Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

Ar yra kam patiktu toks miegamsis,gal tiksliau miegamojo dalis? g.gif user posted image
Atsakyti
[quote=vilma,2010 02 25, 16:36]
Ar yra kam patiktu toks miegamsis,gal tiksliau miegamojo dalis? g.gif

O kaip miegoti tokioj apvalioje lovoje , ar patogu blush2.gif esu tokia nusiziurejusi ir gyvai ja maciau, bet vis neapsiprendziam ar patogu bus ,ar nekrenta patalyne lauk g.gif Šiaip labai graži wub.gif
user posted image
Atsakyti

Bet kartu noriu išbandyt tokią avantiūrą user posted image
[/quote]

Gal zinote kas daro tokia Jusu "avantiura" 4u.gif Gal turite kontaktus? Jei turite gal galima butu i A.Z.?
Atsakyti
Pirmoji lova man atrodo patogesne ir kampas visai nieko, tik tas telikas virs galvos visai neisipaiso, ir veidrodziu komponuote idomi, o raudona kazkokia maza pasirode, tikrai patalyne kris, toks jausmas kad kaip tos stumdomos sopkes. o siaip esu miegojus apvalioj lovoj jokio skirtumo ner, svarbu, kad ciuzinys patogus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2010 02 26, 11:42)
Pirmoji lova man atrodo patogesne ir kampas visai nieko, tik tas telikas virs galvos visai neisipaiso, ir veidrodziu komponuote idomi, o raudona kazkokia maza pasirode, tikrai patalyne kris, toks jausmas kad kaip tos stumdomos sopkes. o siaip esu miegojus apvalioj lovoj jokio skirtumo ner, svarbu, kad ciuzinys patogus blush2.gif

Oi tikrai ji nera maza schmoll.gif gal taip tik nuotraukoj atrodo rolleyes.gif nes matem gyvai ja wub.gif tai sakot jokio skirtumo kokioj miegot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2010 02 26, 11:42)

Pirmoji lova sukiojasi,tad tv gaunas priesais.buvo dar viena foto kaip tai atrodo,deja jau neberasiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelle @ 2010 02 04, 23:49)

Visai ne tas pats, skiriasi labai. Paletėje rinkausi, jau šalia esanti spalva skirtųsi, o 2 tonai tai labai daug. Kitaip ta šviesioji spalva dingtų.

QUOTE(Spyglienė @ 2010 02 05, 00:04)
Net ir ta pačia spalva- skirtingai apšviestos sienos atrodys kiek skirtingai. Bet nemanau, kad dažant dviem tonais tamsiau  tai bus kažkoks akcentas. Viskas bus labai 'tvarkingai'  4u.gif

QUOTE(Adelle @ 2010 02 05, 00:13)
Eičiau nufotografuot, bet tingiu.  biggrin.gif

Speju priklauso nuo pasirinkto atspalvio. As rinkausi pacia sviesiausia samanines paletes spalva,o vienai sienai emiau 2 tonais tamsesne. Rezultatae to nepastebiu nei as nei mano sveciai g.gif doh.gif

QUOTE(Spyglienė @ 2010 02 05, 14:19)
Bet kartu noriu išbandyt tokią avantiūrą user posted image

Gal turit minciu kaip ir su kuo daroma? Jei dirba su mentele-tai gal cia koks glaistas spalvotas? Buna tokio? o ka po to daryt? lakuot? na pasidalinkit fantazijom.Va sitaip norejau senai tik nemokejau suformuluot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 01 21, 10:38)
na jei zmones turi tik viena kambari, miega ant sofos - tai ja butina nukloti diena wink.gif Bet jei yra atskiras miegamasis - tai negi kiekviena diena ryte patalyne i deze, o vakare - is jos issitraukti vel? biggrin.gif Na maziausiai tai juokinga..
Ir siaip - neteko sutikti realiai tokiu zmoniu biggrin.gif

na jei nesutikai tai as viena is ju..kuri kloja lova kiekviena diena net ir miegamajam.ziauriai nekenciu netvarkos verysad.gif ir visai nesunku tai uztrunka vos 2min.
Atsakyti
QUOTE(gordi @ 2010 02 27, 23:54)
na jei nesutikai tai as viena is ju..kuri kloja lova kiekviena diena net ir miegamajam.ziauriai nekenciu netvarkos verysad.gif ir visai nesunku tai uztrunka vos 2min.

O tai ko tokia nuliudus biggrin.gif
Ma tai gaila tu dvieju minuciu, as nekloju tongue.gif
Atsakyti
Šiaip kloti lovą nėra gerai. Sveiką ją pavėdinti
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos

Ieskau i miegamaji tapetu ,nezinau kaip cia tiksliau ivardinti kokiu,bet pabandysiu.Tokiu storesniu,prilietus jie toki medziaginiai atrodo,iskilus.
Zodziu,apvaziavau visa Kauna,tai radau tik vienoje vietoje,bet nepatiko.
Cia mazdaug is tos serijos,kai reikia kokiu geru batu,tai Kaune 0 ju yra is ko rinktis doh.gif

Gal kuri,esate kazko panasaus ieskojus Vilniuje pvz... ?
Atsakyti