Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (4 tema)

paskaiciau kad tavo naturalus tamsiai rudi,paziurejau i foto,sakes kaip grziai nudazyta,papasakok kaip tau daze,su kokiais dazais,ar dejai atspalvi?
[/quote]

pas mane visi plaukai dazyti medaus - pilksva splava ir deta ant virsaus sruogeliu daug su keunes 1517 smile.gif
googlei isivesk blonde hair color ir ijunk vaizdus, ismeta kazkiek sviesiu plauku foto
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 23, 11:32)
būtinai įdėsiu, kai turėsiu, kol kas bijau net fotografuotis  rolleyes.gif

o ko tu taip? unsure.gif
ar negraziai nudaze ar jau perdaug labai nusikirpai? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 23, 11:53)
Sveikos blondes, na ir priplepejot, vos pora dienu nebuvau ir nebespeju skaityti.  doh.gif
As gi pasakojau kad daziausi savo naturaliai ir blond sruogeliuotus plaukus ir gavausi zaliai ryza, tai vat neiskenciau ir nusipirkau palette C10 spalva(kazkuri pagyre), nes garnier 111 man nepaeme visai, tai ka gi zalia spalva dingo, bet ryza tik vos vos pasviesejo, bet vistiek ryza verysad.gif  tai vat ir vaisktau tokia pusiau skusta pusiau lupta, lauksiu kol siek tiek praeis laiko , nes jei dar karta dazysiu tai nupliksiu.

nu va, vargsiuke, kokia bedele turi unsure.gif
idek savo nuotraukeles, pziuresim, gal ka patarti galesim kaip issisukti is sios situacijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 23, 09:53)
Sveikos blondes, na ir priplepejot, vos pora dienu nebuvau ir nebespeju skaityti.  doh.gif
As gi pasakojau kad daziausi savo naturaliai ir blond sruogeliuotus plaukus ir gavausi zaliai ryza, tai vat neiskenciau ir nusipirkau palette C10 spalva(kazkuri pagyre), nes garnier 111 man nepaeme visai, tai ka gi zalia spalva dingo, bet ryza tik vos vos pasviesejo, bet vistiek ryza verysad.gif  tai vat ir vaisktau tokia pusiau skusta pusiau lupta, lauksiu kol siek tiek praeis laiko , nes jei dar karta dazysiu tai nupliksiu.

mano pirmi bandymai tapti blondine tokie buvo. vis ryža ir ryža
Atsakyti
[quote=Melajja,2009 02 23, 10:28]
paskaiciau kad tavo naturalus tamsiai rudi,paziurejau i foto,sakes kaip grziai nudazyta,papasakok kaip tau daze,su kokiais dazais,ar dejai atspalvi?
[/quote]

pas mane visi plaukai dazyti medaus - pilksva splava ir deta ant virsaus sruogeliu daug su keunes 1517 smile.gif
googlei isivesk blonde hair color ir ijunk vaizdus, ismeta kazkiek sviesiu plauku foto
[/quote]
o ta medaus spalva tai cia is keune kazkoks numeriukas?nes as ir noriu medaus spalva pasidaryt
Papildyta:
va tokia grazi bet man jauciu nesigautu tokia
http://tutorialblog....s/2007/01/1.jpg[/IMG]
o sitos ne saknys garzios,o apacia plauku,na visu plauku spalva grazi tik man saknys per sviesios
http://img.metro.co....leL_450x585.jpg[/IMG]
va sita man prie veido turbut labiausiai tiktu tik gal tamsoka
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 23 vasario 2009 - 11:15
[quote=pandutė,2009 02 23, 11:08]
[/quote]
o ta medaus spalva tai cia is keune kazkoks numeriukas?nes as ir noriu medaus spalva pasidaryt
Papildyta:
va tokia grazi bet man jauciu nesigautu tokia
http://tutorialblog....s/2007/01/1.jpg[/IMG]
[/quote]
nusinešk, o paskui tarkis ar padarys ar ne. aš tai sau bijau tokios spalvos, nes man atrodo gyvai ryžoka būtų.
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 23, 11:42)
o ko tu taip?  unsure.gif
ar negraziai nudaze ar jau perdaug labai nusikirpai?  ax.gif
Papildyta:

...

niu, spalvą dar pakoreguosim, dėl to nesuku sau smegenų.
O pergyvenu, nes 3 plaukai ant galvos beliko iš mano daugybės purių garbanotų plaukų verysad.gif

Atsakyti
user posted imagevat sita labai man grazi,bet kas is to kad ant panu graziai,o man gal tokia is vis netiktu arba butu ryza,
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 23, 13:13)
niu, spalvą dar pakoreguosim, dėl to nesuku sau smegenų.
O pergyvenu, nes 3 plaukai ant galvos beliko iš mano daugybės purių garbanotų plaukų  verysad.gif

na neliudek tu taip mirksiukas.gif
as va irgi perdaug isikarpiau plaukus, kad nevaikstau dabar paleidais jei neisitiesinu, susegu priekinius, nes labai negraziai atrodo, bet gi atauks ir zinok nesuku sau del to galvos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 23 vasario 2009 - 11:20
QUOTE(pandutė @ 2009 02 23, 11:17)
user posted imagevat sita labai man grazi,bet kas is to kad ant panu graziai,o man gal tokia is vis netiktu arba butu ryza,

šitos spalvos kai pilkas atspalsvis nusiplauna pas mane būna. bent panašios. baisiai nenoriu jų scare.gif tai prašykis šviesesnės, pilkesnės spalvikės, nusiplovus atspalviui turėsi tokią.
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 23, 12:17)

ryžavoti schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 02 23, 12:20)
na neliudek tu taip  mirksiukas.gif
as va irgi perdaug isikarpiau plaukus, kad nevaikstau dabar paleidais jei neisitiesinu, susegu priekinius, nes labai negraziai atrodo, bet gi atauks ir zinok nesuku sau del to galvos. mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
stengiuosi taip save ir raminti, kad nespės ir kokie 5 metai praeit, ir vėl turėsiu tokius pačius, tik gražios šviesios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 23, 11:42)
nu va, vargsiuke, kokia bedele turi  unsure.gif
idek savo nuotraukeles, pziuresim, gal ka patarti galesim kaip issisukti is sios situacijos. mirksiukas.gif

Butinai idesiu, bet kol kas neturiu galimybes kokybiskai nusifotkinti, o mano muiline visai kitas spalvas piesia doh.gif

QUOTE(rusiuke @ 2009 02 23, 11:51)
mano pirmi bandymai tapti blondine tokie buvo. vis ryža ir ryža

Tai kad cia ne pirmas , o gal koks 10 kartas ir kas kart tas pats, tik kirpykloje visada gaudavau tai ko noriu, o kaip tik dabar i kirpykla ir negaliu eiti.
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 23, 11:32)
ryžavoti  schmoll.gif

bet aš taip suprantu pandutė ir nori tokios spalvos, o aš jos kaip maaro bijau. pilkinu ir pilkinu
Atsakyti