Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai

Labai jau mėgstu tuos stringus smile.gif Bet neseniai mane pasiekė gandas, kad juos nešioti yra nesveika rolleyes.gif Kokia Jūsų nuomonė? smile.gif
Atsakyti
4u.gif
nors esu ne gydytoja, bet manau, kad nera nesveika nesioti stringus. as juos irgi deviu. svarbiausia, kad butu patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d.guste @ 2005 08 08, 17:02)
4u.gif
nors esu ne gydytoja, bet manau, kad nera nesveika nesioti stringus. as juos irgi deviu. svarbiausia, kad butu patogu smile.gif

Vat ir man beprotiškai patogu 4u.gif
Manau, kad galima nešioti stringus, svarbu, kad ne sintetinius smile.gif Medvilninius, pvz... 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, svarbiausia, kad per maži nebūtų, netrintų ir nedirgintų intymių vietelių. O šiaip nelabai suprantu, kodėl tai galėtų būti nesveika.
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 08, 17:41)
Man atrodo, svarbiausia, kad per maži nebūtų, netrintų ir nedirgintų intymių vietelių. O šiaip nelabai suprantu, kodėl tai galėtų būti nesveika.

Aš girdėjau, kad sringai labai gera terpė patekti negeroms bakterijoms iš storoios žarnos... ax.gif O jei sintetiniai, tai išvis negerai, nes jie labai glaudžiasi prie intymių vietų ir ten smagiausiai veisiasi bakterijos ax.gif
Tai va ir galvoju, teisybė ar ne...
4u.gif
Atsakyti
Aš girdėjau,kad nuo stringų gali atsirasti hemarojus ax.gif .Bet aš juos sėkmingai nešioju jau dauuuuug metų.Bet tik medvilninius ax.gif
Atsakyti
Ojojojoi.... Niekada net nesusimąsčiau, kad jie gali kenkti g.gif
Hemarojus... unsure.gif Kažkaip per daug užsimota....
Manu, jei stringai nėta super maži, baisiai aptempti, neturėtų nieko pikto įvykti.
Bent jau man po daugelio metų ištikimo dėvėjimo(tfu tfu tfu) viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Vat vat... Idomu, ką ginekologai pasakytų... ax.gif
Atsakyti
Taip, gydytojai skelbia, kad nėra sveika juos nešioti. Nehigieniška tikrai, ir kaip kažkuri rašė - labai lengvai nukeliauja bakterijos iš užpakaliuko į makštį.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 09, 09:04)
Taip, gydytojai skelbia, kad nėra sveika juos nešioti. Nehigieniška tikrai, ir kaip kažkuri rašė - labai lengvai nukeliauja bakterijos iš užpakaliuko į makštį.

Man tą patį pasakė mano kosmetologė, kuriai apie šią problemą papasakojo jos draugė ginekologė.
Atsakyti
Patikėsit ar ne, bet esu girdėjusi, kad yra moterų, kurios stringus bando apkaltinti dėl nevaisingumo blink.gif
Ir atrodo, kad teks pradėti nešioti šiek tiek uždaresnes kelnaites biggrin.gif
Kaip mano vyras sako: anksčiau reikėdavo pakelti kelnaites, kad pamatytum užpakalį, dabar reikia praskėsti užpakalį, kad pamatytum kelnaites biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkiz @ 2005 08 09, 13:55)
Patikėsit ar ne, bet esu girdėjusi, kad yra moterų, kurios stringus bando apkaltinti dėl nevaisingumo blink.gif

visai logiška, jei į makštį pastoviai jais keliauja bakterijos, vyksta uždegimai, kurie gali nukeliaut "giliau į vidų" ir netgi nevaisingumą sukelt tam tikrais atvejais.
Atsakyti