Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(Minita @ 2009 02 23, 11:54)
Mielos mamytės, gal kuri žinote, kas per gėlytė čia yra. Kažkas panašaus į phelenopsį, bet žiedeliai su trim liežuvėliais.
http://images47.fotk....jpg?1235379518
http://images46.fotk....jpg?1235379772

o kas per grozis pas tave blink.gif net seile istyso! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
noriu paklausti reanimatoriu, per kiek laiko daumaz jums pasiseke atgaivinti phal?
Atsakyti
O sakykit, as siandien kai apkarpiau tas saknis, ir persodinau orchideja, tai ant virsaus dregnu kiminu uzdejau. Man juos vis padrekint, ar ne? Kazkodel galvoju, kad gal geriau reikejo det i reanimatoriu ta gele g.gif gal geresni rezultatai butu g.gif arba jei negeres, tai gal reanimatoriu darysiuosi.
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 02 23, 18:53)
noriu paklausti reanimatoriu, per kiek laiko daumaz jums pasiseke atgaivinti phal?

Pati niekad negaivinau, bet teta praktikuoja, tai pas ją vienam po maždaug 3 savaičių pasirodė lapukas, o dar po poros sav.šaknys, kitam, kiek pamenu, greičiau smile.gif
Atsakyti
Gal geriau nuimk tu tuos kiminus, nes, jei turejo puvini, rizikuoji ir toliau ja pudyti.
Kiminus panaudosi, jei susiruosi ja reanimuoti g.gif
Cia tik mano nuomone, bent jau as pati taip daryciau 4u.gif
O as niekur nerandu savo kiminu, kazkur uzkisau, kad nesimetytu, o dabar viena gelyte vos gyva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 02 23, 18:15)
Gal geriau nuimk tu tuos kiminus, nes, jei turejo puvini, rizikuoji ir toliau ja pudyti.
Kiminus panaudosi, jei susiruosi ja reanimuoti g.gif
Cia tik mano nuomone, bent jau as pati taip daryciau 4u.gif
O as niekur nerandu savo kiminu, kazkur uzkisau, kad nesimetytu, o dabar viena gelyte vos gyva doh.gif

Kad jie jau sausoki, nes netoli radiatoriaus gele biggrin.gif tai as uztai ir klausiu biggrin.gif
Atsakyti
as tai turiu 3orchidejas smile.gif bet vienai kazkas yra..jau metai kaip neleidzia nei vieno stiebo, ka daryti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 02 23, 20:20)
as tai turiu 3orchidejas smile.gif  bet vienai kazkas yra..jau metai kaip neleidzia nei vieno stiebo, ka daryti? rolleyes.gif

ji tiesiog tingi zydeti, tai pakalbek su ja, kad zydetu thumbup.gif juokas juokais, o kas belieka? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2009 02 23, 15:20)
sveikute,pabandyk ieiti i www.ebay.co.uk ir ivesti orchid plants,ten ismeta  visokiu gerybiu,zinoma ne per daugiausia doh.gif ,gal rasi ta vadinama actara,as ir ieskau,bet dar taip stipriai reikalas neprispyre,tai neatkreipiau i tai demesi doh.gif

Didelis dekui 4u.gif bandysiu ieskot per ta ebay bet ar galima visdar zydincia orchideja perliet actara?nepakenks jai?gal geriau kai nuzydes unsure.gif
Atsakyti
Aciu, Silinge 4u.gif Kad ne, ne virs radiatoriaus, bet netoli radiatorius yra. O juosti tas lapas pradejo nuo ten, kur jis biski pakirptas yra. O lapai gelsta nuo per mazo laistymo? Nes man su rusu kalba ne kas, nesupantu is primo puslapio apie tas ligas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 23, 21:51)
ji tiesiog tingi zydeti, tai pakalbek su ja, kad zydetu  thumbup.gif  juokas juokais, o kas belieka?  g.gif  biggrin.gif

pakalbesiu biggrin.gif įdomu man su ja.. rolleyes.gif labai jau kaprizinga gele verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 02 23, 17:53)

Vienas reanimavosi gerus 3 mėn, šaknis išaugino nelabai ilgas, bet storas, tvirtas. Tą jau pasodinau į vazoną. Kitas jau irgi 4 mėnesį sėdi reanimatoriuj, lapus leidžia, vieną šaknį ilgiausią išaugino ir pora mažyčių, tai vis laukiu daugiau šaknų. O salygos abem sudarytos vienodos. Suprask juos kaip nori... g.gif
Atsakyti