Išsaugojau ją pas save, na ir kruopštumas, ir atsiprašau, figūra tikrai pavydėtina,,,būsi labai gražiai pasipyuošusi...LAbAI LABAI ŽAVU
Kristina kristina...
Išsaugojau ją pas save, na ir kruopštumas, ir atsiprašau, figūra tikrai pavydėtina,,,būsi labai gražiai pasipyuošusi...LAbAI LABAI ŽAVU
La Perla
zinau kad jos ten jau senokai visos numezgusios, jau nebesvarbu, suzinojau ka reikia
zinau kad jos ten jau senokai visos numezgusios, jau nebesvarbu, suzinojau ka reikia
Laba ryta mezgejeles
o as uzbaigiau savo pilkaji- sokoladini varga tik va pasarafanio neturiu, tai guli nukista i kampa
nu tikiuosi velykoms pasipuosti jei dar itiplsiu, nes nelabai ten daug vietos
ir tada jau gal ir pasidemonstruosiu
oho
o apacia rankom mezgei ar masina?atrodo kaip masina
labai grazu
schemutes gal turi?
del figuros tai jau prasom nevyti dievo medin, labai grazi ir nieko numetinet nereikia
o as uzbaigiau savo pilkaji- sokoladini varga tik va pasarafanio neturiu, tai guli nukista i kampa
nu tikiuosi velykoms pasipuosti jei dar itiplsiu, nes nelabai ten daug vietos
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 03 26, 00:11)
O as tai galu gale pabaigiau savaja suknele, kuria jau du metus ''mucinu''
Ko as tik su ja nepridirbau - is platejancios perdariau tiesia, buvau sugadinus, nuo dziovyklos rudys ties liemeniu buvo...
Valykloj uz valyma buciau sumokejus 39 litus. Ale as savo liaudiskom priemonem isemiau tas rudis per dvi paras ir sutaupiau 39 Lt.
oho
o apacia rankom mezgei ar masina?atrodo kaip masina
labai grazu
schemutes gal turi?
del figuros tai jau prasom nevyti dievo medin, labai grazi ir nieko numetinet nereikia
Kristinakristina nuostabiai
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 03 26, 01:11)
O as tai galu gale pabaigiau savaja suknele, kuria jau du metus ''mucinu''
Ko as tik su ja nepridirbau - is platejancios perdariau tiesia, buvau sugadinus, nuo dziovyklos rudys ties liemeniu buvo...
Valykloj uz valyma buciau sumokejus 39 litus. Ale as savo liaudiskom priemonem isemiau tas rudis per dvi paras ir sutaupiau 39 Lt.
Tik dar nusimegsiu prie jos susagstoma megztuka, nes baisiai jau nuoga jauciuos su ja. Tik ji dar be pasukneles pas mane.
Taigis rodausi. I mano ''minskta'' figura neziurekit.
Nebelabai gaunasi numesti tuos ''ličnus'' kilogramus.
Tik dar nusimegsiu prie jos susagstoma megztuka, nes baisiai jau nuoga jauciuos su ja. Tik ji dar be pasukneles pas mane.
Man atrodo kukliai, bet įspūdingai
Kokie čia siūlai?
Kristinakristina.., labai gražu
Dėl figūros tikrai nereikia sukti galvos.., tegu tik kiekviena 18-likinė tokią figūrą turi, tai bus gerai..
Man asmeniškai moteris tuom ir žavi, kad ne kaulai išsišokę, o turi visus privalomus moteriškus atributus...
kristinakristina
na ir grozis.seku jusu tema,bet vis nepasirodau,nes niekaip negaliu pabaigit savo prades nerti sukneles.vakar kaip tik nugara baigiau,bet ziuriu,akd gal kiek ilgoka,zodziu nusinersiu prieki tada ziuresiu ka cia su ja sugalvojus,paardysiu jeigu ka.o jusu rankytes tai tikrus stebuklus daro
kokiu graziu ideju cia pridedat.
vakar idejot labai grazia ruda trumpa suknyte ir idejot linka i rusiska foruma.noreciau paprasyti paslaugos pas jumi
man su rusu kalba prasti popieriai,na supranta kai kalba,bet kai skaitau tai nulis emociju man tai gal kuri is jusu galetu parasyti ar linka imesti su tuo rasteliu
la perla imetusi ta suknia 493 poste
buciau labai dekinga
vakar idejot labai grazia ruda trumpa suknyte ir idejot linka i rusiska foruma.noreciau paprasyti paslaugos pas jumi
QUOTE(qqte @ 2009 03 26, 09:53)
o apacia rankom mezgei ar masina?
schemutes gal turi?
o apacia rankom mezgei ar masina?
schemutes gal turi?
Lauksim pasirodymo.
Taip pat ir Dvynukes85.
QUOTE(Dusiukas @ 2009 03 26, 09:58)
Kokie čia siūlai?
Aciu visoms merginoms uz gerus zodzius.
Mezgiau is viskoziniu siuliuku su truputuku bukle (turbut is sintetikos), susuktu didelese babinose. Pirkau visa kieki, nes pardavejai tipo, sunku is jos isvyniot, mat baisiai krenta, nes labai slidus. Megzti nera lengva, nes labai slysta ir reikia pastoviai laikyt, kad ''nepabegtu'', todel paskausta ranku plastaku raumenys, ypac neriant vaseliu.
O mezgiau as ja taip.
Priekis. Pirma nusineriau juostele vaseliu, kuri yra po krutine- pavyzdyje virsuje

Tada mezgiau i virsu siuo rasteliu

O i apacia nuo krutines (nuo juosteles zemyn) mezgiau lygiai gerosiomis akimis
Apacia apmezgiau siuo rasteliu - virsutinie juostele

Kaklo apdaila apneriau paprastu be uzmetimo rasteliu. Taip pat ir petneseles.
Siaip tai mezgant is sio siulo, kol mezginys neplautas, tai atrodo nelabai lygiai. Bet va kai isplauni, akeles tampa lygios lygios, ir mezginys atrodo tarsi megztas masina.
Kristinakristina nuostabi suknute
Sveikutės auksarankės, na ir grožybių jūs prikūrusios
, tiesiog akys raibsta
, na ir darbštuolės ir kada jūs spėjate...
Pasirodysiu ir aš šioje temelėje su savo mažyčiais darbeliais

QUOTE(mildė @ 2009 03 26, 11:10)
Sveikutės auksarankės, na ir grožybių jūs prikūrusios
, tiesiog akys raibsta
, na ir darbštuolės ir kada jūs spėjate...

Nieko sau mazyciai darbeliai