Tai jai mano plaukai ne sausi, tai nelabai tinka

istyre man plaukus snd, tai pasake kad sveiki plaukai
, tik kai galva isplaunu , kazka negero uztepu kas nepatinka plaukams, tai nieko nebetepsiu.
nzn tiksliai kokia bukle buvo pries tai mano, bet kaukes sitos visos namines manau tikrai padejo .

nzn tiksliai kokia bukle buvo pries tai mano, bet kaukes sitos visos namines manau tikrai padejo .

QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 06, 20:29)
istyre man plaukus snd, tai pasake kad sveiki plaukai
, tik kai galva isplaunu , kazka negero uztepu kas nepatinka plaukams, tai nieko nebetepsiu.

O kur tyreisi?
O tai galima per visą naktį laikyti plaukų šaknis įtrintas ricinos aliejuku?

QUOTE(liekna @ 2009 03 06, 21:19)
Taip galim

dar klausimas prie to paties...
jeigu visą naktį laikyčiau ant šaknų tą aliejuką, o ryt dar ir kaukę prieš plaunant pasidaryčiau nebūtų jau per daug?

QUOTE(liekna @ 2009 03 06, 22:42)
jeigu visą naktį laikyčiau ant šaknų tą aliejuką, o ryt dar ir kaukę prieš plaunant pasidaryčiau nebūtų jau per daug? 

Net nežinau

Papildyta:
Sakykit o iš kur žinoti plauką ar maitinti ar drėkinti reikia

QUOTE(liekna @ 2009 03 06, 21:12)

manau drasiai dek

QUOTE(vaida L @ 2009 03 07, 09:59)
as tai nezinau, bet man sake ne viena kirpeja, o ir SM taip pat, kad drekinimas duoda tik laikina efekta (iki plovimo), o jei nori atkurti sausus plaukus tai reikia maitinti.
QUOTE(vaida L @ 2009 03 07, 09:59)
aga, ir man indomu

Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 07, 10:13)
as tai nezinau, bet man sake ne viena kirpeja, o ir SM taip pat, kad drekinimas duoda tik laikina efekta (iki plovimo), o jei nori atkurti sausus plaukus tai reikia maitinti.
geras...

QUOTE(Eve-line @ 2009 03 07, 09:13)

ar ne?