Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

smile.gif+2009 03 05, 13:21-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 05, 13:21)
neturiu feno ax.gif  blush2.gif tai ar ta ar ta vistiek tektu pirkt biggrin.gif

speju fenas pigiau atsieitu, nei tas gaubtas smile.gif
Atsakyti
nezinau ar cia kas gal minejo, tokia gan keista priemone nuo plauku slinkimo, taciau mano drauge is ispanijos sake, kad jai labai padejo g.gif ir plaukai labai veslus paliko. o ta priemone butu tokia- reikia labai labai smulkiai sutrinti kontraceptine tablete, arba 2 sumaisyti su balzamu ar sampunu ir plauti galva blink.gif ji man labai patare, na pas ja plaukai aisku labai grazus, na bet manau pas dauguma ispaniu plaukai tokie biggrin.gif tai va sedziu ir galvoju man bandyt ar ne g.gif gal kas ka esate girdejusios?
Atsakyti
Sveikos...
Na as tai pat susiduriau su plauku slinkimu po gimdymo praejus kokiems trim men. palukai kuokstais slinkti pradejo bijodavau tiek sukuot tiek palut galva,nuejus pas savo kirpeja tai ir ta issigando kad is graziu plauku kazkokia peles uodega beliko doh.gif tai pasiule sampuna ir seruma (db pavadinimo nepamenu nes jau seniai nebeturiu) tai man uzteko vienos bonkutes sampuno ir to serumo db sukuoju ir vargo nematau sepety nelieka plauku o ir ryte pabudus nuo pagalves nebereikia nurinkineti plaukus thumbup.gif ir daug daug nauju plaukiuku pradejo augti tose vietose kur iskrito thumbup.gif Ryt kaip tik einu i kirpykla ir pasiklausiu kaip jis vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2009 03 05, 13:59)
Sveikos...
Na as tai pat susiduriau su plauku slinkimu po gimdymo praejus kokiems trim men. palukai kuokstais slinkti pradejo bijodavau tiek sukuot tiek palut galva,nuejus pas savo kirpeja tai ir ta issigando kad is graziu plauku kazkokia peles uodega beliko doh.gif  tai pasiule sampuna ir seruma (db pavadinimo nepamenu nes jau seniai nebeturiu) tai man uzteko vienos bonkutes sampuno ir to serumo db sukuoju ir vargo nematau sepety nelieka plauku o ir ryte pabudus nuo pagalves nebereikia nurinkineti plaukus thumbup.gif  ir daug daug nauju plaukiuku pradejo augti tose vietose kur iskrito thumbup.gif Ryt kaip tik einu i kirpykla ir pasiklausiu kaip jis vadinasi.

tai butinai ir cia uzlek rytoj po kirpyklos ir mum pranesk, kaip vadinasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gulfos @ 2009 03 05, 13:59)
nezinau ar cia kas gal minejo, tokia gan keista priemone nuo plauku slinkimo, taciau mano drauge is ispanijos sake, kad jai labai padejo g.gif ir plaukai labai veslus paliko. o ta priemone butu tokia- reikia labai labai smulkiai sutrinti kontraceptine tablete, arba 2 sumaisyti su balzamu ar sampunu ir plauti galva blink.gif ji man labai patare, na pas ja plaukai aisku labai grazus, na bet manau pas dauguma ispaniu plaukai tokie biggrin.gif tai va sedziu ir galvoju man bandyt ar ne g.gif gal kas ka esate girdejusios?

g.gif koks įdomus būdas, niekada neteko girdėti. Čia turbūt padėtų, jei plaukų slinkimas androgeninės kilmės - tada plaukai moteriškų hormonų turėtų gauti iš tų tablečių....bet man čia panašiau į apendicito gydymą masažu... g.gif

šiaip tai, jie moteriai ištikrųjų yra androgeninis plaukų slinkimas, ar sezoninins koks kitoks, tai vertėtų išbandyti EllCranel tirpalą tokį, jis savo sudėtyje turi estradiolio. Bet Lietuvoj jo neteko matyti, siųsdinasi žmonės jį arba parsiveža iš Vokietijos, ten jis be recepto parduodamas. Man gydytoja dermatologė apie jį pasakojo.
Atsakyti
QUOTE(gulfos @ 2009 03 05, 14:59)

na cia hormonu poveikis,taip pat veikia ir ivairios ampules ir pan pagamintos su placenta.

