Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles

Kristina kristina...
Išsaugojau ją pas save, na ir kruopštumas, ir atsiprašau, figūra tikrai pavydėtina,,,būsi labai gražiai pasipyuošusi...LAbAI LABAI ŽAVU wub.gif wub.gif
Atsakyti
La Perla
zinau kad jos ten jau senokai visos numezgusios, jau nebesvarbu, suzinojau ka reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caulyte: 26 kovo 2009 - 08:51
Laba ryta mezgejeles
o as uzbaigiau savo pilkaji- sokoladini varga tik va pasarafanio neturiu, tai guli nukista i kampa
nu tikiuosi velykoms pasipuosti jei dar itiplsiu, nes nelabai ten daug vietos blush2.gif ir tada jau gal ir pasidemonstruosiu

QUOTE(Kristinakristina @ 2009 03 26, 00:11)
O as tai galu gale pabaigiau savaja suknele, kuria jau du metus ''mucinu'' doh.gif Ko as tik su ja nepridirbau - is platejancios perdariau tiesia, buvau sugadinus, nuo dziovyklos rudys ties liemeniu buvo... doh.gif Valykloj uz valyma buciau sumokejus 39 litus. Ale as savo liaudiskom priemonem isemiau tas rudis per dvi paras ir sutaupiau 39 Lt. lotuliukas.gif

oho wub.gif
o apacia rankom mezgei ar masina?atrodo kaip masina
labai grazu wub.gif
schemutes gal turi? blush2.gif
del figuros tai jau prasom nevyti dievo medin, labai grazi ir nieko numetinet nereikia
Atsakyti
Kristinakristina nuostabiai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 03 26, 01:11)
O as tai galu gale pabaigiau savaja suknele, kuria jau du metus ''mucinu'' doh.gif Ko as tik su ja nepridirbau - is platejancios perdariau tiesia, buvau sugadinus, nuo dziovyklos rudys ties liemeniu buvo... doh.gif Valykloj uz valyma buciau sumokejus 39 litus. Ale as savo liaudiskom priemonem isemiau tas rudis per dvi paras ir sutaupiau 39 Lt. lotuliukas.gif
Tik dar nusimegsiu prie jos susagstoma megztuka, nes baisiai jau nuoga jauciuos su ja.  Tik ji dar be pasukneles pas mane. blush2.gif Taigis rodausi. I mano ''minskta'' figura neziurekit. blush2.gif Nebelabai gaunasi numesti tuos ''ličnus'' kilogramus. doh.gif

Man atrodo kukliai, bet įspūdingai wub.gif wub.gif wub.gif Šaunuolė!
Kokie čia siūlai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusiukas: 26 kovo 2009 - 08:59
Kristinakristina.., labai gražu 4u.gif Dėl figūros tikrai nereikia sukti galvos.., tegu tik kiekviena 18-likinė tokią figūrą turi, tai bus gerai.. biggrin.gif Man asmeniškai moteris tuom ir žavi, kad ne kaulai išsišokę, o turi visus privalomus moteriškus atributus... tongue.gif
Atsakyti
kristinakristina bigsmile.gif blink.gif na ir grozis.seku jusu tema,bet vis nepasirodau,nes niekaip negaliu pabaigit savo prades nerti sukneles.vakar kaip tik nugara baigiau,bet ziuriu,akd gal kiek ilgoka,zodziu nusinersiu prieki tada ziuresiu ka cia su ja sugalvojus,paardysiu jeigu ka.o jusu rankytes tai tikrus stebuklus daro wub.gif kokiu graziu ideju cia pridedat.
vakar idejot labai grazia ruda trumpa suknyte ir idejot linka i rusiska foruma.noreciau paprasyti paslaugos pas jumi blush2.gif man su rusu kalba prasti popieriai,na supranta kai kalba,bet kai skaitau tai nulis emociju man tai gal kuri is jusu galetu parasyti ar linka imesti su tuo rasteliu blush2.gif la perla imetusi ta suknia 493 poste 4u.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvynuke85: 26 kovo 2009 - 09:45
QUOTE(qqte @ 2009 03 26, 09:53)
o as uzbaigiau savo pilkaji- sokoladini varga tik va pasarafanio neturiu, tai guli nukista i kampa
o apacia rankom mezgei ar masina?
schemutes gal turi?  blush2.gif

Lauksim pasirodymo. mirksiukas.gif
Taip pat ir Dvynukes85. 4u.gif
QUOTE(Dusiukas @ 2009 03 26, 09:58)
Kokie čia siūlai?

Aciu visoms merginoms uz gerus zodzius. 4u.gif ...ir dar...valgysiu ir nesuksiu galvos. lotuliukas.gif
Mezgiau is viskoziniu siuliuku su truputuku bukle (turbut is sintetikos), susuktu didelese babinose. Pirkau visa kieki, nes pardavejai tipo, sunku is jos isvyniot, mat baisiai krenta, nes labai slidus. Megzti nera lengva, nes labai slysta ir reikia pastoviai laikyt, kad ''nepabegtu'', todel paskausta ranku plastaku raumenys, ypac neriant vaseliu.
O mezgiau as ja taip.
Priekis. Pirma nusineriau juostele vaseliu, kuri yra po krutine- pavyzdyje virsuje
user posted image
Tada mezgiau i virsu siuo rasteliu
user posted image
O i apacia nuo krutines (nuo juosteles zemyn) mezgiau lygiai gerosiomis akimis
Apacia apmezgiau siuo rasteliu - virsutinie juostele
user posted image
Kaklo apdaila apneriau paprastu be uzmetimo rasteliu. Taip pat ir petneseles.
Siaip tai mezgant is sio siulo, kol mezginys neplautas, tai atrodo nelabai lygiai. Bet va kai isplauni, akeles tampa lygios lygios, ir mezginys atrodo tarsi megztas masina. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 26 kovo 2009 - 10:25
Kristinakristina nuostabi suknute wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės auksarankės, na ir grožybių jūs prikūrusios bigsmile.gif , tiesiog akys raibsta wub.gif , na ir darbštuolės ir kada jūs spėjate... 4u.gif
Pasirodysiu ir aš šioje temelėje su savo mažyčiais darbeliais
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mildė @ 2009 03 26, 11:10)
Sveikutės auksarankės, na ir grožybių jūs prikūrusios  bigsmile.gif , tiesiog akys raibsta  wub.gif , na ir darbštuolės ir kada jūs spėjate... 4u.gif
Pasirodysiu ir aš šioje temelėje su savo mažyčiais darbeliais
user posted image
user posted image

Nieko sau mazyciai darbeliai biggrin.gif Saunuole! Labai grazu.Gerai padirbeta! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 03 26, 00:11)

Nu super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti