Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos II dalis

QUOTE(trauktine @ 2009 03 13, 17:10)
o pas mane strijos tokios ne kaip toje temos pradžios nuotraukoje -raudonos, bet tokios bespalvės. manau atsiradę nuo sustorėjimo-suliesėjimo staigaus. jų yra krūtinės šonuose, ir ant juosmens, t.y. ant klubų daugiau  doh.gif  ir taip pat nežinau kaip panaikinti. žinoma masažuoju kontrastiniu dušu, bet tai tik šiektiek sustangrina odą..

man taip pat nuo svorio kitimo ju atsirado ant klubu, ant krutines verysad.gif jau nebesitikiu kad jos isnyks, tiesiog visais imanomais budais bandau jas paslepti smile.gif
Atsakyti
girdejau,kad isivyniojimas i moli labai gerai nuo celiulito ir apimciu mazinimui,tik nepamenu kuris gal melynasis?ar kas nors zino?
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2009 03 12, 21:30)
merginos  4u.gif žiūriu žinutes apie strijas visos ignoruojate  verysad.gif  blush2.gif negi niekas jų neturi? apie celiulita kalbam plačiai, o strijas užmirštame  g.gif pasidalinkite, kaip naikinate ta siaubą, kol neįsisiautėjo  blink.gif  verysad.gif kažkaip šia tema nėra diskusijos  blush2.gif  help.gif

na as kadangi su jomis dar nekovojau tai nieko ir negaliu pasakyti,bet pas mane jos jau senokos ir pabalusios. o esu girdejus kad ju isnaikinti neimanoma,tai net nezinau ka ir daryti. sakiau reiks pabandyt su tuo mumijo,kaip cia kazkuri patare,o daugiau ka daryt neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(wetta @ 2009 03 13, 20:38)
girdejau,kad isivyniojimas i moli labai gerai nuo celiulito ir apimciu mazinimui,tik nepamenu kuris gal melynasis?ar kas nors zino?

lb daug terliones jei namu salygom daryti, reik moli maisyti su et.aliejumi tepti celiulito pazeistas vietas ir sedeti 20-30 min reik visa kursa padaryti cia apie 12-15 atrodo, as padariau tik 6 ir mciau, nes lb daug terliones
Atsakyti
vienas vargas su tom strijom blink.gif ka girdejot apie vakuminius masazus?o kazi kaip uzsienio zvaigzdem,negi jom ju neatsiranda...juk turi but kokiu priemoniu g.gif
Atsakyti
Užsisakiau badiksliuką (universalų) bigsmile.gif žiūrėsim kokie bus rezultatai, kai gausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wetta @ 2009 03 13, 20:38)

Mėlynasis nuo celiulito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 03 02, 21:24)
cia kazkuri panele rase apie sios firmos GALENIC kremuka nuo striju, noriu paklausti ar veiksmingas jisai tikrai buvo? radau pirkti uz 45 lt mirksiukas.gif

as rasiau bigsmile.gif na man jis kazkiek tikrai padejo, naudojau pora menesiu ir efekta maciau, zinoma, stebuklu nebuna schmoll.gif

QUOTE(999999999 @ 2009 03 02, 23:37)
nezinau kaip sios firmos kremas nuo striju, bet yra sios firmos kremas nuo celiulito, tai tikrai vienintelis kuris veikia,nes as isbandziau ju begale ir niekas nieko negelbejo kaip sis thumbup.gif
Papildyta:

reiks tureti omenyje ax.gif

QUOTE(svelni @ 2009 03 03, 15:46)
aš ir girdėjau, akd kontrastinis dušas gerai, bet prisiversti tai negaliu schmoll.gif
Ačiū visoms už atsakymus 4u.gif

kontrastinis dusas labai super ne tik kraujotakai, kovai su celiulitu bet ir gerai savijautai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meda22 @ 2009 03 17, 00:58)
as rasiau bigsmile.gif  na man jis kazkiek tikrai padejo, naudojau pora menesiu ir efekta maciau, zinoma, stebuklu nebuna schmoll.gif

na as pigiai ji radau pirkti tad pabandysiu, jei nebus efekto ti bent negraušiu savęs, kad neišbandžiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 03 17, 12:04)
na as pigiai ji radau pirkti tad pabandysiu, jei nebus efekto ti bent negraušiu savęs, kad neišbandžiau  mirksiukas.gif

o kur jo pigiai galima isigyti? ax.gif
Atsakyti
Tai va. trinuosi su kava vos ne kasdien, masazuoju su taure irgi vos ne kasdien ir dar siuo metu vaikstau i joga saunoj tai isprakaituoju prakaituoju nerealiai ten. kaip manai, ar iki balandzio galo apmazes man tas celiulitas doh.gif nera baisiai bet jau po kaledu edimo pradejo plika akim matytis. tai noriu kad nesimatytu ax.gif ar cia per greitai tikiuosi rez...
Atsakyti
QUOTE(lauraa @ 2009 03 17, 13:54)
o kur jo pigiai galima isigyti?  ax.gif

sicia mirksiukas.gif

http://public.fotki....enos/page4.html
Atsakyti