mergytes, pasakykit man, kiek laiko reikia gerti gelezi, kad sustipretu plaukai? siaip visu vitaminu kursas plius minus puse metu. o kaip su gelezim? girdejau kad dalykas toksiskas, tai gal negalima taip ilgai gert?

Kaip supratau Grožvita yra maisto papildas, ne vitaminai?

Ar yra merginu bandziusiu si alieju? http://umma.islam.ru...ry/--2009-01-26
Ieskau per google info, kazkokiu atsiliepimu apie si produkta, bet nieko neismeta nei anglu, anei rusu kalbomis.
Man vyras jo nupirko (Alzyre), nes plaukai slinko penkis metus (po pirmo gimdymo). Dar jo nenaudojau, nes esu nescia, bijojau pakenkti sau ir leliui. Bet pagimdziusi zadu naudoti. Idomu butu isgirsti atsiliepimus.
Ieskau per google info, kazkokiu atsiliepimu apie si produkta, bet nieko neismeta nei anglu, anei rusu kalbomis.
Man vyras jo nupirko (Alzyre), nes plaukai slinko penkis metus (po pirmo gimdymo). Dar jo nenaudojau, nes esu nescia, bijojau pakenkti sau ir leliui. Bet pagimdziusi zadu naudoti. Idomu butu isgirsti atsiliepimus.
QUOTE(princesee @ 2009 04 24, 13:54)
mergytes, pasakykit man, kiek laiko reikia gerti gelezi, kad sustipretu plaukai? siaip visu vitaminu kursas plius minus puse metu. o kaip su gelezim? girdejau kad dalykas toksiskas, tai gal negalima taip ilgai gert? 

As geriu skysta gelezi, jau metai kokie.Esu labai patenkinta, sutvarke man oda, neeria jau tiek, plaukai ir nagai sustiprejo. Tik tiek kad na brangokai gaunasi, menesiui reikia 2buteliuku. Bet poveiki pajauciau, gal po 2menesiu kazkaip.Nezinau koki gelezi tu vartoji, as tai naturalia, Floradix. Bet pasalinio poveiko nejauciu, kaip tik, energijos padaugejo.

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 04 23, 16:38)
vis tiek slenka...(na gal tai norma, bet man kiekv plaukas iskrites- neramuma sukelia)...
Pas mane irgi panasiai, slenka gal ir ne kuokstais, ale kad jau metus laiko. tai taip kasdien po simta plauku prarasti ziauriai man skausminga. naudoju dabar wella lifetex losjona nuo plauku slinkimo, ale poveikio tai visiskai jokio. nu is visko, ka esu bandzius, tai sitas pats neveiksmingiausias.

Man labai veiksminga priemonė - Placentos ampulės, pirkau Eurokos (prie kasų). Sunaudojau dvi pakuotes po 12 vnt., kas antrą dieną sąžiningai trindavau į galvos odą ir gan greit pastebėjau, kad slinkimas sustojo, o visai neseniai kirpėja konstatavo, kad visa galva pilna naujai augančių plaukų
O ir kaina nedidelė, 1 ampulė truputį virš 2 Lt kainavo. Tikrai esu labai patenkinta rezultatais.

O ir kaina nedidelė, 1 ampulė truputį virš 2 Lt kainavo. Tikrai esu labai patenkinta rezultatais.
Na, o as pasidariau kraujo tyrimus- tai man rado dvi rimtokas ligas... Taciau del ko galetu plaukai slinkti- niekas nezino
ir gelezis ir kitu vitaminu norma. Nezinau ir ko reikia griebtis
gal cia gali buti hormoninis (ar koks ten) slinkimas ???

QUOTE(giedrute 99 @ 2009 04 24, 19:51)
As geriu skysta gelezi, jau metai kokie.Esu labai patenkinta, sutvarke man oda, neeria jau tiek, plaukai ir nagai sustiprejo. Tik tiek kad na brangokai gaunasi, menesiui reikia 2buteliuku. Bet poveiki pajauciau, gal po 2menesiu kazkaip.Nezinau koki gelezi tu vartoji, as tai naturalia, Floradix. Bet pasalinio poveiko nejauciu, kaip tik, energijos padaugejo. 

as negeriu dar isvis tik mastau. ir butent galvojau apie ta floradix gelezi

Pradejau Dzintars balzamiuka naudoti

Sveikos, merginos. As jau irgi gal dagiau nei metai vargsta su plauku slinkimu, isbandziau daugybe sampunu, ivairias ampules, serumus, vitaminus - nieko. O nei naudoju kokiu ten laku, putu, nei dziovinu su dziovintuvu. zodziu saujom eina plaukai, apie plovima jau nekalbu, man depresija po kiekvieno plovimo, o ir palaidais plaukais jau nevaikstau puse metu, nes rubai visi apeina tais plaukais
nebezinau nei ka daryt? labiausiai bijausi, kad gal kokia liga. bet va nueinu pas seimos gydytoja, tai tik kraujo tyrima padare - viskas gerai, ir skydliauke - irgi viskas gerai. tada varau pas dermatologa ir ka manot? sako, nu dar nesviecia, nera zidiniu, tipo nu nieko cia dar, zodziu isejau vos ne su asarom akyse, nei kokiu tyrimu nei ko. geriu dabar pantogar ir pregaine sampunu plaunu, dar kazkokia vaistazoliu kauke tepu...gal kuri gali pasakyt, kokius tyrimus reiktu dar darytis, nes gydytojai nieko nerekomenduoja, o as jau nebezinau ka bedaryt, kad plika nelikciau
busiu labai dekinga uz jusu patarimus

Merginos, o gal jums tik atrodo, kad saujom plaukai krenta? Gal tiesiog del jusu ilgu plauku taip atrodo...
Man irgi kazkaip atrode, kad sukuose laaabai daug plauku palieku, bet paskui perskaiciavau, tai ten buvo tik keli.. tiesiog jie labai ilgi ir atrodo ju daug...
Man irgi kazkaip atrode, kad sukuose laaabai daug plauku palieku, bet paskui perskaiciavau, tai ten buvo tik keli.. tiesiog jie labai ilgi ir atrodo ju daug...
QUOTE(princesee @ 2009 04 25, 12:39)
as negeriu dar isvis tik mastau. ir butent galvojau apie ta floradix gelezi
o kokia kaina buteliuko? su gydytoja tareisi del gelezies vartojimo?

Jo kaina euro vaistineje 30-31lt, jo uztenka 2savaitem. O kas liecia gydytojus, tai mano svogerka yra medike. Tai sake, kad jei viduriai kieteja, tada negerti, bet man sakau viskas gerai. Esu tikrai labai patenkinta, anksciau ir nuotaika svyruodavo, ir nuovargis, ir oda berdavo, plaukai pasmukciodavo.Pradejau vartoti skysta gelezi, viskas susitvarke.