Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Pas mane apvalus paviršius ir labai sendintojas teka žemyn, ir džiovint tik taip galiu..Ar galima sendintojo lašus valyti... Ar po to nusišlifuos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 09 kovo 2009 - 14:46
Deja, bet nepavyko pasendint...Su kempinėle paštampavau, bet ji suburbuliavo tik...Gerai, kad paviršius nusiplauna, tai viską: pagrindą, laką ir paviršių nuploviau...Dabar sėdžiu ir galvoju, kad negerai...Lakas nuskaidrėjo, bet truputį lipo...Pasklijavau jau kelis paviršius (klaida, kad paėmiau apvalius) ir dabar nenoriu sugadint...Vien ž...Nžn.. Jaučiuosi kvailai....Pirmas eksperimentas pavyko su anitkva, bet užlakuot akriliniu nepavyko, o dabar niekas nebeišeina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 08, 20:55)
^nataly^, o kam maišei juos ? man atrodo cia yra del aliejiniu dažų.

Smėlio kopos , ka reiškia nesimato ? kamstis gan sugeriantis pavirsius, tai pirma sluoksni du kartus tepk ir viskas matysis.

tai va ta ir reiskia, kad nesimato, padekliukai 2 kartus dazyti, serveteles klijuotos ir negailedama tepiau aplicraft sendinima, ant didelio matosi ir toks riebus skeldejimas o ant maziuku nesimato, net ant serveteles nera doh.gif , bet nieko ir taip gerai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 03 09, 16:15)
Deja, bet nepavyko pasendint...Su kempinėle paštampavau, bet ji suburbuliavo tik...Gerai, kad paviršius nusiplauna, tai viską: pagrindą, laką ir paviršių nuploviau...Dabar sėdžiu ir galvoju, kad negerai...Lakas nuskaidrėjo, bet truputį lipo...Pasklijavau jau kelis paviršius (klaida, kad paėmiau apvalius) ir dabar nenoriu sugadint...Vien ž...Nžn.. Jaučiuosi kvailai....Pirmas eksperimentas pavyko su anitkva, bet užlakuot akriliniu nepavyko, o dabar niekas nebeišeina... g.gif

nu idomiai..papasakok kaip darai...nes su kempinele nera buve kad nesigautu..ir kam rodziau ir patys dare...tai geriausiai gaunasi...ir dar skilimas toks buna grazus, smulkesnis...
o burbuliuotis gali, nes gal dazai labai skysti????kokius naudoji???jei is thomo filipso, tai aisku burbuliuojasi...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 09, 17:50)
nu idomiai..papasakok kaip darai...nes su kempinele nera buve kad nesigautu..ir kam rodziau ir patys dare...tai geriausiai gaunasi...ir dar skilimas toks buna grazus, smulkesnis...
o burbuliuotis gali, nes gal dazai labai skysti????kokius naudoji???jei is thomo filipso, tai aisku burbuliuojasi...

Naudoju artmanijos Dekoakryl dažus, Sadolin Effect antikva...Užtepu atntikvos, teptuku (gaunasi tokie lyg drūžės viena kryptimi), tada palaukiu kokias dvidešimt minučių. Paimu akrilinių dažų (paskutinį kartą ėmiau kempine kaip patarime (ji atkirpta nuo čiuzinio, tankoka)) ir tapšnoju (gaunasi vaizdas maždaug kaip seniau dekoruodavo sienas tokiais dantim arba burbuliuoja). Dažai švieži ir patys iš savęs tirštoki (man taip atrodo). Psio....Vaizdzelis nikoks...Dabar bandau ant tokios skaidrios plastmasės...
Atsakyti
tai gali tepti pirstu tada dazus...nuo teptuko liktu dryziai..arba idek kempine i nailonine kojine.., nebesiburbuliuos:)
na as artmanijos dazu nenaudoju, tai nelabai ka galiu pasakyti apie juos...mano nesiburbuliuoja...ir jie tirstoki...tai pabandyk su kojine tada:)
Atsakyti
Panašu, kad, ko gero, būsiu perdžiovinus laką arba per plonai užtepus...Dabar ant skaidrios plaastmasės gavosi...Negražiai, bet rezultatas yra... Bandysiu toliau...Labai ačiū už patarimą.. 4u.gif Kai turėsiu fotiką - parodysiu, kas gaunasi...Pirmasis blynas ne visada geras lotuliukas.gif

