sveikutes, o man tiktu nitro lakas, ant aplicraft skledejimo

QUOTE(Jennifer @ 2009 03 11, 11:37)
O jei aš paviršių nuriebalinčiau (nes daiktas buvo naudojamas), pašveisčiau su švitriniu popieriumi ir kimbu į darbelį. Ir dar ar negalima būtų vietoje grunto naudoti tiesiog laką tą patį kurį naudosiu ir paviršiui (Sadolin saunoms)?

Superinis arabiskos gumos skilimas

Džiuga+ o su ja sunku dirbti, nes kažkaip reikia vienu kartu viską padaryti

pasikartosiu
QUOTE(mamučiukas @ 2009 03 11, 12:59)
Na man tai nesunku. Tepi sluoksni lengvai, skystas jis. Tik nudziuvo ilgai laukt nereikia, kita, po to 3. Ant pabaigos dar alkoholiniu tuo laku. Tik skilimas po 3 dienu jau atrodo viskas, o po savaites dar randi

Merginos, jūsų teismui įmetu porą savo pirmų blynų (batų dėžučių), bet jie dar nebaigti, t.y. yra tik dažyta ir priklijuotos servetėlės. Tas su drambliais lyg paršosi pasendinamas, o tą su frezijom ketinu palikti tokį, koks yra
. Kaip jums atrodo? Pakritikuokite, prašau, truputį. Žinau tik, kad gali pasirodyti neišbaigta, bet labai nemėgstu perkrauti, todėl elementų yra nuosaikiai panaudota...

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 03 11, 12:29)
Dziuga skilimai nuostabus

balte, man tai
, tavo dezutes, galima ir dovana idet ir varyt sau gimtadien,i tikrai nebutu geda, ir namuos ka nors susidet super

Skaitydama rusiska saita, radau gera patarima, gal kam prireiks- servetele pries klijuojant reikia truputi suslapint ir isdziovint, tada ja lengviau priklijuot.
QUOTE(AudraB @ 2009 03 11, 12:46)

aš varaysiu vėliau į VCUP servetėlių manau ten turėtų dirbti ,sakė yra ten priemoniu sendinimui ,tai gal bus ir dvikomponenčio.