Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

Maciau vakar pirkti mazuciu bananu medeliu Ermitaze. Berods labai nebrangiai - pats tas eksperimentuoti ir mokytis smile.gif
pati deja nenusipirkau - verysad.gif neber vietos ant palangiu
Atsakyti
QUOTE(ifigenija @ 2006 02 10, 16:16)
Maciau vakar pirkti mazuciu bananu medeliu Ermitaze. Berods labai nebrangiai - pats tas eksperimentuoti ir mokytis  smile.gif
pati deja nenusipirkau - verysad.gif  neber vietos ant palangiu

Na ir aš taip maniau, ka pas mane jau nėra vietos, bet kai pamačaiu parduotuvėj bananą, tai iškarto atsirado vietos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 02 10, 17:58)
Na ir aš taip maniau, ka pas mane jau nėra vietos, bet kai pamačaiu parduotuvėj bananą, tai iškarto atsirado vietos  lotuliukas.gif

Šaunu, kad bent jau dar vienam augalėliui suradai namie vietos mirksiukas.gif
Atsakyti
uoj super augaliukas as jau nuo vasaros auginu ir jis jau turi vaikiuka salia biggrin.gif kai truputi bus didesnis atskirsiu smile.gif
Atsakyti
uoj super augaliukas as jau nuo vasaros auginu ir jis jau turi vaikiuka salia biggrin.gif kai truputi bus didesnis atskirsiu smile.gif
Atsakyti
Nu kažkoks siaubas, man neleidžia įdėti didesnės nuotraukos, tik visai mažytę, beveik nieko neina įžiūrėti verysad.gif
Pabandysiu vėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irina B: 10 vasario 2006 - 20:15
Na pagaliau pavyko !
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 02 11, 00:58)
Na pagaliau pavyko !

Super bigsmile.gif va toks ir buvo pavaizduotas ant pakelio, o išdygo lyg tai runkelis, lyg tai kukurūzas. O taviškis iš sėklos ar pirktas toks? Nu labai gražus. Pavydžiu baltai thumbup.gif
Atsakyti
Niu mano tai buvo tokiais biski rastuotais lapais...buvo.... as galvoju gal maniskiui pakenke, kad tuos vaikiukus atskyriau ?

O Tavo labai grazus wub.gif liuks thumbup.gif
Atsakyti
O aš bandau užsiaugint iš sėklų... Jau du mėnesius laukiu.. Vis dar nedygsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2006 02 11, 09:27)
Super bigsmile.gif va toks ir buvo pavaizduotas ant pakelio, o išdygo lyg tai runkelis, lyg tai kukurūzas. O taviškis iš sėklos ar pirktas  toks? Nu labai gražus. Pavydžiu baltai thumbup.gif

Dėkui, bet bananmedis pas mane atsidūrė galima sakyti jūsų dėka biggrin.gif
Mano augalas pirktas parduotuvėje, ne iš sėklų augintas - pamačiau, paskaitinėjau forumą, pasakiau vyrui, kad noriu ir kitą dieną bananas jau buvo mano namuose. Įdėkit ir savo bananus, pasigrožėsim visos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 02 10, 23:58)
Na pagaliau pavyko !

Labai gražiai atrodo, o ir pas mane tokia pat rūšis auga, tik stiebas dauuuuug storesnis biggrin.gif
Atsakyti