Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (4 tema)

QUOTE(rusiuke @ 2009 02 25, 15:55)
pilkinu dabar, nes geltona vaikščiočiau. aš taip suprantu, kad pas tave sruogos kelios tik būna?o tu prašyk daug smulkyčių visoj galvoj. ten kur aš su žydra maikute ištiesintais plaukais, esu dažyta vien sruogelėm, bet visoj galvoj smulkiom.

dabar buvo labai mazai sruogu taip kaip foto kur su drauge esu o kai buvo visa galva sruogom tai gaunasi tokia spalva kaip suvaiku kur esu,o tau be pilkintojo tokia kaip mano geltona gaunasi ar ne?o visu saknu ne sruogom su dazais net nenuima
o pas tave kur 8foto kaip ten dazyta,as tokios spalvos noreciau ir man labiau tiktu nei pilka,man pilka netinka bet vaiksciot ryza irgi nenoriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 25 vasario 2009 - 16:05
QUOTE(pandutė @ 2009 02 25, 16:02)
dabar buvo labai mazai sruogu taip kaip foto kur su drauge esu o kai buvo visa galva sruogom tai gaunasi tokia spalva kaip suvaiku kur esu,o tau be pilkintojo tokia kaip mano geltona gaunasi ar ne?o visu saknu ne sruogom su dazais net nenuima

geltoniau, juk matosi pvz 7 fotkėj kad plaukai ne balti. jei atsiplautų gerai, turbūt geltonai šviestų
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 02 25, 16:02)
o pas tave kur 8foto kaip ten dazyta,as tokios spalvos noreciau ir man labiau tiktu nei pilka,man pilka netinka bet vaiksciot ryza irgi nenoriu

8 fotoj visi šviesinti daug kartų. aš visada norėjau beveik baltos spalvos, bet čia šviesiausia ką eina išgauti mirksiukas.gif
visur dažau tik su pilkais atspalviais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 25 vasario 2009 - 16:10
o vargeli kaip nepasiseke pandutej, labai idomu butu pamatyt ka is taves padare, jei tikrai ne kaip atrodo, siulyciau eit pas kirpeja ir paprasyt grieztai kad sutvarkytu ka pridare, nes gi aiskiai prasej priesingo varijanto, tik idek foto mes gal padesim nusprest ar tikrai verta eit kirpejai akis draskyt blink.gif
Atsakyti
pandute bet gi tu palygink fotkes, tavo pirma foto ir mano 8. juk spalvos panašios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 25 vasario 2009 - 16:14
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 25, 16:09)
geltoniau, juk matosi pvz 7 fotkėj kad plaukai ne balti. jei atsiplautų gerai, turbūt geltonai šviestų
Papildyta:

8 fotoj visi šviesinti daug kartų. aš visada norėjau beveik baltos spalvos, bet čia šviesiausia ką eina išgauti mirksiukas.gif

QUOTE(rusiuke @ 2009 02 25, 16:13)
pandute bet gi tu palygink fotkes, tavo pirma foto ir mano 8. juk spalvos panašios

bet tau tie plaukai visi nudazyti sruogom o po to ant virsaus dar karta kuom milteliais daze?man taip buvo padare tai plaukai kaip pakulos pasidare,o mano pirma foto tai tie patys plaukai kur su vaiku bet tik su pilkintoju,o as noriu daugiau i tamsuma kad nestu,man daug kas gyvai mate i pilkuma netinka sake,noriu kaip rodziau kazkokio atspalvio kaip saros ar grazinos tu aktoriu,tai gal man verta eit pas sena kirpeja ir prasyti daug sviesiu smulkiu sruogu ir kazkoki atspalvi det,bet vel kai parodo palete tai spalvos nei vienos nera kad patiktu
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 25, 18:09)

o kiek kartu visus plaukus daziai, kad isgautum va tokia spalva? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 25, 16:20)
o kiek kartu visus plaukus daziai, kad isgautum va tokia spalva?  ax.gif

bet su kuom reik dazyt visus plaukus su atspalviu ar su milteliais?nes kai su milteliais plaukai tik sviesiai geltoni pasidaro bet tikrai ne tokia grazi kaip rusiukes spalva,kaip man deise tavo spalva isgaut doh.gif as jau tikejaus kad grysiu tokia kaip tavo 7f o gryzau ruda
Atsakyti
Tai vat kaip fainai toms, kurios rado tuos dazus, kurie "paima" ir tinka, geriau radus tokius ir nebeeksperimentuot..
kadangi as irgi neradau dar tokiu dazu, tai galvoju, jei taip nesiseka rasti tokiu dazu, kurie paimtu graziai saknis, ar geriau tiek kartu bandyt ir bandyt vis su kitais, vis su stipresniais, ar ir toliau (mat ji biesas) saknys sruogint milteliais, tai bent iskart uztrikrintas ir garantuotas variantas sviesi spalva..
Kaip pamatuot, kad tada labiau kenkia? Ir kas geriau- stipriausi dazai (12 proc.) ar dvigubai silpnesnis oksidatorius su milteliais?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 25, 16:19)
bet tau tie plaukai visi nudazyti sruogom o po to ant virsaus dar karta kuom milteliais daze?man taip buvo padare tai plaukai kaip pakulos pasidare,o mano pirma foto tai tie patys plaukai kur su vaiku bet tik su pilkintoju,o as noriu daugiau i tamsuma kad nestu,man daug kas gyvai mate i pilkuma netinka sake,noriu kaip rodziau kazkokio atspalvio kaip saros ar grazinos tu aktoriu,tai gal man verta eit pas sena kirpeja ir prasyti daug sviesiu smulkiu sruogu ir kazkoki atspalvi det,bet vel kai parodo palete tai spalvos nei vienos nera kad patiktu

