Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

nieks nesudygo ir jau baigiu pamirst juos... unsure.gif
Atsakyti
Ir maniskiai nesudygo verysad.gif
Atsakyti
Mano taip pat nesudygo. Bet sėklytės neatrodo papuvę, tai lauksiu dar trejus metus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 07 16, 11:51)
Mano taip pat nesudygo. Bet sėklytės neatrodo papuvę, tai lauksiu dar trejus metus  lotuliukas.gif

tai taip laiko dar yra... thumbup.gif a seklos tai tikrai kad sveikos.. kokis gavau tokios ir yra.. biggrin.gif
Atsakyti
panos gal dar per anksti dziaugtis, bet sian paemus istraukiau paziuret viena sekla a ten jau saknele pradejus lyst... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 07 25, 23:30)
panos gal dar per anksti dziaugtis, bet sian paemus istraukiau paziuret viena sekla a ten jau saknele pradejus lyst... thumbup.gif

Eik tu sau bigsmile.gif Neitiketina... thumbup.gif As i saviskius jau ne nebepaziuriu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzhė @ 2008 07 27, 21:03)
Eik tu sau  bigsmile.gif Neitiketina...  thumbup.gif As i saviskius jau ne nebepaziuriu...  unsure.gif

nono.gif laistyt juk reikia mirksiukas.gif O aš dvi sėklytes apšlifavau į betoną g.gif Gal sugundysiu išlyst.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 07 29, 11:02)
nono.gif laistyt juk reikia  mirksiukas.gif O aš dvi sėklytes apšlifavau į betoną g.gif Gal sugundysiu išlyst.

Palaistau retkarciais, daznai juk nereikia, po plevele ne taip greitai dregme isgaruoja. Manau, busiu persistengus pirmaji menesi ir perlaiscius blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

nepatikesit perskaiciau visus 45 puslapius. lotuliukas.gif
ir as uzsimaniau tokio augalelio.bet kazkaip man niekad akys parduotuvese neuzkliudavo uz jo. reiks ir man paieskoti smile.gif jau uzsimaniau.reiks ieskoti pirkti.nes is mano pazystamunieks tokio neaugina,tai vaikuciu parduoti nera kam
Atsakyti
sveikos, bananu myletojos!!!!, as jungiuosi prie jusu, nes siandien dovanu gavau banana smile.gif smile.gif smile.gif , negaliu atsidziaugt, koks grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai noriu uzsiauginti banana. Gal zinote kur Vilniuje galima isigyti jo seklu? Klausiau Ermitaze, neturi...
Atsakyti
QUOTE(Runy @ 2008 09 02, 12:48)
Sveikutes, labai noriu uzsiauginti banana. Gal zinote kur Vilniuje galima isigyti jo seklu? Klausiau Ermitaze, neturi...

ryt planuoju savo banana persodineti, jis turi tris vaikus, didiji jau pazadejus, bet pora maziuku dar laisvu mirksiukas.gif
Atsakyti