QUOTE(Sonatuole @ 2009 02 21, 21:09)
Nu prisiruošiau ir as pasirodyt savo suknią, tik dar nera tinkamos pauknelės, norisi diržo (tik nerandu tinkamo) ir t.t
Tik labai smarkiai neiškritikuokit

tikrai

Papildyta:
QUOTE(jolitag @ 2009 02 21, 15:32)

Kristinakristina Nu tu šaunuolė, ne tas žodis
Alia vat kaip tiksliai ant to popieruko papaišyt, čia jau klausimas, negi atsigult ant kokio tapeto

Alia vat kaip tiksliai ant to popieruko papaišyt, čia jau klausimas, negi atsigult ant kokio tapeto

QUOTE(Alacka33 @ 2009 02 21, 21:31)
QUOTE(jolitag @ 2009 02 21, 21:32)
QUOTE(AveM @ 2009 02 21, 22:33)
QUOTE(Dusiukas @ 2009 02 21, 23:50)
Ačiukas

Nu prisiruošiau ir as pasirodyt savo suknią, tik dar nera tinkamos pauknelės, norisi diržo (tik nerandu tinkamo) ir t.t

Viskas gerai ir jokio dirzo nereikia

QUOTE(rasa32 @ 2009 02 22, 16:25)
Viskas gerai ir jokio dirzo nereikia
Laisvai krentanti suknele padeda uzmaskuoti nedidelius figuros netobulumus 

QUOTE(Aruna @ 2009 02 22, 19:52)
Ai, neieskokit klaidu. Pats visada matai ir kas is tikruju negerai, ir ko turbut net nera
. O vistiek svarbiausia bendras vaizdas. Jei grazu, tai grazu -tuo ir dziaukimes. Visoms uz puikius darbus po bukieta 

Ačiū

QUOTE(Abo @ 2009 02 22, 02:01)

Aciu mergaites uz pagyras mano dukrytes sarafaniukui.
Kad nera cia ka ir kritikuoti, tik pagirt galiu.
Man labai grazu- ir tas azuras sukneles apacioj labai puosia, ir sukneles rastelis labai super. Aplamai viskas grazu.
Ir, kad juoda irgi super.
Viskas cia gerai,
baikit ieskot priekabiu. Man tas auksines modeliukas, tik drambliuko svajone...
O tu cia gera minti davei su tais tapetais...
O tai as tundra laikrascius klijuoju.
reiks eit nusipirkt ruloniuka kokiu pigiausiu, jei apsiklausinejus aplinkui nieko negausiu.
Na prie kiekvieno modeliuko ir zurnalo ar kokio forumo daznai buna ir schema pagal ismatavimus. Tik belieka prisitaikyt saviesiems ir persibraizyt. Arba turet kazkoki sablona pagal kokia sena suknia, sijona, bliuzele...na kam ko reikia. ...na is bedos galima ir atsigult, o jau is namiskiu kas nors apibres...

QUOTE(jolitag @ 2009 02 21, 23:01)
Jauciu ir sagas blogai susiuvau

Viskas cia gerai,

QUOTE(Abo @ 2009 02 22, 03:01)

O tu cia gera minti davei su tais tapetais...

Na prie kiekvieno modeliuko ir zurnalo ar kokio forumo daznai buna ir schema pagal ismatavimus. Tik belieka prisitaikyt saviesiems ir persibraizyt. Arba turet kazkoki sablona pagal kokia sena suknia, sijona, bliuzele...na kam ko reikia. ...na is bedos galima ir atsigult, o jau is namiskiu kas nors apibres...

Oho, tik neperžiūrėk temelės kelias dienas
Tiek daug grožybių
Jau net ir nevardinsiu visų... Šaunuolės
O aš vis su pasuknele vargstu - reikia man, kad būtų be nėrinių... tai nei Kalvarijų turguje, nei Gariūnuose neradau... Gal kartais užmatėt, kur tokių rasti galima? Nes panašu, kad teks siūtis... tai kada suknele pasipupšiu net nežinau...

O aš vis su pasuknele vargstu - reikia man, kad būtų be nėrinių... tai nei Kalvarijų turguje, nei Gariūnuose neradau... Gal kartais užmatėt, kur tokių rasti galima? Nes panašu, kad teks siūtis... tai kada suknele pasipupšiu net nežinau...
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 02 22, 22:05)

Ačiukas

QUOTE(jolitag @ 2009 02 21, 22:43)
tai tu metaliko man liko.Gal tau tokiu butent truksta?
gal kartais numeriukas 2903???
Papildyta:
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 02 23, 10:31)
gal kartais numeriukas 2903???
o priekabiu niekas gi ir neisko

nes sita tema pati paciausia