Bet ne visai nakciai, ne 8 valandoms
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 03 23, 10:17)
kaip sekasi su siuo dalyku naikint strijas?ar dar kas nors naudoja?

QUOTE(malinkaja18 @ 2009 04 07, 22:17)
ir man butu idomu suzinoti ar jis veiksmingas,gal padetu bent kazkiek tas bjaurybes sumazint

QUOTE(susidomejus @ 2009 04 07, 21:40)
Bet ne visai nakciai, ne 8 valandoms
Pritariu.. Ir dar jei taip kiekviena nakti... Net pedkelniu labai aptemtu negalima ilgai deveti, o ka jau kalbeti, apie visai oro nepraleidziancia plevele...
QUOTE(Meshkiukas @ 2009 04 07, 22:37)
ir man butu idomu suzinoti ar jis veiksmingas,gal padetu bent kazkiek tas bjaurybes sumazint 

siandiena ji varciau rankose,pardaveja tai gyre,sake tik isitepus gausiai reik ilgai palaikyti,ne tik isitepti kaip kremu..beto 25lt uz puse litro visai nebrangu..
QUOTE(dilgelyt @ 2009 04 07, 23:38)
siandiena ji varciau rankose,pardaveja tai gyre,sake tik isitepus gausiai reik ilgai palaikyti,ne tik isitepti kaip kremu..beto 25lt uz puse litro visai nebrangu..
tai jau tikrai kad kaina nesikandzioja reiks pabandyt nusipirkt,gal ir kvapas bus malonesnis. nes dabar tai mumijo tepuosi,bet tik vakarais pries einant miegot ir ryte turiu nusipraust nes tepa rubus jei siek tiek oda suprakaituoja.

as irgi su mumijum tepiuosi nakciai,nes kvapas nelabai...
kiek zinau Cheeky_B sita bande,gal atsilieps kaip pas jai ten sekasi
nu aisku nebrangus bet idomu ar veikia?

QUOTE(dilgelyt @ 2009 04 08, 00:38)
kurioje cia pardėje žiūrėjai?
QUOTE(malinkaja18 @ 2009 04 08, 07:50)
as irgi su mumijum tepiuosi nakciai,nes kvapas nelabai...
kiek zinau Cheeky_B sita bande,gal atsilieps kaip pas jai ten sekasi
nu aisku nebrangus bet idomu ar veikia? 

Jis Rusijoj dar pigesnis..pas mus kaina dviguba

na man siaip atrodo kad tikrai padeda, tikrai strijos labai pasikeite, ant slaunu isvis nesimato (buvo maziukes), o dideles prie uzpakaliuko tapo bliskios ir vos jauciamos (anskciau kaip per radiatoriu brauki ir jauciasi) pus emntu naudojau mumijo, tai jis irgi padare savo-visai gerai, strijos u juo pradejo sveseti.. Dabar baigiu jau Fittnes body ta daikta, bandysiu kitos firmos vienam forume labai gire panos - Guam.
aj dar darausi skraba su neplikyta kava, kazkas cia sake kad ji atseit neiskiria kofeino, bet juk pilinguoji su juo ant prikaitusio, susilusio dregno kuno - tai kaip jis gali neiiskirti

Aš kažkur mėnesiuką su kava ir medum žadžiau, bet ne plikytais tirščiais, o normalia kava, tai rezultatas jau matosi
Tiesa aš dar retsykiais su tom taurėm pasimasažuodavau, bet vakar pastebėjau, kad paryškėjo kraujagyslės, kaip supratau venos
tai teks atsisakyt tų taurių, nenoriu mėlynom kojom vaikščiot
Buvo keista, nes pas mane sakė jog oda labai kieta ir niekada net neskaudėjo nuo tų taurių, matyt gal kada per smarkiai pasidariau

Sveikutes,
niu ir as usisakiau mumijo, paziuresiu per kiek laiko atves... Bandysiu ir as tada iplysimus taisyti
O kuri ten kazkada rasete, kaip galima su eteriniu aliejumi maisyti?? Gal kuri siaip zinote?
niu ir as usisakiau mumijo, paziuresiu per kiek laiko atves... Bandysiu ir as tada iplysimus taisyti