Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(agente009 @ 2009 03 01, 12:45)
Jei ruošiesi dar dirbti su plastiku, tai statyb.parduotuvėse pažiūrėk grunto plastmasei - dažnai būna prie dažų automobiliams - esu pirkusi aerozolinį, tikrai patiko, dažai gerai prikibo ir kol kas tfutfutfu nesiruošia byrėti  mirksiukas.gif Kainuoja apie niolika litų. Ieškok skirto būtent plastmasei, geriau bespalvio, kad viskam tiktų. Bet jau kvapas  doh.gif geriau purkšti lauke  cool.gif

Ačiū..IR man tiko šis patarimas...Labai šaunūs darbai....Ypač gGraikija....Ir vazos...
Atsakyti
Labukas,noriu dekoruoti medini nedideli padekliuka..Jis gryno medzio,tad sakykit kaip geriau pirma ji nulakuoti vienu sluoksniu ir tada puosti servetelem ir vel tada lakuoti pora sluoksniu lako,ar iskart ant gryno medzio klijuoti?
Atsakyti
lady_m, aš siūlyčiau nudažyt akriliniais dažais, jei dengsi ištisine servetėle, tai baltais mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 01, 12:16)
cia atsilupa nuo sito butelio????o kaip ji pasiruosei darbui????atsokineja, nes nera gero sukibimo su stiklu.artmanijos antika dazniausiai ir atsokineja del sios priezasties.

kaip visada ką nors neturiu ,kaip supratau reik gruntuoti, o kokį gruntą naudojat.

prieš darydama pažiūrėjau pamokėlę kur dekoruotas butelys . Jis buvo tik nudažytas g.gif

manau mano klaida buvo, kad jį sendinau doh.gif o toi pamokėlėje rodomas nesendintas varijantas.

Gal galit man paaiškinti. tai sendinti galima tik gruntuotą paviršių, arba natūralaus medžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesa: 01 kovo 2009 - 15:23
jei nesendinsi, ir desi dazus , ir nebus gero sukibimo..atsokines ir dazai....
as asmeniskai stikla pasveiciu ir nutepu dekupaziniais klijais....

VIENA PASTABELE DEL KLIJU.
JEIGU KAS NAUDOJA HOBBY LINE LINIJOS DEKUPAZINIUS KLIJUS...ATSARGIAI...JIE PUIKIAI TINKA SERVETELEI..BET POPIERIAUS SPALVAS PAKEICIA...IS VIENO POPIERIAUS RUDO, SPALVOS TAPO ZALSVOS...DABAR PAZIUREJAU TAMSESNI DARBELI...SPALVOS BUVUSIOS TAMSIAI RUDOS, IGAVUSIOS TOKI KAZKOKI KEISTA ATSPALVI.ANAM DARBLYJE TIKO IR NEKLIUVO...BET KAI REIKJO RUDO IR TAPO ZALIAS... cool.gif O PRISIKLIJAVO MIRTINAI, REIKES DANTIM TURBUT GRAMDYTI:))))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 01 kovo 2009 - 15:54
QUOTE(lady_m @ 2009 03 01, 13:24)
Labukas,noriu dekoruoti medini nedideli padekliuka..Jis gryno medzio,tad sakykit kaip geriau pirma ji nulakuoti vienu sluoksniu ir tada puosti servetelem ir vel tada lakuoti pora sluoksniu lako,ar iskart ant gryno medzio klijuoti?

Priklausko, kokia servetele klijuosi. jei dengsi visa plota ir tamsia servetele, tai baltai dazyt nereikia, o jei sviesia ir dar savo fona desi, nusidazyk pirmiausia baltai. beje, laku lakuojama jau pacioje pabaigoje 4u.gif
Atsakyti
sveikutės... kažkaip nedrąsu net pasakyti - bandysiu ir aš jūsų liga užsikrėst.... blush2.gif kaži kaip gausis, nors noras didelis smile.gif, pradesiu nuo vaikišku arbatos dėžučiu, sakykite o lakas visas buna smirdintis, ar buna mažiau smirdinčio? blush2.gif
Atsakyti
Taip noriu graziai ismokti dekoruoti,bet vis kasnors nepavyksta blush2.gif servetele kaip raukslejas taip raukslejas,nors naudoju dekupazinius klijus,o sako kad kaip tik nuo ju maziau rauksletis turi verysad.gif
Atsakyti
na ką aš žinau šiaip galima būtų pasilakuot kokį sluoksniuką ir prieš klijuojant servetėlę. Mažiau raukšlėtųsi. Juolab jei neketini dažyt po apačia balta spalva.
Papildyta:
aišku dar būna gruntų devynios galybės, bet aš tai specialių nenaudoju. Jei reikia tai kaip gruntą panaudoju patį laką. Nulakuoju vienu sluoksniuku, paskui su švelniu švitriniu prabraukiu ir medis toks slidutis pasidaro.
Atsakyti
Sveikos,
iškilo toks klausimukas g.gif
Dekupažavau dežute, ir jau po pirmo dazymo ji kažkaip išsipūtė ar kas jai pasidarė, bet kad ji nebeužsidaro, na per prievarta uždarau, bet jau paskui visus galus reikia atiduoti kad ja atidaryti.Ar dar yra šansų kad ji susitraus? ar jau griebtis kokio švitrinimo popieriaus??? ir iš vidaus bandyt paplonint ja???

P.S. dėžutė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 03 01, 22:12)
na ką aš žinau šiaip galima būtų pasilakuot kokį sluoksniuką ir prieš klijuojant servetėlę. Mažiau raukšlėtųsi. Juolab jei  neketini dažyt po apačia balta spalva.
Papildyta:
aišku dar būna gruntų devynios galybės, bet aš tai specialių nenaudoju. Jei reikia tai kaip gruntą panaudoju patį laką. Nulakuoju vienu sluoksniuku, paskui su švelniu švitriniu prabraukiu ir medis toks slidutis pasidaro.

as noreciau dekupuot molini vazona. jis visai paprastas, nelakuotas, toks siurkstus. ar tiktu jam tik nulakuot pirma sluoski paprastu dispersiniu laku ar reik spec grunto. i ji geles nesodinsin tik istatysim vazona

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2009 03 01, 23:14)
Sveikos,
iškilo toks klausimukas  g.gif
Dekupažavau dežute, ir jau po pirmo dazymo ji kažkaip išsipūtė ar kas jai pasidarė, bet kad ji nebeužsidaro, na per prievarta uždarau, bet jau paskui visus galus reikia atiduoti kad ja atidaryti.Ar dar yra šansų kad ji susitraus? ar jau griebtis kokio švitrinimo popieriaus??? ir iš vidaus bandyt paplonint ja???

siulau kazkiek luktelt. neaisku del ko dezute pramirkus buvo,gal kokioj dregnoj vietoj laikei ja,gal dazai daug vandens turi,nzn,,bet matos,kad del dregmes issipute. medis linkes trauktis,pustis.jei po kurio laiko -savaites manau uztektu-ji nesusitrauks,tada tas briaunas,kurios sueina uzdarius pasvitrinsi ,paploninsi viduj ir turetu susitvarkyt g.gif
nesimato kaip ji atidaryta atrodo ,ar butu ka svitrint ten g.gif
Atsakyti