Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos II dalis

QUOTE(vaida L @ 2009 03 03, 14:56)
Aš tai ryte trinuosi, nes mane kava kažkaip tonizuot pradeda, paskui negaliu užmigti  rolleyes.gif
Po trynimo procedūros visada kojas perlieju šaltu dušu  mirksiukas.gif

su kava pasidariau pries pora valandu, tai tikrai taip tonizavo,m kad manau siandien ilgai nemiegosiu...net rankos pradejo drebeti nuo kofeino, mat as kavos isvis ne negeriu :ax:darysiu ryte si masaziuka
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 03 03, 08:53)
matai kai viska derini tai ir sunku pasakyti kiek kas itakojo, bet manau kad svarbu ir mityba. pas mane buvo celiulitas po gimdymo, bet kai pradejau gerti daug vandens ir maziau valgyti, ypac vakarais (nes buvo tradicija tapusi pries einant miegoti prisivalgyti  doh.gif ) ir naudoti ivairias priemones tai jis man per menesi dingo  mirksiukas.gif

o man tai nedingsta nors darau viska verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(_Dovi_ @ 2009 03 03, 12:06)
as ir jungiuosi prie jusu nes jau baisu ziureti, esu nusipirkusi loreal perfectslim pro... tik su juo man skauda masazuoti  unsure.gif vakarais darysiuos su kava  smile.gif

Parasysiu rezultatus po savaites...

Beje, girdejau,kad celiulitui padedasaltas dusas

ir as turiu sita krema su masazuokliu. as manau, kad gerai masazuoja, masazuoju kiekviena diena po 10-15min. tik nereikia per daug stipriai, nes man po pirmo karto liko melynes blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(_Dovi_ @ 2009 03 03, 12:06)
as ir jungiuosi prie jusu nes jau baisu ziureti, esu nusipirkusi loreal perfectslim pro... tik su juo man skauda masazuoti  unsure.gif vakarais darysiuos su kava  smile.gif

Parasysiu rezultatus po savaites...

Beje, girdejau,kad celiulitui padedasaltas dusas

Atsakyti
ZBITKA, o tu jau seniai su juo masazuojies? ar jau pastebejai rezultatus?
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 19, 16:34)
Jūsų praeitoj temoje pasiskaičiau apie pilingą su kavos tirščiais. Jau kokią savaitę kasdien šlaunis trinu (kavos tirščiai, aliejus nuo celiulito ir dušo želė), tai super  thumbup.gif  Kadangi celiulito požymiai atsirado tik dabar (nėštumo metu), tai manau išvengsiu didesnių problemų  4u.gif

O kokį aliejų naudoji?Ir kaip kavos tirščius paruoši?
Atsakyti
Sakykite, o kavos tirščiai jau panaudoti?Ar nieko, jei kavą su cukrumi geri? rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, zinot as dar sugalvojau sau pradet daryt dumbliu ir purvo ivynionijums namie. Nusipirksiu tuos tvarscius, pleveles ant virsaus apvyniot ir paieskosiu kikiu nors priemoniu, ar molio, ar su juros zolem. Man atrodo tikrai turetu padet, plius dar su kava trinant kasdien g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 03 03, 21:36)
O kokį aliejų naudoji?Ir kaip kavos tirščius paruoši?

http://noliktava.elp...next_position=0
Va šitos firmos aliejukas nuo celiulito, bet psl jo kažkaip nerandu. O kavos tirščius iš kavos aparato imu. Mergaitės rašė, kad geriau nenaudotas imti, bet man labai širdis po to daužės (matyt per daug kofeino), tai vėl gryžau prie panaudotų tirščių. Ipilu dar dušo žele ir trinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agnule @ 2009 03 04, 00:48)
Sveikos, zinot as dar sugalvojau sau pradet daryt dumbliu ir purvo ivynionijums namie. Nusipirksiu tuos tvarscius, pleveles ant virsaus apvyniot ir paieskosiu kikiu nors priemoniu, ar molio, ar su juros zolem. Man atrodo tikrai turetu padet, plius dar su kava trinant kasdien  g.gif

