Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai

QUOTE(zujkiz @ 2005 08 09, 16:44)
Man va didelės kelnaitės (jei galima jas taip pavadinti) tai blogai tik tuom, kad kartais truputuką įsirėžia į minkštąją ir matosi... ax.gif  Bet kam dabar lengva biggrin.gif

Sortukai, jei jie is plonos medziagytes nesimato thumbup.gif Man geriau sortukai kuno spalvos, net po baltom kelnem ju visai nesimato, ne taip kaip stringai, po baltom kelnem viskas puikiausiai matosi. Man negrazu schmoll.gif

O stringai dar negerai ir tuo, kad kelnaiciu paskirtis yra saugoti intymias vietas nuo isoreje esanciu bakteriju, jos kazkiek ir sildo, o nuo stringu kokia nauda tada? As turiu pora, bet nesioju retai, nes man patogiau su sortukais, tokiais kaip "boxers" vadinami ax.gif
Atsakyti
Man tai žymiai patogiau su normaliom kelnaitėm. Anksčiau nešiojau ir stringus, bet dabar neseniai pabandžiau vėl užsidėt tai kažkaip erzino mane tas šniuriukas užpakalyje ir nesijaučiau patogiai.
O dideli trūsai pro kelnes matosi kai jie yra labai stori o kelnės labai jau aptemptos.
O aš kai pamatau su beveik permatomom kelnėm ir su stringais kurių beveik nesimato tai kažkaip neestetiškai atrodo dubcia tongue.gif
Atsakyti
Stringai labai nesveika, nes juos nešiojant gali prasidėti pienligė ir kitos bacijlos gali prisimesti. aš tai pagal save pastebėjau
Atsakyti
Pritariu, kad stringai nesveika, kaip ir visi kasdieniniai paketai, kurių pūkai patekę sukelia visokius uždegimus. Šiaip nesu visiškai prieš stringus, bet stengiuosi jų dažnai nenešioti.
Atsakyti
Stringus nešioju retai, nes vos tik ilgiau juos panešiojus prasideda pienligė. cry.gif
Atsakyti
Kazkaip niekada nebuvau susimasciusi del stringu.Bet verta susimastyti g.gif
Deviu jau daug metu ir kasdien juos,taciau nuo snd pradesiu keisti savo kelnaites smile.gif
Atsakyti
Na nežinau sveika ar ne, bet aš stringus nešioju jau 5 metus, ir jokių ginekologinių (kaip ir kitų) problemų nesu niekad turėjusi....
Atsakyti
as atsikraciusi stringu ir kasdieniu iklotu atsikraciau ir pienliges thumbup.gif turiu pora stringu jei kartais prireikia bet megstamiausi sortukai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siaip as daznai nesioju stringus bet iri pastebejau kad nelabai gerai ten po ju buna... Su paprastom kelnaitem daug patogiau, o su sortukai isvis super! Labai graziu sortuku yra ETAM, tokiu sexy ir be rubiu siuliu, taip kad per niekur nepersispaus...
Atsakyti
Jetus, nešioju stringus jau laaaabai senai, bet jokių patologijų tikrai nepajutau..........
Net nežinau kaip reiktų užsidėti kelnaites po plonu sijonuku ar kelnėm? O gal dabar jau yra ir tokių kur nesimato? Aš tundra, atleiskit man, nes pripažįstu tik stringus 4u.gif
Atsakyti
Na aš nesu stringų mėgėja, retai juos nešioju, bet jie man patogūs ir jokių ligų nesukelia. Tačiau kai kartais merginos "pasipuošia" po plonais rūbais stringais, kai gražiai "išvirsta" užpakalis, tai manau galima tam reikalui naudoti tokius gražius gifiūrinius apatinius, kaip jie ten vadinasi net nežinau, bet ant užpakalio nesimato jokių siūlių...Man jie thumbup.gif
Atsakyti
As labai megstu stringus, nes man negrazu kai is po kelniu ar sijono matosi trausu "remai". Nesioju juos jau visa amzinybe ir man nieko blogo nepasireiske.
Manau stringai sukelia ligas tada kai neprisiziurima higienos. g.gif
Atsakyti