O dabar anekdotas: norint gaut efektus, reik naudot antikva....
O pas mane ten pasirodo buvo supiltas akrilinis dispersinis lakas ..
Kai supratau - atkritau iš juoko iki ašarų....
Bet vis tiek didelis ačiū už pagalbą.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 09 kovo 2009 - 18:56
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 08, 11:58)
AAAAAAAAA tai atsoko del to ,kad pasodinai tiesiai. Ir įtariu ,kad prieš tai buvai neparuošus vazono, jį reikia išlakuoti nepralaidžiu vandeniui laku. ir apksritai geriau nesodinti nieko tiesiai, naudoti kaip dekorą .

Sveikos. Esu naujoke sioje temoje. As irgi bandziau atnaujinti viena vazona. Visiskai svaru, sausa keramikini vazona nudaziau akriliniais dazais. Kai jie pilnai isdziuvo, padengiau vandeniui nepralaidziu laku, kad nepraleistu vandens. Deja, jau 3.5 dienos, o tas lakas vis dar lipnus doh.gif Nieko nesuprantu, kodel jisai neisdziusta, ir toks jausmas, kad ir neisdzius. Jeigu kas zinot kaip man isgelbeti vazona, buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 03 09, 18:43)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 03 09, 18:43)
Panašu, kad, ko gero, būsiu perdžiovinus laką arba per plonai užtepus...Dabar ant skaidrios plaastmasės gavosi...Negražiai, bet rezultatas  yra... Bandysiu toliau...Labai ačiū už patarimą.. 4u.gif Kai turėsiu fotiką - parodysiu, kas gaunasi...Pirmasis blynas ne visada geras lotuliukas.gif

nu cia tai bajeris:)))))
nu ir galvoju kaip taip nesigauti gali:))))
Atsakyti
biggrin.gif globusyte saunuole, imk baliona 4u.gif , gerai, kad pati supratai, tai cia bute eje visos isproto, kaip tau padet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2009 02 22, 23:49)
Labukas merginos,
Niu va pasirodysiu ir as su savo vienu is pirmu darbeliu (pirmu net nerodau, nes ten kazkas baisaus  doh.gif ), turiu tik vienkomponenti, bet jau labai uzsimaniau ir dvikomp., tai uzsisakiau is artmanijos.
Esu prisiziurejusi labai daug graziu darbeliu asiu ir jusu, tai stengiuosi visas subtilybes perprasti ir ismokti 4u.gif

user posted image

P.S. Man labai nepatinka kad tas remelis vistiek toks lipnus, nezinau kaip paaiskinti, toks kaip nenudziuves iki galo, nors dziuva jau savaite  g.gif

nuostabus remelis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina Les @ 2009 02 25, 12:35)
Sveikos merginos  smile.gif
Norėčiau, kad įvertintumėt (patartumėte ir pakritikuotumėte) mano paskutinį darbelį. Klaidelių ir pati matau, bet norėtusi žvilgsnio iš šalies  4u.gif .

user posted image

Priemonės: medinė vazelė, akriliniai dažai, ryžinis popierius, Stamperia dvikomponentis sendintojas, aliejiniai dažai, sintetinis lakas, akrilinis lakas
Perdidelio formato nuotraukos bus ištrintos !

Sveikos merginos, gal galot man kvailai paaiskinti, kas tas ryzinis popierius??
Atsakyti