QUOTE(X-iuke @ 2009 02 20, 18:27)
aš dabar sėdžiu prie miegamojo baldų projektų ir galvoju, ar spinteles su stalčiais prie lovos daryti tokio pat aukščio kaip ir lova ar aukštesnes?
spinteliu tikrai reikia... dabar miegam tik ant ciuzinio miegam kol pasigaminsim kita lova(nevykusi pirkini grazinom i parde),tai prie ciuzinio vistiek yra kazkas padeta... ir trukdo,nes kaskart valant reik pakelt... tai ir prie lovos bus tas pats... tik gal po lova pakista... mane tai labiau nervina daiktai negu spinteles salia
QUOTE(emrata @ 2009 02 21, 09:17)
pas mus yra spinteles ir kol jos yra tikrai yra ka padeti, jau nekalbu apie MB, kuris apkrauna ja vos ne iki lubu

is esmes gal ir galeciau be ju apsieiti, bet vistiek kazkokia spintele (komoda) turetu buti miegamajam
jeigu komoda desit vien tik del tv, tai siulyciau tv kabinti ant sienos
pas mus telikas ant sienos... siaip isvis teliko miegamajam nelabai reik(nebent yra atliekamas)...
QUOTE(gitulia @ 2009 03 01, 21:54)
Nedaryk spinteliu aukstesniu uz ciuzini. Pas mane yra siek tiek aukstesnes, tai as nakti jau ne karta smilkini trenkiausi i spinteles kampa. Miegu ant pacio lovos krasto ir kartais versdamasi ant kito sono neapskaiciuoju
as sumasciau,kad geriausias aukstis yra sulig lova-o ciuzinio krastas virs spintutes... as ir prie krasto miegu-ypac,kai atsibeldzia mano princese per vidury pagulet-tai tie spinteliu krastai tikrai saugumo neduoda