Įkraunama...
Įkraunama...

Sukneles

Ačių visoms merginoms už pagyrimus, jie suteikia sparnuuus 4u.gif biggrin.gif
Nėriau iš skirtingų spalvų Maxi siūlų, iš pradžių nunėriau tą juostą iš atskirų motyvų per vidurį (šviesiai žydrą), paskui nuo jos nėriau tiesiai vertikaliai, oi nežinau kaip paaiškinti, bloga iš manęs aiškintoja biggrin.gif ir rankoves ratu...
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 03 20, 13:54)
ta apatini rasteli megzciau taip:
pirma eile: du stulpeliai su vienu uzmetimu sujungti kartu, triju akiu pynute ir iskart isnerus pynute darai uzmetima ir stulpelis neriamas i tu dvieju pirmuju sujungtu virsunele o tada vel  i apacia ta pacia vieta kur buvo pirmieji du stulpeliai neriami du stulpeliai su uzmetimu ir sujungiami kartu  ax.gif po to praleidi tris akutes ir vel kartoji situos motyvus.

o ta virsuje pavaizduota motyva megzciau taip:
du stulpeliai su 3 uzmetimais sumezgami i viena, neriam vasiuka i sekancia akute ir vel du stulpeliai su 3 uzmetimais sumezgami i viena, tada trys pynutes akutes ir vel du stulpeliai su 3 uzm. neriami i viena.....

Labai aciu,ryt kipsim jau i darba wub.gif
Atsakyti
Shangri La, labai graži suknelė-tunika.. wub.gif

O aš jau pabaigiau juodai-baltos suknelės sijoninę dalį... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2009 03 29, 19:57)
Shangri La, labai graži suknelė-tunika..  wub.gif

O aš jau pabaigiau juodai-baltos  suknelės  sijoninę dalį...  thumbup.gif

kaip grazu wub.gif o ir tempai ispudingi ax.gif thumbup.gif
Atsakyti

AS suzaveta, be galo dailu, tikslu....preciziska:)
NA ir pritariu tempas ...kaip kokia masina...matyt pagavo didis noras pavasari atsinaujinti...... mirksiukas.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 03 29, 20:55)
kaip grazu  wub.gif  o ir tempai ispudingi  ax.gif  thumbup.gif

QUOTE(ingriduska @ 2009 03 29, 21:10)
AS suzaveta, be galo dailu, tikslu....preciziska:)
NA  ir pritariu tempas ...kaip kokia masina...matyt pagavo didis noras pavasari atsinaujinti...... mirksiukas.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Ačiū mergaitės.. 4u.gif , sijonukas per savaitę nusinėrė.., bet jau į pabaigą tai laaaabai lėtai ėjosi... doh.gif

Ingriduska, suknelė deja ne man.. cool.gif Bet turiu laikytis grafiko, nes dar dvi suknelės laukia, o ir pačiai ant vasaros norisi kažko naujo.., siūlų jau prisipirkau.. rolleyes.gif
Atsakyti
bielra, labai grazus sijonukas.

Gaila tik kad man toks sijonas platus netiktu, nes klubai ir taip platus blush2.gif

ir dar kazkada galvojau, kad problemu but su pasuknele. Jos irgi reiktu dvispalves ar kaip g.gif Ar tik po sijonuku det, o virsuj nea g.gif
Atsakyti

aš vis Jūsų darbukais pasidžiaugiu ax.gif man jie tokie mieli ir jaukus ir gražūs ir puošnūs ir prabangūs, mane labiausiai domina šios paskutinės busimos suknelės siulai . iš kokių neriat?
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 29, 21:52)
bielra, labai grazus sijonukas.

Gaila tik kad man toks sijonas platus netiktu, nes klubai ir taip platus blush2.gif

ir dar kazkada galvojau, kad problemu but su pasuknele. Jos irgi reiktu dvispalves ar kaip  g.gif  Ar tik po sijonuku det, o virsuj nea  g.gif

Dėkui Lusasita.. 4u.gif Mano tos kolegės dupcė irgi platesnė už viršutinę dalį.., bet siūlai sunkūs, kritimas gražus.. turėtų neblogai žiūrėtis, tik man ilgio trūksta.., na ryt pamatuosim ir nuspręsim ką toliau daryt..

Man tokios mintys ateina tik po to, kai jau kažką tokio pasidarau... blush2.gif Kad ir ta ružavai pilka, na nepriprantu aš prie jos.. ir manau, kad būtent dėl pasuknelės.., tiksliau tik dėl pasijonio, man vis dėlto norisi po visa suknele kažką pasivilkt, bet šviesi pasuknelė nesižiūri po tamsiu (būtent mano atveju), o tamsus po ružava atrodo, kad purvina ta ružava spalva.. Ir dabar mąstau, kaip čia sukombinuoti dvispalvę pasuknelę.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(savitre @ 2009 03 29, 22:16)
aš vis Jūsų darbukais pasidžiaugiu  ax.gif  man jie tokie mieli ir jaukus ir gražūs ir puošnūs ir prabangūs, mane labiausiai domina šios paskutinės busimos suknelės siulai . iš kokių neriat?

Dėkui 4u.gif , o siūlai štai šie..
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2009 03 29, 18:14)
Ačių visoms merginoms už pagyrimus, jie suteikia sparnuuus  4u.gif biggrin.gif
Nėriau iš skirtingų spalvų Maxi siūlų, iš pradžių nunėriau tą juostą iš atskirų motyvų per vidurį (šviesiai žydrą), paskui nuo jos nėriau tiesiai vertikaliai, oi nežinau kaip paaiškinti, bloga iš manęs aiškintoja biggrin.gif ir rankoves ratu...

4u.gif 4u.gif 4u.gif Gal ir nebūčiau supratus, bet ką tik baigiau nert palaidinę vertikaliai, tai dabar iš kart pastebiu kai nerta ne horizontaliai ax.gif

Bielra, prisijungiu prie giriančiųjų choro 4u.gif Tik mano protas atsisako suvokti tokius darbo tempus blink.gif Man mezgimas ne sau iš vis vėžlio žingsniu einasi blush2.gif
Atsakyti
Na as truputi meginau nerti,tai nerimas i prieki juda greiciau negu mezgimas.Nors as irgi labai letai mezgu.O dabar skaudancia sirdim,nes visai padejau i sali mezgima.
Atsakyti
Labas,
Prašau patarkit kaip toliau megzti šitą suknelę, nes nebesugalvoju kaip apačią būtų gražiau numegzt...
4u.gif
Atsakyti