nera) noreciau katiniuko,gerai butu kad butu kuo jaunesnis, o gal atsiras kas dovanoja?
Atsakyti
QUOTE(ATA_ @ 2009 03 18, 17:09)
Sveikutes.. Gal zinot kur aplink Siaulius yra gyvunu globos namai? Na 70km spinduliu..(na yra ir siauliuose bet ten katinuku nera) noreciau katiniuko,gerai butu kad butu kuo jaunesnis, o gal atsiras kas dovanoja?


Tai, kad yra ten ir katinuku. Viena forumiete tikrai eme. Ir dar pasirinkti buvo is ko.
Atsakyti
hm.. nu kad seniau tai keik zinau nebudavo.. na gal pasikeite viskas..reikes nuvaziuoti paziureti,jei aisku mes apie ta pacia vieta kalbam (nes ilga laika negyvenau Siauliuose,tai dabar biskiuka nebezinau kas ir kur) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ATA_ @ 2009 03 18, 21:06)
hm.. nu kad seniau tai keik zinau nebudavo.. na gal pasikeite viskas..reikes nuvaziuoti paziureti,jei aisku mes apie ta pacia vieta kalbam (nes ilga laika negyvenau Siauliuose,tai dabar biskiuka nebezinau kas ir kur)  unsure.gif


Kiek zinau is ten paeme katyte pries koki menesi.

Radau adresa:
Lietuvos gyvūnų globos draugijos Šiaulių skyrius
Adresas (prieglauda): K. Jankausko g. 25, Šiauliai
(ofisas): J. Basanavičiaus g. 37, Šiauliai
Telefonas (prieglauda): (8*689) 95360
(ofisas): 8 65046030 (Birutė Vaičiulevičienė)
El. paštas: LGGD-Siauliai@takas.lt

Pasiskambinkite ir pasiklauskite ar turi. 4u.gif
Atsakyti
Aha..kaip tik dabar jau buvau susiradus sita adresiuka.. smile.gif butent ta vieta ir zinojau..

Na dekui uz tokia info.. vat reikes nulekt apziuret ka ten turi.. wink.gif
Atsakyti