Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos II dalis

Pasakykit, ar kuri nors susidurėt su tokia problema, kad vakuuminis masažas dar labiau iškėlė celiulitą į paviršių, t.y. tarsi iškedeno jį? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 03 05, 12:27)
As tai nelabai tikiu, kad visokiom zelem celiulita isnaikinsi... cia jau reikia kazko daug daug rimciau, reguliuoti mityba, fizini kruva, va tada gal ir pades tie kremukai ar aparaciukai.

Viso sito proceso esme yra tai, kad oda atsinaujina tik per 30-40 dienu, reiskia, to, ka darai siandien, rezultatus pamatysi tik po menesio ir daugiau bigsmile.gif , nes tiek laiko reikia odai atsinaujinti... bigsmile.gif
O ir kremai veikia - jei uzsuktumet cia pat SM i natur produktu gerbeju temele ir paskaitytumet kremu sudeti, suzinotumet, kaip konkreti medziaga veikia- tai istikintumet tuo pati...juk mumijas balzamuodavo asfaltu (skysta nafta), naftos kokiam tai pavidale yra kremuose...
beje, juk visi tie limfomasazai, vaakumai, lazeriai, elektrostimuliatoriai ir kt. issiivyste is to, kas labai primytyvu...ju pagrindu sugalvotos masinos tam, kad butu galima varyt konvejeriu...vadinasi, galima apsieiti ir be salonu, paciu rankelemis smile.gif (ir tai, ka pasidarysim pacios, savo "prakaitu", vertinsim labiau tongue.gif )
Taigi, mielosios, kremai su saiku, ir kantrybes kovojant pacioms su savimi (masazai, maistas, sportas - uch, kiek daug valios reikia, BET, jei labai labai nori... cool.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvilė: 05 kovo 2009 - 13:30
user posted image

Masažas eteriniais aliejais - celiulito priešas

Aromaterapija yra viena iš veiksmingiausių terapijos formų gydant šį sutrikimą, ypač kai ji derinama su sveika mityba ir lengva mankšta. Viena puikiausių eterinių aliejų savybių - galia mažinti celiulitą. Jie ne tik tiesiogiai veikia riebalinio sluoksnio ląsteles, bet ir šalina atsiradimo priežastis. Priemonės su eteriniais aliejais padeda išvengti riebalų kaupimosi, normalizuoja kraujotakos procesus, šalina šlakus ir skysčių perteklių - vieną pagrindinių celiulito formavimosi priežasčių.
Eteriniai aliejai padeda įveikti ir psichologines antsvorio atsiradimo priežastis: jie gerina nuotaiką, leidžia pajusti gyvenimo malonumą neieškant paguodos tokiuose dalykuose kaip besaikis valgymas. Pavyzdžiui, kvapnioji citrinžolė gali padėti išsivaduoti nuo nereikalingų kilogramų, be to, mažina apetitą. Su celiulito problema puikiai susidoros apelsinų, kadagių, citrinos, kipariso, muskato, rozmarino eteriniai aliejai.

Siekiant geriausių rezultatų procedūrų metu yra naudojami eterinių aliejų mišiniai, kurie yra paruošiami kiekvienam individualiai.

Rekomenduojamas 10 procedūrų kursas, atliekant po 2-3 procedūras per savaitę. Vėliau palaikomosios procedūros 1-2 kartus per mėnesį.

Susimaišius aliejukus manau, galim ir namie daryti masažiukus 4u.gif
Atsakyti
parasysiu receptuka masazui su aliejais nuo celiulito mirksiukas.gif

aliejus-pagrindas- 20 ml Saulegrazu aliejaus
Eterinis aliejus: po 3 lasus Rozmarino, Snapucio ir Kadagio aliejaus

o sitas receptukas nuo striju:

aliejus-pagrindas- 10 ml Avokado aliejaus, 10 ml Jojobos aliejaus
Eterinis aliejus: 2 lasai Snapucio aliejaus, 1 lasas Smilkalu aliejaus, 2 lasai Nerolio aliejaus

gal kuri isbandysit, kai tik turesiu galimybe siu alieju isigyti butinai isbandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2009 03 05, 13:42)
Pasakykit, ar kuri nors susidurėt su tokia problema, kad vakuuminis masažas dar labiau iškėlė celiulitą į paviršių, t.y. tarsi iškedeno jį? unsure.gif

toks yra tauriu principas.pirmiausia iskelia visa celiulita i pavirsiu,o paskui ji naikina.todel nesustokit masazuotis ir tikrai jis isnyks thumbup.gif
Atsakyti
as jau gavau tvarscius kad galeciau leskas ivyniot tai dabar ieskosiu kokiu dumbliu ar dar ko nors smile.gif su kava kasdien skrabiju tai arba man vaidenas arba gereja lyg tai odos tonas blink.gif ziuresiu kas toliau bus. dar nusipirksiu ta spygliuota masazuokli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnule @ 2009 03 06, 16:44)
as jau gavau tvarscius kad galeciau leskas ivyniot tai dabar ieskosiu kokiu dumbliu ar dar ko nors  smile.gif  su kava kasdien skrabiju tai arba man vaidenas arba gereja lyg  tai odos tonas  blink.gif  ziuresiu kas toliau bus. dar nusipirksiu ta spygliuota masazuokli  bigsmile.gif

Kad odos tonusas pagerėjo tai ir aš pastebėjau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mane ant pilvo yra striju,taip noreciau jas isnaikint.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 03 05, 11:27)
As tai nelabai tikiu, kad visokiom zelem celiulita isnaikinsi... cia jau reikia kazko daug daug rimciau, reguliuoti mityba, fizini kruva, va tada gal ir pades tie kremukai ar aparaciukai.

tai kad as pvz esu kuda ir sportuoju, bet neisnyksta celiulitas. darau masazus su kava ir kremais tepu, masazuoju su tuo spygliuotu, bet nezinau, kol kas nieko..gal reikia ilgesnio laiko.. g.gif
Atsakyti
4u.gif o aš kvailutė galvojau, kad kavos tirsciai ir strijom jis padeda nykti doh.gif blush2.gif ax.gif o kaip geriausiai pradeti naikinti strijas? nenoriu, kad jų daugėtų... kad jos ryškėtų.... schmoll.gif verysad.gif reikia imti jautį už ragų, kaip sakoma, iš karto g.gif 4u.gif
Ačiū wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merilda: 08 kovo 2009 - 12:20
na as pastebejau, kad labai jau pas mane pradejo matytis celiulitas, net baisu unsure.gif taigi norejau paklaust, kiek jus dedat kavos tirsciu i duso zele vienam masazavimui?
Atsakyti
QUOTE(gudajciukaz @ 2009 03 08, 18:00)
na as pastebejau, kad labai jau pas mane pradejo matytis celiulitas, net baisu  unsure.gif  taigi norejau paklaust, kiek jus dedat kavos tirsciu i duso zele vienam masazavimui?

kuo daugiau kavos (as naudoju ne tirscius o naturalia) tuo intensiviau masazas, pas mane 3 valgomieji saukstai-ant koju, uzpakalio, pilvo smile.gif tai vat, jei tik kojom tada kokio1-2 pilnai uztenka
Atsakyti