QUOTE(Zuiqtis @ 2009 03 04, 01:57)
o jūs ruošiatės visas 14 dienų ir važiuoti? ta prasme kiekvieną dieną lipti į traukinį ir važiuoti vis į kitą miestą neapsistojant ilgiau viename ar kitame?
ir šiaip mano nuomone neapsimoka pirkti tų pasų

aš manau, kad perkant atskirus bilietus gautūsi pigiau. bet čia tik mano nuomonė
jei yra taip keliavusių, įdomu būtų sužinoti už kuriuos traukinius nereikia primokėti? ar tik už regioninius ar dar koki nors įeina?
Na planavom kokias 10 dienų keliausti, 2 dienom apsistoti Paryžiuje o paskui visur kitur po vieną dieną skirti trumpam apsižiūrėjimui. Bet dabar planai pasikeitė, nes pamatėm , kad keliaujant traukiniais daug ką pražiopsosim, nes iki grąžių vietų nuo traukinių stoties dar min.30 km važiavimo, peškom nelabai norisi eiti tokio atstumo. Tai žodžiu daug sugaišime... Padarysim kitaip. Paprastais bilietais nuvarysim iki Paryžiaus, o ten jau nuomosimės automobilį, ir tada galėsim aplekti viską ką planavom
Šiaip aš manau kad pasus pirkti apsimoka, jeigu gali skirti tam daugiau laiko, nes su jais nuvažiuoti galima tikrai daug kur...

Kitą kartą tikrai reikės susiorganizuoti kažką tokio, nes tokios kelionės man atrodo labai įspūdingos