Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

Tai gal jau persodinai bananą, kiniete333,gal jau suradai tinkamą vazoną? Na manieji lyg ir bando augti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

perskaiciau nuo pradzios iki galo sia tema. labai grazus augalas wub.gif . ziauriai ir as uzsimaniau banano doh.gif . o iki rudenio man isigyt be sansu cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 04 11, 13:59)
sveikutes 4u.gif

perskaiciau nuo pradzios iki galo sia tema. labai grazus augalas wub.gif . ziauriai ir as uzsimaniau banano doh.gif . o iki rudenio man isigyt be sansu cry.gif cry.gif

Kodėl be šansų? g.gif
Aš niekaip nesusiruošiu persodinti savo gražuolio, na laukiu šiltesnio oro tongue.gif
Atsakyti
sveikutes,

Jau nusipirkau vazona, tai sestadieni jau persodinsiu banana ir kitas gelytes, nemazai ju yra, bet va laiko truksta ax.gif
gal zinote ar yra bananas-jis ir banane-ji, mano drauges bananas vaikuojasi ir vaikuojasi, o maniskiui jau 3 metai, bet vaiku nera, gal jis berniukas g.gif

Atsakyti
QUOTE(kiniete333 @ 2006 04 20, 15:01)
sveikutes,

Jau nusipirkau vazona, tai sestadieni jau persodinsiu banana ir kitas gelytes, nemazai ju yra, bet va laiko truksta  ax.gif
gal zinote ar yra bananas-jis ir banane-ji, mano drauges bananas vaikuojasi ir vaikuojasi, o maniskiui jau 3 metai, bet vaiku nera, gal jis berniukas g.gif

Džiaukis tik, kad nesivaikuoja, įsivaizduok kažkur skaičiau, kad bananas yra žolė, ir kai pagrindinis augalas pradeda žūti, tuomet ima auginti vaikus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 04 14, 21:53)
Kodėl be šansų?  g.gif
Aš niekaip nesusiruošiu persodinti savo gražuolio, na laukiu šiltesnio oro  tongue.gif

rudeni namo jau skrendam. kaip as ji parsivezciau g.gif verysad.gif . ir taip daiktu daugiau negu galima pavezt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 04 20, 15:15)
rudeni namo jau skrendam. kaip as ji parsivezciau g.gif  verysad.gif . ir taip daiktu daugiau negu galima pavezt doh.gif

Tai nieko, kai grįši, parūpinsim ir tau bananą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 04 20, 14:12)
Džiaukis tik, kad nesivaikuoja, įsivaizduok kažkur skaičiau, kad bananas yra žolė, ir kai pagrindinis augalas  pradeda žūti, tuomet ima auginti vaikus  blink.gif

Na, kad mano drauges banane mamyte tai labai grazi dideliais lapais ir kokio 2 m aukscio ir salia du paauge vaikuciai, jau ne pirmi vaikuciai
Atsakyti
QUOTE(kiniete333 @ 2006 04 20, 20:06)
Na, kad mano drauges banane mamyte tai labai grazi dideliais lapais ir kokio 2 m aukscio ir salia du paauge vaikuciai, jau ne pirmi vaikuciai

MANO BANANAS IRGI TURI VAIKIUKĄ, MANAU, KAD VAIKAI NETURI ĮTAKOS, JEI GĖLEI PATINKAS AUGTI, TAI JI TIKRAI NENUMIRS VIEN DĖL TO, KAD AUGINA VAIKUS, O STRAIPSNIŲ TAI VISOKIŲ GALIMA RASTI, GERIAUSIAI AUGINTI, KAIP LIEPIA ŠIRDIS smile.gif
Atsakyti
Na kaip jūsų bananai gyvena, ar jau persodinot? Manasis po persodinimo pradėjo mest lapus, tai maniau, kad jau bus viskas ir vos neišmečiau, bet va, iš vidurio auga nauji gražūs lapai, o atskirti mažyliai irgi gyvens. Vienas tai tikrai gražiai jau paaugęs, o kitas tai dar toks apsnūdęs...
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2006 05 08, 19:40)
Na kaip jūsų bananai gyvena, ar jau persodinot? Manasis po persodinimo pradėjo mest lapus, tai maniau, kad jau bus viskas ir vos neišmečiau, bet va, iš vidurio auga nauji gražūs lapai, o atskirti mažyliai irgi gyvens. Vienas tai tikrai gražiai jau paaugęs, o kitas tai dar toks apsnūdęs...

Šiandien persodinau savo bananą į didelį vazoną, tikiuosi jam patiks smile.gif
Atsakyti
O pas mane turbut bananas- tetis, nes vaikuciu nera schmoll.gif

va kaip maniskis atrodo

user posted image
Atsakyti