Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos II dalis

QUOTE(SviesatamsojE @ 2009 03 10, 14:16)

Na jeigu buciau tokia kaip daugelis pastebejau siuose forumuose, supykciau ir grieztai pasakyciau "moteros skaitykite visa tema ir ziurekite kas parasyta! Ten juk yra visos kainos ir kur pirkta!". BET kadangi esu ne TOKIA ir esu labai labai gera, nieku gyvu niekada taip nepasakysiu, o verciau pakartosiu lotuliukas.gif  Zodziu taure viena kainavo 12 Lt, o aliejukas 15 Lt. Pirkau Kalvariju turguje, ten yra netoli vaisiu, darzoviu stelazu toks kioskelis, ji iskart praeinant pamatysi, nes visas aplipdytas rusiskais produktais - vaistais, itvarais ir t.t. Uzeisi ten ir sakysi: "Labas, man reikia masazines taures nuo celiulito ir aliejaus taip pat nuo jo lotuliukas.gif " Iskart viska ir gausi thumbup.gif

na labai atsiprasau,toliau skaitydama tik pamaciau kad kainas jau parasei blush-anim-cl.gif
bet del tikslios vietos kur ten rasti tai dekuj,nes as tik keleta kartu esu buvusi tame turguje ir tikrai neisivaizdavau kur tai gal buti,bet dabar tikiuosi rasiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2009 03 10, 13:27)
na labai atsiprasau,toliau skaitydama tik pamaciau kad kainas jau parasei  blush-anim-cl.gif
bet del tikslios vietos kur ten rasti tai dekuj,nes as tik keleta kartu esu buvusi tame turguje ir tikrai neisivaizdavau kur tai gal buti,bet dabar tikiuosi rasiu  ax.gif

Tai dabar nueidama trecia karta, pradesi vaikscioti kiekviena sekmadieni!! NES!!! Viena is taisykliu yra eiti apsipirkti VIENA KARTA PER SAVAITE thumbup.gif Ir ne daugiau! Ir geriausiai i turgu eiti pirkti, mesyciu, desreliu, vaisiu, kiausiniu, darzoviu!!! Sutaupysite tikrai labai labai daug! Todel mes apsiperkame karta per savaite ir sutaupome kelis simtus per menesi, nes vienas dalykas, turguje pigiau, antras neprisiperki ko nereikia. ir eikite visada pavalgius pirkti thumbup.gif thumbup.gif O pieno produktus pirkit parduotuvese.. As pries vaziuojant apziuriu internetinius puslapius pagrindiniu pardziu ir kur daugiausiai nuolaidu ten ir einu thumbup.gif Sekmes tau!!! 4u.gif

P.s. Beje turguose tiek prisiziurim izimybiu!! Ir net seimo nariu lotuliukas.gif vadinasi ir jiems ne pyragai... Bet kas svarbiausia, gauname viska pigiau ir sveikiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SviesatamsojE: 10 kovo 2009 - 13:35
QUOTE(SviesatamsojE @ 2009 03 10, 14:30)
Sekmes tau!!! 4u.gif

labai dekuj uz visa info,sekmes ir tau good.gif
Atsakyti
ar niekas nebandėt iš topshopo Ti-Ji anticeliulitinį pleistrą?koks efektyvumas?
pasidalinkit patirtim smile.gif
Atsakyti
SviesatamsojE žinok kai laukiesi, kaip tik atsiranda noras maitintis labai jau nesveikai doh.gif Jai iki nėštumo aš iš vis mėsos nevalgiau metus kokius, tai dabar jau keli mėnesiai jos labai daug valgau, nes labai jau silpna buvo, o pradėjus valgyti net akyse prašviesėjo, nu ir taip su kitais produktais doh.gif
bet kai pagimdysiu, tai imsiuosi save griežtai tongue.gif
Aš dabar galvoju tuos šortukus gal įsigyti profilaktiškai g.gif
Šiandien dar nusipirkau apelsinų eterinio aliejaus, lašinsiu į pilingą su kavos tirščiais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaS @ 2009 03 10, 00:34)
Mes su sese nusipirkome tas taures rusiskoj kosmetikoj kur yra Vingio prekybos centras, turetum rasti  smile.gif

Zinau ta Vingio prekybos centra smile.gif Bet kur tos rusisos prekes tai net neisivaizduoju.. blink.gif Ai nors gal but ten kur yra pastas i desine uz kampo tame paciame pastate? ( i desine is tos puses lyg butum katik isejus is pasto) Tikiuosi suprasti ka parasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė.Markevičiūtė @ 2006 07 25, 11:45)
Tokia jau Jusu odos struktura. Rekomenduociau poras sutraukiancias kaukes (tiek vaistinese ar parduotuvese parduodamas arba namie gaminamas, pvz, kiausinio baltymo, bulviu tarkiu).