sruogos tai milteliais buvo dažomos, o visi plaukai tai kreminiais, bet sakau pirmas nudažymas kreminiais kraupus buvo, buvau labai ryža. o nuotraukose tai jau dauk kartų visi dažyti.ta tavo kirpėja buvo teisi iš karto taip nesigautų šviesūs, bet tai galėjo palaipsniui kažkaip nušviesinti, o ne atvirkščiai.
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 02 25, 16:20)
o kiek kartu visus plaukus daziai, kad isgautum va tokia spalva?  ax.gif

bijau pameluoti, sena foto gal kokius 3 ar 4
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 25, 18:22)
bet su kuom reik dazyt visus plaukus su atspalviu ar su milteliais?nes kai su milteliais plaukai tik sviesiai geltoni pasidaro bet tikrai ne tokia grazi kaip rusiukes spalva,kaip man deise tavo spalva isgaut doh.gif as jau tikejaus kad grysiu tokia kaip tavo 7f o gryzau ruda

na ten man visi plaukuciai buvo nusruoginti su milteliais. su jais man gaudavosi labai grazi spalvyte, bet mano plaukui tie milteliai matyt labai nepatiko ir plaukai skilinedavo.
o dabar kaip dazau pati visus plaukus, tai juk nera ta spalva tokia grazi kaip su milteliais, bet uztat plaukai sveiki....tai cia rinktis turi kas svarbiau, bet as tai optimiste tikiuos po kieklaiko isgauti sau patinkancia spalva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 25, 16:22)

bet gi tu buvai su labai panašia spalva, kurios nori.
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 02 25, 16:25)
Tai vat kaip fainai toms, kurios rado tuos dazus, kurie "paima" ir tinka, geriau radus tokius ir nebeeksperimentuot..
kadangi as irgi neradau dar tokiu dazu, tai galvoju, jei taip nesiseka rasti tokiu dazu, kurie paimtu graziai saknis, ar geriau tiek kartu bandyt ir bandyt vis su kitais, vis su stipresniais, ar ir toliau (mat ji biesas) saknys sruogint milteliais, tai bent iskart uztrikrintas ir garantuotas variantas sviesi spalva..
Kaip pamatuot, kad tada labiau kenkia? Ir kas geriau- stipriausi dazai (12 proc.) ar dvigubai silpnesnis oksidatorius su milteliais?

as klausiau apie sruogu ir visu plauku dazyma kas labiau kenkia,ji sake visus plaukus dazant daugiau kenkia,as jauciu irgi dazysiu toliau milteliais tik gal prasyt uzdet atspalvi koki,bet jei vel vejai gausis,nes su miltukais man gaunas geltona spalva o tau kokia spalva gaunas?
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 25, 16:26)
sruogos tai milteliais buvo dažomos, o visi plaukai tai kreminiais, bet sakau pirmas nudažymas kreminiais kraupus buvo, buvau labai ryža. o nuotraukose tai jau dauk kartų visi dažyti.ta tavo  kirpėja buvo teisi iš karto taip nesigautų šviesūs, bet tai galėjo palaipsniui kažkaip nušviesinti, o ne atvirkščiai.

tai tau nudaze visus plaukus smulkiom sruogom ir kai visa galva sviesi buvo uzdejo atspalvi kurio tu norejai?o po to saknis daze su kreminiais dazais tokios pat spalvos kaip visi plaukai?
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 25, 16:30)
bet gi tu buvai su labai panašia spalva, kurios nori.

apie katra spalva sneki kaip deises 7foto?kur matai pas mane tokia?man pilkintojas laiko kol isplaunu galva tada jie vel geltoni,o tie geltoni baisiai atrodo man per sviesus ant veido,reik kazkoki atspalvi bet nezinau kaip parinkt ji nes ant paleciu jie kitaip atrodo nei ant plauku
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 02 25, 16:29)
na ten man visi plaukuciai buvo nusruoginti su milteliais. su jais man gaudavosi labai grazi spalvyte, bet mano plaukui tie milteliai matyt labai nepatiko ir plaukai skilinedavo.
o dabar kaip dazau pati visus plaukus, tai juk nera ta spalva tokia grazi kaip su milteliais, bet uztat plaukai sveiki....tai cia rinktis turi kas svarbiau, bet as tai optimiste tikiuos po kieklaiko isgauti sau patinkancia spalva  ax.gif

o kokios firmos tau miltukais dazydavo ir kiek procentu peroksido?nes man kazkodel is kart pradeda svieset geltonumas tik padazius,o as jo nepernesu
Atsakyti