QUOTE(d.guste @ 2005 08 08, 17:02)
nors esu ne gydytoja, bet manau, kad nera nesveika nesioti stringus. as juos irgi deviu. svarbiausia, kad butu patogu
Vat ir man beprotiškai patogu
Manau, kad galima nešioti stringus, svarbu, kad ne sintetinius
Man atrodo, svarbiausia, kad per maži nebūtų, netrintų ir nedirgintų intymių vietelių. O šiaip nelabai suprantu, kodėl tai galėtų būti nesveika.
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 08, 17:41)
Man atrodo, svarbiausia, kad per maži nebūtų, netrintų ir nedirgintų intymių vietelių. O šiaip nelabai suprantu, kodėl tai galėtų būti nesveika.
Aš girdėjau, kad sringai labai gera terpė patekti negeroms bakterijoms iš storoios žarnos...
Tai va ir galvoju, teisybė ar ne...
Ojojojoi.... Niekada net nesusimąsčiau, kad jie gali kenkti
Hemarojus...
Kažkaip per daug užsimota....
Manu, jei stringai nėta super maži, baisiai aptempti, neturėtų nieko pikto įvykti.
Bent jau man po daugelio metų ištikimo dėvėjimo(tfu tfu tfu) viskas gerai
Hemarojus...
Manu, jei stringai nėta super maži, baisiai aptempti, neturėtų nieko pikto įvykti.
Bent jau man po daugelio metų ištikimo dėvėjimo(tfu tfu tfu) viskas gerai
Taip, gydytojai skelbia, kad nėra sveika juos nešioti. Nehigieniška tikrai, ir kaip kažkuri rašė - labai lengvai nukeliauja bakterijos iš užpakaliuko į makštį.
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 09, 09:04)
Taip, gydytojai skelbia, kad nėra sveika juos nešioti. Nehigieniška tikrai, ir kaip kažkuri rašė - labai lengvai nukeliauja bakterijos iš užpakaliuko į makštį.
Man tą patį pasakė mano kosmetologė, kuriai apie šią problemą papasakojo jos draugė ginekologė.
Patikėsit ar ne, bet esu girdėjusi, kad yra moterų, kurios stringus bando apkaltinti dėl nevaisingumo
Ir atrodo, kad teks pradėti nešioti šiek tiek uždaresnes kelnaites
Kaip mano vyras sako: anksčiau reikėdavo pakelti kelnaites, kad pamatytum užpakalį, dabar reikia praskėsti užpakalį, kad pamatytum kelnaites
Ir atrodo, kad teks pradėti nešioti šiek tiek uždaresnes kelnaites
Kaip mano vyras sako: anksčiau reikėdavo pakelti kelnaites, kad pamatytum užpakalį, dabar reikia praskėsti užpakalį, kad pamatytum kelnaites
QUOTE(zujkiz @ 2005 08 09, 13:55)
Patikėsit ar ne, bet esu girdėjusi, kad yra moterų, kurios stringus bando apkaltinti dėl nevaisingumo
visai logiška, jei į makštį pastoviai jais keliauja bakterijos, vyksta uždegimai, kurie gali nukeliaut "giliau į vidų" ir netgi nevaisingumą sukelt tam tikrais atvejais.