Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

Aš manau, kad spintelės prie lovos labai reikalingos (kaip dauguma iš jūsų patarėte, dydžio sulyg čiužiniu). Pavyzdžiui, aš labai mėgstu prie savęs turėti laikroduką, mobilųjį telefoną (labai nemėgstu ryte ropštis iš lovos, jei kas skambina, ir bėgt kažkur), pasidėti knygą ar žurnalą, kurį skaitau prieš miegą. Savo spintelėje laikyčiau ir savo dienoraštį smile.gif Be to, spintelėje galima laikyti ir pačias intymiausias smulkmenas ax.gif Juk vonia dažnai naudojasi vaikai, svečiai ir kt., todėl mano manymu, visa tai labai patogu laikyti savo ir tik savo erdvėje prie lovytės.
Čia mano pamąstymai... Kadangi patys ką tik įžengėme į naujuosius savo namučius, su malonumu seksiu šią tėmelę. Ir būtų labai džiugu, jei be patarimų pasidalintumėte ir vaizdine medžiaga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2009 02 20, 18:27)
aš dabar sėdžiu prie miegamojo baldų projektų ir galvoju, ar spinteles su stalčiais prie lovos daryti tokio pat aukščio kaip ir lova ar aukštesnes?  g.gif

spinteliu tikrai reikia... dabar miegam tik ant ciuzinio miegam kol pasigaminsim kita lova(nevykusi pirkini grazinom i parde),tai prie ciuzinio vistiek yra kazkas padeta... ir trukdo,nes kaskart valant reik pakelt... tai ir prie lovos bus tas pats... tik gal po lova pakista... mane tai labiau nervina daiktai negu spinteles salia smile.gif

QUOTE(emrata @ 2009 02 21, 09:17)
pas mus yra spinteles ir kol jos yra tikrai yra ka padeti, jau nekalbu apie MB, kuris apkrauna ja vos ne iki lubu  lotuliukas.gif  is esmes gal ir galeciau be ju apsieiti, bet vistiek kazkokia spintele (komoda) turetu buti miegamajam
jeigu komoda desit vien tik del tv, tai siulyciau tv kabinti ant sienos

pas mus telikas ant sienos... siaip isvis teliko miegamajam nelabai reik(nebent yra atliekamas)...

QUOTE(gitulia @ 2009 03 01, 21:54)
Nedaryk spinteliu aukstesniu uz ciuzini. Pas mane yra siek tiek aukstesnes, tai as nakti jau ne karta smilkini trenkiausi i spinteles kampa. Miegu ant pacio lovos krasto ir kartais versdamasi ant kito sono neapskaiciuoju  doh.gif

as sumasciau,kad geriausias aukstis yra sulig lova-o ciuzinio krastas virs spintutes... as ir prie krasto miegu-ypac,kai atsibeldzia mano princese per vidury pagulet-tai tie spinteliu krastai tikrai saugumo neduoda smile.gif
Atsakyti
isdykusS, gražūs tapetai jūsų miegamajame, tik apšvietimas labai kuklus, gal planuojate šviestuvėlius ant sienos virš lovos ar ant spintučių prie lovos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramista @ 2009 03 02, 10:29)
isdykusS, gražūs tapetai jūsų miegamajame, tik apšvietimas labai kuklus, gal planuojate šviestuvėlius ant sienos virš lovos ar ant spintučių prie lovos  4u.gif

tiesa sakant, tapetai realybej daug grazesni nei foto ax.gif
o del apsvietimo, tai ant sienos neplanuojam nieko, yra tik palikta vieta sviestuvui lubu vidury, cia irgi ateiciai palikom si reikala smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
noriu pasikonsultuoti su profesionalemis mirksiukas.gif
Nusipirkome balta miegamojo baldu komplekta, klasikinio stiliaus, medini, neturiu nuotraukytes tai negaliu parodyti, bet gal isivaizduosite. blush2.gif
Pritrukua ideju kokia spalva dazyti kambary g.gif
Galvojam viena siena tapetuoti kazkokiais tapetais (gal geletais gal su kokiu ornamentu klasikos motyvais). Ir pasimeciau tarp spalvyciu gamos.
Gal mestelsite kokiu ideju - labai dekociau uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarletukas @ 2009 03 02, 15:28)
Sveikutes  4u.gif
noriu pasikonsultuoti su profesionalemis  mirksiukas.gif
Nusipirkome balta miegamojo baldu komplekta, klasikinio stiliaus, medini, neturiu nuotraukytes tai negaliu parodyti, bet gal isivaizduosite. blush2.gif
Pritrukua ideju kokia spalva dazyti kambary g.gif
Galvojam viena siena tapetuoti kazkokiais tapetais (gal geletais gal su kokiu ornamentu klasikos motyvais). Ir pasimeciau tarp spalvyciu gamos.
Gal mestelsite kokiu ideju - labai dekociau uz pagalba  4u.gif

gal tavo toks 4u.gif thumbup.gif
http://www.rotrainte.../?lt=1214653106
Atsakyti
QUOTE(motoraika @ 2009 03 02, 23:00)

Panasus bet lovyte biskuti kuklesne ne toks pompastiskas galvugalis irnesakyk.gif
O sita tai as buvau nuvaziavusi paziureti stovi Domus galerijoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 03 02, 10:25)
as sumasciau,kad geriausias aukstis yra sulig lova-o ciuzinio krastas virs spintutes... as ir prie krasto miegu-ypac,kai atsibeldzia mano princese per vidury pagulet-tai tie spinteliu krastai tikrai saugumo neduoda smile.gif

visiškai pritariu dėl spintelių aukščio smile.gif pas mus buvo sulig čiužiniu tai dabar nuleidom ir sulyginom su lova.Kai isiropšdavo lovon mažoji vis bedūkstant galvą stuktelėdavo į tą kraštą.Dabar saugiau ax.gif avarijų dar nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Itališka lova su idėjomis nakčiai biggrin.gif

user posted image

Šiame puslapyje šimtas šiuolaikinio miegamojo idėjų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 03 kovo 2009 - 12:02
Kas ieško metalinių - kaltinių lovų, labai gražios itališkos. Galite akis paganyti ir į viengules, kam aktualu rolleyes.gif Mes norėjome rinktis vienam miegamajam kokią nors kaltinę, bet iš pirmo žvilgsnio įsimylėjau tų pačių gamintojų alkantarės medžiagos atrama puoštą šią wub.gif :

user posted image

O kas mėgsta prabangią klasiką, gali pasigrožėti šio gamintojo itališkomis lovomis. Nerealus grožis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 03, 13:24)
Kas ieško metalinių - kaltinių lovų, labai gražios itališkos. Galite akis paganyti

gal zinot,kad Lietuvoj jomis prekiauja? ax.gif
Atsakyti
patiko miegamojo lova gal ir jums patiks kas mirksiukas.gif

user posted image

o čia rasit daugiau visko http://www.lord.lv/r...ultas/altai.php bigsmile.gif
Atsakyti