Kaip tik šiandien gaminau pietums. Tik visad įdedu voveraičių ir įpilu 2 šaukštus Rama grietinėlės. Labai skanu. Dar bulves palaikau su bulvių prieskoniais (Santa Maria) kokių 20 min. Na, ir troškinu, troškinu.
Man čia toks klausimas iškilo Aš visad darau tradiciškai, kaip ir aprašyta, bet šįkart užsimaniau kaip nors kitaip O galima daryt pvz vištieną su daržovėm ir ryžiais, o ne bulvėm? Ir kiek tada tų ryžių dėt, kiek laiko kept? Gal kas darėt?
Man čia toks klausimas iškilo Aš visad darau tradiciškai, kaip ir aprašyta, bet šįkart užsimaniau kaip nors kitaip O galima daryt pvz vištieną su daržovėm ir ryžiais, o ne bulvėm? Ir kiek tada tų ryžių dėt, kiek laiko kept? Gal kas darėt?
Man čia toks klausimas iškilo Aš visad darau tradiciškai, kaip ir aprašyta, bet šįkart užsimaniau kaip nors kitaip O galima daryt pvz vištieną su daržovėm ir ryžiais, o ne bulvėm? Ir kiek tada tų ryžių dėt, kiek laiko kept? Gal kas darėt?
Nu nežinau ,ar virti ryžiai gerai bus-taigi košė liks Man rodos nevirtus reik dėt, jie ten pusiau su vandeniu ir riebalais tikrai ištrokš, kol daržovės ir vištiena šus..
Siandien mastau gaminti vakarienei si patiekala, tiktai noreciau dar brokoliu ideti. Ar bandete kas nors? Pazystama viena sake skaicius kazkur kad jeigu yra brokoliu reikia troskinti atidarytu dangteliu, nes kartumo gaus visas patiekalas nuo brokoliu. Ka jus manote? o ar juos apvirti pries dedant reiktu? o gal saldytus nusipirkti?
As visada cenakus gaminu taip:isverdu ryzius,pasikepinu markyciu tarkuotu ir smulkiai pjaustyta svoguniuka.Apverdu kubeliais supjaustyta vistienos file,susitarkuoju suri.Dedu sluoksni ryziu,tada vistiena,tada kepintas morkytes ir svoguniuka ir uzbarstau tarkuota suri.Ir taip sluoksniuoju kol pasiekiu virsu.Na,aisku pagal skoni dedu prieskoniu ir galima dar truputuka sultinio ipilti.Patikekit,gaunasi tikrai skanu mmmmm...