,mano vyro sperma kazkokia keista
 ,mano vyro sperma kazkokia keista   ,joje pilna tokiu kaip rutuliuku ir labai daug
 ,joje pilna tokiu kaip rutuliuku ir labai daug   ,spermos tyrime rodo,kad nelabai judrus,kaip manot ar tai gali tureti itakos judrumui,o be to jau ilgas laikas nepastoju,visai pasimetus,kas tai galetu buti?
 ,spermos tyrime rodo,kad nelabai judrus,kaip manot ar tai gali tureti itakos judrumui,o be to jau ilgas laikas nepastoju,visai pasimetus,kas tai galetu buti?

,mano vyro sperma kazkokia keista   ,joje pilna tokiu kaip rutuliuku ir labai daug
 ,joje pilna tokiu kaip rutuliuku ir labai daug   ,spermos tyrime rodo,kad nelabai judrus,kaip manot ar tai gali tureti itakos judrumui,o be to jau ilgas laikas nepastoju,visai pasimetus,kas tai galetu buti?
 ,spermos tyrime rodo,kad nelabai judrus,kaip manot ar tai gali tureti itakos judrumui,o be to jau ilgas laikas nepastoju,visai pasimetus,kas tai galetu buti?

,mano vyro sperma kazkokia keista   ,joje pilna tokiu kaip rutuliuku ir labai daug
 ,joje pilna tokiu kaip rutuliuku ir labai daug   ,spermos tyrime rodo,kad nelabai judrus,kaip manot ar tai gali tureti itakos judrumui,o be to jau ilgas laikas nepastoju,visai pasimetus,kas tai galetu buti?
 ,spermos tyrime rodo,kad nelabai judrus,kaip manot ar tai gali tureti itakos judrumui,o be to jau ilgas laikas nepastoju,visai pasimetus,kas tai galetu buti? ? Tik tada galima kažką spręsti.
  ? Tik tada galima kažką spręsti.

,bet is kur tie keistieji rutuliukai atsirado ir gal priezasti zinot?

,sproginet tai nesprogineja,jie tarsi tokie kaip ikriukai,net nezinau kaip apibudint
 ,sproginet tai nesprogineja,jie tarsi tokie kaip ikriukai,net nezinau kaip apibudint   ,bandysim pas daktariukus apsilankyt,nors siuo metu gyvenam ne Lietuvoje,nelabai Anglijos daktarais pasitikiu,bet jeigu ka nors suzinosit,busiu labai dekinga visoms
 ,bandysim pas daktariukus apsilankyt,nors siuo metu gyvenam ne Lietuvoje,nelabai Anglijos daktarais pasitikiu,bet jeigu ka nors suzinosit,busiu labai dekinga visoms   

,sproginet tai nesprogineja,jie tarsi tokie kaip ikriukai,net nezinau kaip apibudint
 ,sproginet tai nesprogineja,jie tarsi tokie kaip ikriukai,net nezinau kaip apibudint   ,bandysim pas daktariukus apsilankyt,nors siuo metu gyvenam ne Lietuvoje,nelabai Anglijos daktarais pasitikiu,bet jeigu ka nors suzinosit,busiu labai dekinga visoms
 ,bandysim pas daktariukus apsilankyt,nors siuo metu gyvenam ne Lietuvoje,nelabai Anglijos daktarais pasitikiu,bet jeigu ka nors suzinosit,busiu labai dekinga visoms  

,bet is kur tie keistieji rutuliukai atsirado ir gal priezasti zinot? Neieškokit bėdų, kur jų nėra.
 Neieškokit bėdų, kur jų nėra.