Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(vecikas @ 2009 03 19, 13:55)
as irgi nebuvau girdejusi, bet siandieniniai rezultatai tai irodo. Musu patirtis yra tokia, todel ir parasiau siandienos rezultatus. Mane pacia tai labai nustebino, nes jau buvom pradeje taupyti pinigelius visoms dirbtinems proceduroms. Plius to gydytojo patirtis sioje srityje yra 39 metai.  g.gif . As tik patarciau neskubeti daryti tu brangiu tyrimu klinikose, nes tai gali uz mazesnius pinigus atlikti tyrimus ir tave apziures pakonsultuos ir jei reiks skirs gydyma  biggrin.gif  vat taip.

Galima ir isvis nemokamai pasidaryti tyrimus pvz. Kaune KMUK.Taciau musu atveju tiek nemokamai daryti tyrimai 2001m. tiek uz pinigus 2008m rezultatai yra tie patys.O del gydymo tai pvz. dar nezinau, kad butu pagydomi spermos rodikliai!
Vienintelis gydymas, tai ne gydymas, o spermos pagerinimas vitaminais.
O koki stebuklinga gydyma siulo ponas P. (kazkada buvo rasyta siame forume, kad siule gydytis alkoholiu!)
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2009 03 19, 14:53)
Galima ir isvis nemokamai pasidaryti tyrimus pvz. Kaune KMUK.Taciau musu atveju tiek nemokamai daryti tyrimai 2001m. tiek uz pinigus 2008m rezultatai yra tie patys.O del gydymo tai pvz. dar nezinau, kad butu pagydomi spermos rodikliai!
O koki stebuklinga gydyma siulo ponas P. (kazkada buvo rasyta siame forume, kad siule gydytis alkoholiu!)

blink.gif blink.gif :blink:cia tai gydymas blink.gif ,tik klausimas ikure puse nugydys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manday: 19 kovo 2009 - 14:14
QUOTE(amir @ 2009 03 19, 15:53)

Jokio stebuklingo gydymo musu atveju nesiule, tik dave vyrui patarimus ir pasiule dar mums pasidaryti suderinamuma ir tiek (tikrai nekainuos mums daug pinigeliu), manau kai bus visi rezultatai tada galesiu placiau parasyti jei bus kam idomu blush2.gif

Na alkoholiu tikrai nesiule gydytis, o tuo labiau piknaudziauti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vecikas: 19 kovo 2009 - 14:26
QUOTE(vecikas @ 2009 03 19, 14:25)
Jokio stebuklingo gydymo musu atveju nesiule, tik dave vyrui patarimus ir pasiule dar mums pasidaryti suderinamuma ir tiek (tikrai nekainuos mums daug pinigeliu), manau kai bus visi rezultatai tada galesiu placiau parasyti jei bus kam idomu blush2.gif

Na alkoholiu tikrai nesiule gydytis, o tuo labiau piknaudziauti  schmoll.gif

odar buna toks tyrimas kaipsuderinamumo blink.gif g.gif aisku bus idomu
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 03 19, 16:29)
odar buna toks tyrimas kaipsuderinamumo  blink.gif  g.gif aisku bus idomu

na tas suderinamumas turi medicinini pavadinima, t.y. ar mano organizmas pats nezudo vyro spermiuku. Beje jis labai sitas variantas yra paplites
Atsakyti
QUOTE(vecikas @ 2009 03 19, 15:25)
Jokio stebuklingo gydymo musu atveju nesiule, tik dave vyrui patarimus ...

