Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Dine @ 2009 04 09, 18:44)
Sveika, o kiek kainuoja pas ja konsultacija?

žinok, tiksliai nepasakysiu, nes kai registruojies toj klinikoj, tai paklausia dėl ko kreipiesi ir jie ten savo kainininką turi, reikia jų ir paklausti kiek tas pirmas vizitas kainuos.
Atsakyti
Praeita sestadieni dazymo metu isslinko puse plauku, o siandien kai ploviau vos 5... Gal padetis taisosi? blush2.gif Butu labai gerai kad apstotu slinkimas....Zinau kad nelabai yra isgirtas sampunas Fitoval, bet siandien nusipirkau... o gal man pades... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 11, 19:43)
Praeita sestadieni dazymo metu isslinko puse plauku, o siandien kai ploviau vos 5... Gal padetis taisosi?  blush2.gif Butu labai gerai kad apstotu slinkimas....Zinau kad nelabai yra isgirtas sampunas Fitoval, bet siandien nusipirkau... o gal man pades...  blush2.gif

sekmes 4u.gif man po dazymo ir pan proceduru padeda ampules su placenta,sampunu ir pan priemoniu dar nesu naudojus.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 11, 18:43)
Praeita sestadieni dazymo metu isslinko puse plauku, o siandien kai ploviau vos 5... Gal padetis taisosi?  blush2.gif Butu labai gerai kad apstotu slinkimas....Zinau kad nelabai yra isgirtas sampunas Fitoval, bet siandien nusipirkau... o gal man pades...  blush2.gif

o man fitoval visai nieko, dar losjona salia siulyciau panaudoti. man visai padejo mirksiukas.gif . tada vien fitovaliu ir pasigydziau
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 04 11, 21:52)
o man fitoval visai nieko, dar losjona salia siulyciau panaudoti. man visai padejo  mirksiukas.gif . tada vien fitovaliu ir pasigydziau

man tai atrodo kad nuo Fitovalio man riebaluoti plaukai lieka... blink.gif labiau riebaluoti ne buvo iki plovimo lotuliukas.gif nesamone..
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau pasidalinti info apie plaukų slinkimą smile.gif
Šiandien buvau pas labai gerą odos gyd. ir paklausiau kokia priemonė geriausia nuo plaukų slinkimo. Geriausia stabdo plaukų slinkimą ir juos stiprina CINKAS, paprastas cinkas be jokių priemaišų. Vaistinėse 100 tablečių tik apie 16-17 lt.
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
as kai cinka geriau mano plaukai laaabai blizgejo wub.gif
Atsakyti
Is tiesu man atrodo,kad plauku slinkimo problemos sutvarkyti tik isorinem priemonem nelabai iseit turetu... As labai atgaivinau plaukus naudodama maisto papilda GROZVITA. Nebrangus, o sudetyje beveik vien naturalus elementai. Is prigimties mano plaukai tankus, bet labai ploni, tai kai pradeda slinkt, atrodo nekaip ax.gif O pavartojus sita papilda baige krist.Dabar emiausi isbandinet dar vienas geriamas piliules, pirkau jas Lenkijoj, taippat galiu pagirti. thumbup.gif Plaukai atsigavo per puse menesio. Vadinasi SKRZYP OPTIMA, pirkau BIEDRONKOS, ar kaip ji ten ta parduotuve su boruzele vadinasi ax.gif O ir kaina juokinga- 12 zlotu.
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 14, 21:55)
Dabar emiausi isbandinet dar vienas geriamas piliules, pirkau jas Lenkijoj, taippat galiu pagirti.  thumbup.gif Plaukai atsigavo per puse menesio. Vadinasi SKRZYP OPTIMA, pirkau BIEDRONKOS, ar kaip ji ten ta parduotuve su boruzele vadinasi ax.gif O ir kaina juokinga- 12 zlotu.

apie asiuklio nauda plaukams girdejau, labai daug silico tenais. Pati noreciau nupirkti vitaminu su asiukliu, bet nebunu Lenkijoj.. o kiek zinau ten yra, LT nera...
Atsakyti
QUOTE(999edita @ 2009 04 14, 14:33)
Sveikutės, norėčiau pasidalinti info apie plaukų slinkimą smile.gif
Šiandien buvau pas labai gerą odos gyd. ir paklausiau kokia priemonė geriausia nuo plaukų slinkimo. Geriausia stabdo plaukų slinkimą ir juos stiprina CINKAS, paprastas cinkas be jokių priemaišų. Vaistinėse 100 tablečių tik apie 16-17 lt.
Sėkmės smile.gif

geriu cinka jau geru pora men...+ vit odai plaukam nagam...bet net nezinau ar itakoja jie slinkima....siek tike GAL sumazejo, bet as spec ampules naudoju ...tai kazi kaip ten yra su cinko poveikiu...tikiuosi gydytoja teisi 4u.gif
Atsakyti
Prie fitoval sampuno ir kapsuliu gerai pagert 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau isgirtaji dzintars bazama, smiradas nu. lotuliukas.gif doh.gif o kaip ji naudot, arbutina risti maiseli ir ranskuosti? ax.gif
Atsakyti