Esu kažkada senai darius tokias procedūros su jūros dumbliais. Terlionės labai daug, bet manau rezultatai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnule @ 2009 03 04, 00:18)
Sveikos, zinot as dar sugalvojau sau pradet daryt dumbliu ir purvo ivynionijums namie. Nusipirksiu tuos tvarscius, pleveles ant virsaus apvyniot ir paieskosiu kikiu nors priemoniu, ar molio, ar su juros zolem. Man atrodo tikrai turetu padet, plius dar su kava trinant kasdien  g.gif

saunu smile.gif
... apie oda:

Varis – labai svarbus pagrindinio baltymo kolageno komponentas. Nuo šio priklauso mūsų odos bei kitų audinių tamprumas ir tvirtumas.
Deginimosi metu(gaminantis melaninui- odos apsaugai) reikalingas didelis vario kiekis organizme. Viena iš dažniausiai pasitaikančių krizinių situacijų – deginimasis ir badavimas ar griežta dieta vienu metu. Badaujant (ypač stingant baltymų) organizme ima trūkti vario. Gilesni odos audinių pažeidimai gali būti neišgydomi. Šie pažeidimai (dar vadinami fotosenėjimu) sukelia priešlaikinį odos nukarimą ir raukšlių atsiradimą.
Vario gausu jautienos kepenyse. Kitas geras vario šaltinis yra riešutai ir saulėgrąžos. Geriausia būtų dienos vario normą gauti dalimis iš skirtingų produktų: mėsos ir grybų, džiovintų abrikosų ir slyvų, razinų, pupų ir bananų ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvilė: 04 kovo 2009 - 08:11
Montvilė ačiū už info 4u.gif
Mano oda tikrai tokia išdžiūvus yra, negraži ir nealastinga doh.gif Reiktų tada ieškotis priemonių, kuriose varis būtų, nes su maistu matyt negana schmoll.gif
Dabar pradėjau specialiai daug vandens gerti, maniau elastingumą gal pavyks atstatyti 4u.gif Reiks dabar dar žiūrėt ir dėl vario
Atsakyti
Ar esat bandziusios DERMA-VOLA unsure.gif Tai yra gan nauja procedura kosmetinėje medicinoje unsure.gif veikia, kaip akupunktura, mezoterapija -suaktyvina taskus...zodz...l gerai raukslems, celiulitui, apskritai odai unsure.gif padeda kolagenui gamintis...
user posted image
Papildyta:
QUOTE(vaida L @ 2009 03 04, 09:21)
Montvilė ačiū už info  4u.gif 
Mano oda tikrai tokia išdžiūvus yra, negraži ir nealastinga  doh.gif  Reiktų tada ieškotis priemonių, kuriose varis būtų, nes su maistu matyt negana  schmoll.gif  
Dabar pradėjau specialiai daug vandens gerti, maniau elastingumą gal pavyks atstatyti  4u.gif  Reiks dabar dar žiūrėt ir dėl vario

i sveikatyte mirksiukas.gif tik ziurekit, nepadauginkit- ligtai, 2 g per diena (pagooglink, pasitikslinsit) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvilė: 04 kovo 2009 - 12:34
QUOTE(Montvilė @ 2009 03 04, 14:01)
Ar esat bandziusios DERMA-VOLA unsure.gif Tai yra gan nauja procedura kosmetinėje medicinoje unsure.gif veikia, kaip akupunktura, mezoterapija -suaktyvina taskus...zodz...l gerai raukslems, celiulitui, apskritai odai unsure.gif padeda kolagenui gamintis...
user posted image
Papildyta:

i sveikatyte  mirksiukas.gif tik ziurekit, nepadauginkit- ligtai, 2 g per diena (pagooglink, pasitikslinsit) smile.gif

čia kaip suprantu metaliniai tie spygliukai unsure.gif baisoka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 03 04, 13:35)
čia kaip suprantu metaliniai tie spygliukai  unsure.gif  baisoka  blink.gif

aga, nerudyjancio metalo adatytes unsure.gif esu pasiryzus bet kam...skausmui, nes zutbutingai noriu uzp susitvarkyt... unsure.gif
Papildyta:
cia brangesnis variantas, net veidui, bet yra pigesniu, juk svarbu pats principas - geba stimuliuoti collageno ir elastino gamyba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvilė: 04 kovo 2009 - 12:43