as ir su radus labai keistu-pvz sumaisyti hena,svogunu sultis dar kazka ir tabaka is vienos cigaretes,tiksliai nepamenu,bet nusistebejau kai perskaiciau blink.gif
Atsakyti
paemiau ir issiploviau galva ka tik su kontraceptine tablete smile.gif ziuresim kaip cia bus, gal visai nenuslinks plaukai unsure.gif atrodo bet ka teptum ant tos galvos, kad tik nauda butu, kad ir tabaka su svogunu sultimis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(biteMaja99 @ 2009 03 05, 11:15)
Man gydytoja sakė, kad anatomija garbanoto plauko po oda yra kitokia nei tiesaus. Kaip jis ten kitaip auga doh.gif ir meždiagos ne ten patenka, kur labiausiai reikia.

ot velnias blink.gif

Papildyta:
smile.gif+2009 03 05, 12:26-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 05, 12:26)
net jei ir nebut tiesos tai galvos masazas tikrai veikia raminanciai  thumbup.gif

vyro mylimojo pirsciukais, tik tais pirsciukais - tikrai tikrai veikia raminanciai wub.gif
o dar,kaip teisingai primine, ir plaukucius grazinanciai thumbup.gif
as beje taip pat megstu pasukuoti mediniu ",tokiu su bumbuleliais ant dantuku galiuku, (reik nereik garbanas sukuot, bet svarbu per pasaknius pabraukyt).
cia kaip kovojancios su celiulitais masazuoja ir aktyvina kraujo apytaka tennn, tai ir mes sukuojam,aktyvindamos apytakas ciaaa.

Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 05, 13:14)
manau naminiam vartojimui uztektu ir su fenu pasildyt, kam tas gaubtas  blink.gif

a fenas gal ne visai taip, gi fenas karsta/silta srove pucia,tai susiausia plauku zvynelius ir bla bla bla...visokia zala,ne nauda g.gif

Bombonke,kas ten per ismislas tas gaubtas?

Papildyta:
QUOTE(gulfos @ 2009 03 05, 13:59)

nu cia dabar blink.gif blink.gif blink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 05 kovo 2009 - 13:34
feno nenoriu dar paskui dziovintis iprasiu biggrin.gif

tas gaubtas tai toks kur kirpejos sutepa plaukus ir paskui po juo sodina kad geriau spalva imtu ir pan.man kirpyklojkauke dejo ir po juo sodino,sake taip plaukai greiciau ir geriau sugeria visa geri.tas as radau toki gaubta bet tik ne profesionalu o namie naudoti,pvz kaukem,su bigudukais pasedet pasisildyt..kaikurie is ju ir turi rinkinius biguduku pridetus biggrin.gif
Atsakyti
Paskaiciau apie kt ,tai doh.gif g.gif idomiai,kad nepakenks ,tai 100% bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 05, 14:40)
Paskaiciau apie kt ,tai doh.gif  g.gif  idomiai,kad nepakenks ,tai 100% bigsmile.gif

biggrin.gif na as labai tikiuosi, kad nepakenks biggrin.gif pabusiu bandomuoju triusiu ir paziuresiu kaip cia tas poveikis smile.gif unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 05, 14:40-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 05, 14:40)
feno nenoriu dar paskui dziovintis iprasiu biggrin.gif

tas gaubtas tai toks kur kirpejos sutepa plaukus ir paskui po juo sodina kad geriau spalva imtu ir pan.man kirpyklojkauke dejo ir po juo sodino,sake taip plaukai greiciau ir geriau sugeria visa geri.tas as radau toki gaubta bet tik ne profesionalu o namie naudoti,pvz kaukem,su bigudukais pasedet pasisildyt..kaikurie is ju ir turi rinkinius biguduku pridetus biggrin.gif

supratau.
o turi kantrybes sedeti?? nes as tai ne. man net knyga skaityt reikia kaip nors susirangyt ir dar vartytis,makaluotis (cia pagalvojus,kad sededama po lempa nebent skaityciau ar manikiura dailinciau).
as kaukes "nesiodama" visada apsuku turbana is ranksluoscio. pakanka,manau.. tu nori labiau sildyti?
visad manydavau,kad tas kirpyklinis sildymas yra laiko taupymui,kad klientes negaisint, toki profesionalumo ispudi pridet (cia tai dzoukas tongue.gif ),na bet is esmes tai ten kaitinimo elementai ir tiek.
gal tavo kokia pazistama bande? arba pati greitu laiku ketini isbandyti?

Atsakyti