Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles

Sonatuole,labai grazu,o juoda spalva dievinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2009 02 21, 21:09)
Nu prisiruošiau ir as pasirodyt savo suknią, tik dar nera tinkamos pauknelės, norisi diržo (tik nerandu tinkamo) ir t.t  ax.gif  Tik labai smarkiai neiškritikuokit  blush2.gif
user posted image

tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(jolitag @ 2009 02 21, 15:32)
Na,ikeliu didesniu formatu,gal klaidu kokiu pakomentuosit ateities nerimams mirksiukas.gif
user posted image

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif čia tai kantrybės be galo daug reikia, bet rezultatai viską atperka
Atsakyti
Kristinakristina Nu tu šaunuolė, ne tas žodis smile.gif

Alia vat kaip tiksliai ant to popieruko papaišyt, čia jau klausimas, negi atsigult ant kokio tapeto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 22 vasario 2009 - 02:02
QUOTE(Alacka33 @ 2009 02 21, 21:31)
Labai,labai gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif ir nėra čia ką kritikuoti

QUOTE(jolitag @ 2009 02 21, 21:32)

QUOTE(AveM @ 2009 02 21, 22:33)
Sonatuole,labai grazu,o juoda spalva dievinu ax.gif

QUOTE(Dusiukas @ 2009 02 21, 23:50)
tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Nu prisiruošiau ir as pasirodyt savo suknią, tik dar nera tinkamos pauknelės, norisi diržo (tik nerandu tinkamo) ir t.t  ax.gif  Tik labai smarkiai neiškritikuokit  blush2.gif

Viskas gerai ir jokio dirzo nereikia schmoll.gif Laisvai krentanti suknele padeda uzmaskuoti nedidelius figuros netobulumus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 22 vasario 2009 - 16:26
Ai, neieskokit klaidu. Pats visada matai ir kas is tikruju negerai, ir ko turbut net nera user posted image. O vistiek svarbiausia bendras vaizdas. Jei grazu, tai grazu -tuo ir dziaukimes. Visoms uz puikius darbus po bukieta user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2009 02 22, 16:25)
Viskas gerai ir jokio dirzo nereikia schmoll.gif Laisvai krentanti suknele padeda uzmaskuoti nedidelius figuros netobulumus mirksiukas.gif

QUOTE(Aruna @ 2009 02 22, 19:52)
Ai, neieskokit klaidu. Pats visada matai ir kas is tikruju negerai, ir ko turbut net nera user posted image. O vistiek svarbiausia bendras vaizdas. Jei grazu, tai grazu -tuo ir dziaukimes. Visoms uz puikius darbus po bukieta user posted image

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 02 22, 02:01)

Alia vat kaip tiksliai ant to popieruko papaišyt, čia jau klausimas, negi atsigult ant kokio tapeto  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jo,kaip Benderis su Kysa iš ''Dvylika kedziu'' plakata piese lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagyras mano dukrytes sarafaniukui.
  Tik labai smarkiai neiškritikuokit  blush2.gif

Kad nera cia ka ir kritikuoti, tik pagirt galiu. thumbup.gif Man labai grazu- ir tas azuras sukneles apacioj labai puosia, ir sukneles rastelis labai super. Aplamai viskas grazu. wub.gif Ir, kad juoda irgi super.

QUOTE(jolitag @ 2009 02 21, 23:01)
Jauciu ir sagas blogai susiuvau doh.gif

Viskas cia gerai, thumbup.gif baikit ieskot priekabiu. Man tas auksines modeliukas, tik drambliuko svajone... wub.gif

QUOTE(Abo @ 2009 02 22, 03:01)
Alia vat kaip tiksliai ant to popieruko papaišyt, čia jau klausimas, negi atsigult ant kokio tapeto  lotuliukas.gif

O tu cia gera minti davei su tais tapetais... clap.gif clap_1.gif O tai as tundra laikrascius klijuoju. hihihi.gif reiks eit nusipirkt ruloniuka kokiu pigiausiu, jei apsiklausinejus aplinkui nieko negausiu.
Na prie kiekvieno modeliuko ir zurnalo ar kokio forumo daznai buna ir schema pagal ismatavimus. Tik belieka prisitaikyt saviesiems ir persibraizyt. Arba turet kazkoki sablona pagal kokia sena suknia, sijona, bliuzele...na kam ko reikia. ...na is bedos galima ir atsigult, o jau is namiskiu kas nors apibres... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 22 vasario 2009 - 22:10
Oho, tik neperžiūrėk temelės kelias dienas doh.gif Tiek daug grožybių wub.gif Jau net ir nevardinsiu visų... Šaunuolės 4u.gif

O aš vis su pasuknele vargstu - reikia man, kad būtų be nėrinių... tai nei Kalvarijų turguje, nei Gariūnuose neradau... Gal kartais užmatėt, kur tokių rasti galima? Nes panašu, kad teks siūtis... tai kada suknele pasipupšiu net nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 02 22, 22:05)

Kad nera cia ka ir kritikuoti, tik pagirt galiu.  thumbup.gif Man labai grazu- ir tas azuras sukneles apacioj labai puosia, ir sukneles rastelis labai super. Aplamai viskas grazu. wub.gif  Ir, kad juoda irgi super.

Ačiukas bigsmile.gif 4u.gif Man ir juoda labiausiai prie dušios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2009 02 21, 22:43)
tai tu metaliko man liko.Gal tau tokiu butent truksta?

gal kartais numeriukas 2903???
Papildyta:
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 02 23, 10:31)
gal kartais numeriukas 2903???

o priekabiu niekas gi ir neisko smile.gif labai grazius kurinelius visos kuriat 4u.gif tik kita karta labai gera gauti patrima is salies - gi pacios akis ne visada viska gali pastebeti smile.gif blush2.gif na bent jau man tai labai vertingi patarimai buna smile.gif

nes sita tema pati paciausia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 23 vasario 2009 - 09:33