Pries tai rasei, kad siule gydytis, idomu ar patarimas, tai gydymo metodas?
Papildyta:
QUOTE(vecikas @ 2009 03 19, 15:37)
na tas suderinamumas turi medicinini pavadinima, t.y. ar mano organizmas pats nezudo vyro spermiuku. Beje jis labai sitas variantas yra paplites

jau atgyvenes reikalas, o ne paplites.
Atsakyti
QUOTE(vecikas @ 2009 03 19, 14:37)

Tai jau atgyvenęs variantas, dažniausiai kai neranda priežasties jį pripaišo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vecikas @ 2009 03 19, 10:20)
Labas rytas,

Mes su vyru kaip ir visos cia esancios susidureme su ta pacia problema - blogi vyro spermiukai (per mazai, per leti ir t.t) Vyras pasidare spermos tyrima pries menesi vienoje Vilniaus klinikoje, pasiule dar karta pakartoti po menesio  unsure.gif  Tai vat siandien mes apsilankeme pas gyd. Pleskaciauska ir zinote ka, ogi jis ten bebunant atliko vyro spermiuku tyrima ir pasake, kad su skaiciumi ir greitumu viskas  thumbup.gif  tik truputi kai kuriu galvutes  blink.gif  nekokios. Pries tai mes parodeme jam klinikoje daryta tyrima ir jis nusijuoke, kad ten dirbtinai padaro tuos pablogejimus ir zmonems siulo kisti nezmoniskus pinigus i pakartotinus tyrimus ir dibtinius apvaisinimus. Po jo apziuros ir konsultacijos su vyru isejome kaip ant sparnu, o sumokejome jam uz vis ka pigiau nei kainuoja spermiuku tyrimai.  4u.gif  po poros savaiciu darysim pas ji suderinamuma ir tikiuosi kad mums pavyks  2.gif  . Dave mums kruva patarimus ka daryti ir ko nedaryti. Na bet cia mano asmenine nuomene, nes jau kiti gydytojai mums pasiule is karto daryti su tokiais tyrimai IUI.  4u.gif

Labas visoms, na pas mus ir panaši situacija buvo pirmas tyrimas toks prastas buvo kad turejom visam ejekulite 1,6, o po gero mėnesio nevartojant jokių vaistų pasidarė visam ejekulite 40
Atsakyti
Labukas visoms, gal galite atsakyti, kuo skiriasi paprasta spermograma nuo spermogramos su imuninias testais? Ką jie parodo?
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2009 03 19, 17:07)
Pries tai rasei, kad siule gydytis, idomu ar patarimas, tai gydymo metodas?
Papildyta:
jau atgyvenes reikalas, o ne paplites.

As siulyciau Jums dar karta perskaityti apie ka rasiau, nes niekur neminejau kad mums siule gydytis, mums nereikia jokiu medikamentu vitaminu ar pan.

Man kelia tik nuostaba, kad cia as pasidalinau savo patirtimi. Nesuprantu Jusu noro viska paneigti ir sumenkinti. Tikriausiai cia renkasi visos turincios puikias zinias apie medicina ir viska zino kaip kas daroma ir pan. Atleiskit manau man su Jusu patyrimu nera net ko lygintis. Sekmes Jums.
Atsakyti
QUOTE(vecikas @ 2009 03 19, 16:04)
Man kelia tik nuostaba, kad cia as pasidalinau savo patirtimi. Nesuprantu Jusu noro viska paneigti ir sumenkinti. Tikriausiai cia renkasi visos turincios puikias zinias apie medicina ir viska zino kaip kas daroma ir pan. Atleiskit manau man su Jusu patyrimu nera net ko lygintis. Sekmes Jums.

Tiesiog yra mergaičių, kurios daug laiko gyvena su ta problema ir ja domisi. Ne viena turi patirties su nekompetetingais gydytojais, todėl iškarto ir kilo įtarimas. Ne iš blogo čia taip parašėm.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 03 19, 09:36)
Jums gal laikinas pablogėjimas koks buvo ir tiek. g.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi manau kad gal prieš pirmą tyrimą vyras kokius vaistus gėrė ar pirty buvo. Manau jei dabar klinikoj pakartotų tyrimus tai irgi būtų geresni rolleyes.gif Aišku tik džiaugtis reikia kad pagerėjo. Gal dėl kažkokių priežasčių buvo bloga sperma ir dėl to nesigavo. Dabar vilties daugiau turėtų atsirasti rolleyes.gif
Atsakyti