QUOTE(*rutialia* @ 2009 02 19, 13:27)
Nauja temelė  thumbup.gif
Kaip baisu į tas nuotraukas žiūrėt  blink.gif taip ir norisi greičiau namo taures į rankas ir iš karto naikint naikint naikint  gun_bandana.gif

pritariu....naikint.....
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 03 10, 18:53)
SviesatamsojE žinok kai laukiesi, kaip tik atsiranda noras maitintis labai jau nesveikai  doh.gif  Jai iki nėštumo aš iš vis mėsos nevalgiau metus kokius, tai dabar jau keli mėnesiai jos labai daug valgau, nes labai jau silpna buvo, o pradėjus valgyti net akyse prašviesėjo, nu ir taip su kitais produktais  doh.gif 
bet kai pagimdysiu, tai imsiuosi save griežtai  tongue.gif
Aš dabar galvoju tuos šortukus gal įsigyti profilaktiškai  g.gif 
Šiandien dar nusipirkau apelsinų eterinio aliejaus, lašinsiu į pilingą su kavos tirščiais  thumbup.gif

Na jooo lotuliukas.gif dar niekada nesilaukiau, bet tiek skaiciau jau, kad atrodo buciau simta vaiku pagimdziusi ir uzauginusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tuos sortukus tai patarciau visgi nusipirkti... thumbup.gif
Atsakyti
Trinuosu Jūsų pateiktu receptuku,-kavos tirščiais su dušo žele jau savaitę.Visai nieko trauka kažkokia tepimosi, gal kofeinas traukia ax.gif aš tai visą kūną išsiteplioju, geras pylingas.....tik va mačiau mergino dar pila eterinių aliejukų.....tik kur man jų gauti šitame kaime.... g.gif blush2.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jusu. As esu kuda, sportuoju jau 5 metai ir valgau sveika maista. Bet turiu celiulita. Dabar darau masazus, tepu kremais ir pan. kol kas rezultato jokio. O celiulitas atsirado del to, kad 5m. geriau kontraceptikus.. mad.gif

zinau sita dieta pagal kraujo grupes, bet jos aklai nesilaikau. manau, daugiau itakos turi sveika mityba. as pvz. mazai valgau raudonos mesos, ja nelabai megstu, o ir pagal mano kraujio grupe ji nerekomenduojama. megstu zuvi. bet karta per savaite raudona mesa reikalinga blush2.gif as labiau tikiu sveika mityba, nes organizmui reikia visoki mineraliniu medziagu ir vitaminu. o sportas puiku- tonizuoja, suteikia energijos, lavina raumenis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 10 kovo 2009 - 20:49
QUOTE(ZBITKA @ 2009 03 10, 20:46)
Jungiuosi prie jusu. As esu kuda, sportuoju jau 5 metai ir valgau sveika maista. Bet turiu celiulita. Dabar darau masazus, tepu kremais ir pan. kol kas rezultato jokio. O celiulitas atsirado del to, kad 5m. geriau kontraceptikus.. mad.gif

zinau sita dieta pagal kraujo grupes, bet jos aklai nesilaikau. manau, daugiau itakos turi sveika mityba. as pvz. mazai valgau raudonos mesos, ja nelabai megstu, o ir pagal mano kraujio grupe ji nerekomenduojama. megstu zuvi. bet karta per savaite raudona mesa reikalinga blush2.gif as labiau tikiu sveika mityba, nes organizmui reikia visoki mineraliniu medziagu ir vitaminu. o sportas puiku- tonizuoja, suteikia energijos, lavina raumenis drinks_cheers.gif

Tai saunuole! Sveikinu!!! O mityba pagal kraujo grupes ir yra sveika mityba, nes ten yra ir mesos, ir darzoviu ir vaisiu, ir pieno produktu. Valgai visko kiek nori ir gauni visu kokiu tik imanoma vitaminu ir reikalingu medziagu... thumbup.gif Zodziu pasigilinus pamatai, kad ten yra visos maisto grupes, kurios ir yra reikalingos zmogui.. Taciau tik tam tikri produktai tam tikrom grupem is tam tikru maisto grupiu smile.gif O kad raudona mesa visiems reikalinga tai tiesa, todel as tarkim esu susidziovinusi plonais gabaliukais pjaustytos vytintos jautienos, ir karta per savaite suvalgau thumbup.gif ir nieko nuo to neatsitinka, nes kaip ir minejau mityba pagal kraujo grupes, nera dieta... O sveikas gyvenimo budas.. Ir niekam nieku gyvu jos nepersu, tik papasakojau kaip as puikiai kovoju su celiulitu ir keliais papildomais kg, bloga nuotaika, ir apsunkimu... thumbup.gif Man tai nera kancia, saves kankinimas ar badavimas doh.gif Valgau kiek noriu, jauciuosi puikiai, lengvai, nuotaikingai! Ir manau labai puikiai tai matosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2009 03 11, 02:42)
Tai saunuole! Sveikinu!!! O mityba pagal kraujo grupes ir yra sveika mityba, nes ten yra ir mesos, ir darzoviu ir vaisiu, ir pieno produktu. Valgai visko kiek nori ir gauni visu kokiu tik imanoma vitaminu ir reikalingu medziagu...  thumbup.gif Zodziu pasigilinus pamatai, kad ten yra visos maisto grupes, kurios ir yra reikalingos zmogui.. Taciau tik tam tikri produktai tam tikrom grupem is tam tikru maisto grupiu smile.gif  O kad raudona mesa visiems reikalinga tai tiesa, todel as tarkim esu susidziovinusi plonais gabaliukais pjaustytos vytintos jautienos, ir karta per savaite suvalgau thumbup.gif  ir nieko nuo to neatsitinka, nes kaip ir minejau mityba pagal kraujo grupes, nera dieta... O sveikas gyvenimo budas.. Ir niekam nieku gyvu jos nepersu, tik papasakojau kaip as puikiai kovoju su celiulitu ir keliais papildomais kg, bloga nuotaika, ir apsunkimu... thumbup.gif Man tai nera kancia, saves kankinimas ar badavimas doh.gif  Valgau kiek noriu, jauciuosi puikiai, lengvai, nuotaikingai! Ir manau labai puikiai tai matosi thumbup.gif

Ir svarbiausia, kad ir mus visas užkreti savo entuziazmu ačiū notworthy.gif
Atsakyti