Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(NiBiRu @ 2009 03 14, 01:27)
Sveikutės pasidalinsiu savo žiniomis ir bandymais,pasitariau su homeopatu rekomendavo pasidaryt tokias kaukes plaukams, Arnikos tinktūros 20ml. ir 80ml.ricinos aliejaus natūralaus ir kas trečią dieną prieš miegą tept šaknis.
Arba maišyt su kokosų aliejum.
Dar patarimas tept šaknis bespalviu jodu,arba spalvotu jei nerasit bespalvio tarpinėm dienom kai nesitepat pirmu mišiniu.
Dar patarė gert menkės kepenų aliejaus maisto papildus.
Neplaut plaukų šampūnais ir jokių plaukų formavimo priemonių ...Galima vaikiškais arba ekologiškais. Sako chemija pažeidžia riebalų balasą kas svarbu mūsų plaukų šaknims.
Dar patarė visokių žirniukų pagert bet susilaikysiu pamėginsiu išoriškas priemones.Bandysiu pati jei prisijungsit pasidalinsim patirtimi.
O slenka man žiauriai ir senai,po  gimdymo jau antri metai...

tai čia ilgam laikui susimaišyt tą ricinos ir arnikos mišinį? nes jei vienam kartui 100 ml ,tai neturėčiau tiek kur sutept g.gif
kokius žirniukus rekomendavo gert? įdomu 4u.gif
kažin ar nieko jei maišysi ,tarkim vieną kartą prieš plovimą įtrinti ricina ir arnika ,o kitą kartą chemine ampule ,skatinančia laukų augimą?
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 13, 19:47)
ir nuo to nebeslenka?  g.gif  g.gif netikiu  tongue.gif

o kodėl netiki?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 14, 08:50)

o kodėl netiki?

todel kad nesamone...jei butu taip viskas paprasta...valio jei tai mteriai viskas susitvarke, bet NETIKIU kad kuostais slenkancius plaukus sustabde trynys su ricina... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 14, 10:58)
todel kad nesamone...jei butu taip viskas paprasta...valio jei tai mteriai viskas susitvarke, bet NETIKIU kad kuostais slenkancius plaukus sustabde trynys su ricina... lotuliukas.gif

taip ir as manau, kad matyt kazkas viduj susitvarke, na zinoma ricina su tryniu gerai, bet vargu ar sustabdytu cool.gif
Atsakyti
Na, aisku, kiekvienai gal savaip padeda, bet as tiesiog pasakiau, kas man padejo... O del tu kuokstu slinkimo tai tikrai, netekau per ta laikotarpi puse savo plauku storio verysad.gif
Atsakyti
Labutis, noriu ir as pasidalinti savo patirtimi.
Mano plaukai visada buvo silpni, o po gimdymo dar susilpnejo verysad.gif Dabar teko nusikirpti trumpai plaukus (nes kasos pasidare kaip peles uodega blush2.gif ). Dazau tik naturaliai su chna. Buvau nusipirkusi kerastase ampules- man is ju nulis naudos- jokio poveikio. Dabar bandysiu ampules is rusiskos vaistines- tokios is zoliu- man jas labai isgyre, tikiuosi, kad slinkimas sumazes ax.gif
Beabejones reikia issitirti pas gydytojus- bet pas juos tos eiles doh.gif ; per darbus niekur nespeju blush2.gif

NiBiRu manau, kad tie zirniukai neblogai, esu irgi pirkusi zirniuku pas homeopatus (del kitu reikalu) man padejo. Reiktu pas juos vel apsilankyti. Parasyk butinai kaip tau sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 14, 10:58)

ką gali žinot ,juk ricina nuo slinkimo g.gif aš nusipirkau šian ir ricinos ,ir arnikos ,eksperimentuosiu ,tik man plaukai nelabai slenka ,bet jie silpni ,ir galėtų jų būt daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 03 14, 11:34)
taip ir as manau, kad matyt kazkas viduj susitvarke, na zinoma ricina su tryniu gerai, bet vargu ar sustabdytu cool.gif

Tai rašė gi, kad prieš tai daug visko sutepė ant galvos ax.gif Matyt viskas susidėjo ir nebeslenka smile.gif
Atsakyti
as irgi netikiu,kad po vieno patepimo iskart nsutoja ir pasimato paveikis. taip,tikiu,kad gali buti,jog susidejo viskas-juk plauku atstatymo procesas-tai ne vienos dienos ar savaites reikalas,tam reikia min 2men,o kad pasirodytu tikrieji pakitimai-manau,kad reikia min 3-4men.pradejau as tas kerastase ampules su sampunu naudot-plaukai po isplovimo tuo sampunu tikrai susvelnejo-netepiau jokiu balzamu,tik,kaip jie rekomenduoja,siek tiek nusausinus ranksluosciu-istepiau viena ampule ant visu plauku ir ismasazavau galvos oda.ziuresi,kas bus toliau-po menesio pasakysiu,kas kaip.dar tabletikes reikia prie to paties isigyt-yra prie sio komplekso,kad stiprint is vidaus.

taigi,manau,kad kiekvienai individualiai-kas vienai padejo,kitai gali visai nepadet,svarbiausia,nestresuot ir normaliai maitintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kazkur uz dvieju savaiciu gausiu 2 dideles pakuotes Priorin po 180 kapsuliu thumbup.gif Viena pasiliksiu sau, o kita galiu kazkam perleisti 4u.gif Jeigu sudomino, tai prasau rasyti i AZ 4u.gif Kaina 190 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 14, 23:13)
as irgi netikiu,kad po vieno patepimo iskart nsutoja ir pasimato paveikis. taip,tikiu,kad gali buti,jog susidejo viskas-juk plauku atstatymo procesas-tai ne vienos dienos ar savaites reikalas,tam reikia min 2men,o kad pasirodytu tikrieji pakitimai-manau,kad reikia min 3-4men.pradejau as tas kerastase ampules su sampunu naudot-plaukai po isplovimo tuo sampunu tikrai susvelnejo-netepiau jokiu balzamu,tik,kaip jie rekomenduoja,siek tiek nusausinus ranksluosciu-istepiau viena ampule ant visu plauku ir ismasazavau galvos oda.ziuresi,kas bus toliau-po menesio pasakysiu,kas kaip.dar tabletikes reikia prie to paties isigyt-yra prie sio komplekso,kad stiprint is vidaus.

taigi,manau,kad kiekvienai individualiai-kas vienai padejo,kitai gali visai nepadet,svarbiausia,nestresuot ir normaliai maitintis mirksiukas.gif

o kokios cia tabletikes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dince2 @ 2009 03 15, 10:13)
Labas rytas  4u.gif
Kazkur uz dvieju savaiciu gausiu 2 dideles pakuotes Priorin po 180 kapsuliu  thumbup.gif Viena pasiliksiu sau, o kita galiu kazkam perleisti  4u.gif Jeigu sudomino, tai prasau rasyti i AZ  4u.gif Kaina 190  4u.gif

bet tai net 50 litų daugiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 15, 18:14)
bet tai net 50 litų daugiau  blink.gif

jeigu ne paslaptis kur Jus perkate 180 kapsuliu pakuote uz 140 ax.gif kita karta ir as ten pirksiu smile.gif
Atsakyti