QUOTE(biteMaja99 @ 2009 03 05, 11:15)
Man gydytoja sakė, kad anatomija garbanoto plauko po oda yra kitokia nei tiesaus. Kaip jis ten kitaip auga

ir meždiagos ne ten patenka, kur labiausiai reikia.
ot velnias
Papildyta:

+2009 03 05, 12:26-->
QUOTE(BOMBONKE

@ 2009 03 05, 12:26)
net jei ir nebut tiesos tai galvos masazas tikrai veikia raminanciai
vyro mylimojo pirsciukais, tik tais pirsciukais - tikrai tikrai veikia raminanciai
o dar,kaip teisingai primine, ir plaukucius grazinanciai
as beje taip pat megstu pasukuoti mediniu ",tokiu su bumbuleliais ant dantuku galiuku, (reik nereik garbanas sukuot, bet svarbu per pasaknius pabraukyt).
cia kaip kovojancios su celiulitais masazuoja ir aktyvina kraujo apytaka tennn, tai ir mes sukuojam,aktyvindamos apytakas ciaaa.
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 05, 13:14)
manau naminiam vartojimui uztektu ir su fenu pasildyt, kam tas gaubtas
a fenas gal ne visai taip, gi fenas karsta/silta srove pucia,tai susiausia plauku zvynelius ir bla bla bla...visokia zala,ne nauda
Bombonke,kas ten per ismislas tas gaubtas?
Papildyta:
QUOTE(gulfos @ 2009 03 05, 13:59)
nezinau ar cia kas gal minejo, tokia gan keista priemone nuo plauku slinkimo, taciau mano drauge is ispanijos sake, kad jai labai padejo

ir plaukai labai veslus paliko. o ta priemone butu tokia- reikia labai labai smulkiai sutrinti kontraceptine tablete, arba 2 sumaisyti su balzamu ar sampunu ir plauti galva

ji man labai patare, na pas ja plaukai aisku labai grazus, na bet manau pas dauguma ispaniu plaukai tokie

tai va sedziu ir galvoju man bandyt ar ne

gal kas ka esate girdejusios?
nu cia dabar