Įkraunama...
Įkraunama...

16-asis gimtadienis

šiais laikais 16 metų jau senai turbūt ne vaikai blink.gif Aišku, mums mamoms,vaikai visada bus vaikai, bet aš taip pat pritariu, kad linksmiausia vaikui bus švęsti su sava kompanija be tėvų ax.gif
Tėveliai gali nebent pagrąžinti šventę. Galite prigalvoti kaip papuošti stalą įdomiau, gėrimus, saldainius ir pan. Tada ir vaikui, ir svečiams bus įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2009 02 28, 23:45)
Gan patraukliai skamba organizuojami "Kariniai vaiku gimtadieniai" (dazasvydis)

Nesupyk, bet jei mano tevai per mano 16-aji gimtadieni butu organizave kokius zaidimus, buciau ne juokais isiutus, geriau isvis tada nedaryt gimtadienio lotuliukas.gif
O siaip tai tikrai patariu but tolerantiskiems ir geriau palikt jubilijata su sveciais vienus namie, o jau jie tikrai sugalvos ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
Prasau pagalbos... Mano gimtadienis birzelio 6, bet kai paskutiniuosius metus viskas eina expromtu, tai nekas... neturiu ideju kaip svesti gimtadieni... Arba tiksliau, kaip ikalbet tevus palikti mus vienus unsure.gif cray.gif Mama pasiule kepti saslykus kieme (mes gyvenam name), bet man labai kyla abejoniu, ar jie paliktu mus, sakykim, nakvoti vienus.... unsure.gif verysad.gif o su tevais prie sono gimtadienis nei sis nei tas...
Atsakyti
QUOTE(audronytexD @ 2009 03 21, 21:48)
Prasau pagalbos... Mano gimtadienis birzelio 6, bet kai paskutiniuosius metus viskas eina expromtu, tai nekas... neturiu ideju kaip svesti gimtadieni... Arba tiksliau, kaip ikalbet tevus palikti mus vienus  unsure.gif  cray.gif Mama pasiule kepti saslykus kieme (mes gyvenam name), bet man labai kyla abejoniu, ar jie paliktu mus, sakykim, nakvoti vienus.... unsure.gif  verysad.gif  o su tevais prie sono gimtadienis nei sis nei tas...

as savo 16-aji svenciau namie,tevai buvo isvyke i svecius. grizo vidurnakti,atejo pasisveikino su musu kompanija ir nuejo miegoti,sake neskubeti dar skirstytis biggrin.gif tai buvom iki 5h ryto biggrin.gif smagu... mano gimtadienis buvo ziema pries pat kaledas. sakyciau,kad tokio amziaus paaugliams tevai turetu leisti pasirinkti ka ir kaip noretu daryti,o ne spresti uz juos. schmoll.gif buciau labai supykusi,jei mama sugalvotu kokia nesamone biggrin.gif

manau,kad teveliu tu neikalbesi pasisalinti nakciai,o ir jums saugiau,kontroliuos situacija,kad niekas nepergertu kaip kad jaunimelis megsta. o jei gyvenate name,valio. pasistatykit palapiniu ir nakvokite lauke,o teveliai namie. puikus kompromisas butu thumbup.gif nebent tevukas visa nakti prarymotu prie lango lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2009 03 30, 00:42)
as savo 16-aji svenciau namie,tevai buvo isvyke i svecius. grizo vidurnakti,atejo pasisveikino su musu kompanija ir nuejo miegoti,sake neskubeti dar skirstytis biggrin.gif tai buvom iki 5h ryto biggrin.gif smagu... mano gimtadienis buvo ziema pries pat kaledas. sakyciau,kad tokio amziaus paaugliams tevai turetu leisti pasirinkti ka ir kaip noretu daryti,o ne spresti uz juos.  schmoll.gif  buciau labai supykusi,jei mama sugalvotu kokia nesamone biggrin.gif

manau,kad teveliu tu neikalbesi pasisalinti nakciai,o ir jums saugiau,kontroliuos situacija,kad niekas nepergertu kaip kad jaunimelis megsta. o jei gyvenate name,valio. pasistatykit palapiniu ir nakvokite lauke,o teveliai namie. puikus kompromisas butu  thumbup.gif  nebent tevukas visa nakti prarymotu prie lango  lotuliukas.gif

ideja su palapinemis tikrai butu nebloga, beeeet... mes gyvenam prie pat gatves ir niekas musu neuzstos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audronytexD @ 2009 03 31, 18:41)
ideja su palapinemis tikrai butu nebloga, beeeet... mes gyvenam prie pat gatves ir niekas musu neuzstos... blush2.gif

o ka jau tiek zadat veikti,kad reiktu uzstoti? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
greit sunui 16 ir manau kad gimtadieni sves taip kaip nuspres pats,nes savo vaiku reikia pasitiketi ir buti draugu o ne vir vele po kaklu.tevai turi buti geriausi draugai savo vaikui
Atsakyti
švęst per naktį gal ir nelabai dera blush2.gif nes gal ne visus draugus tėvai išleis, ir jiems bus labai nesmagu, jei reikės dešimtą varyt namo. (jau nekalbant apie konfliktines situacijas namie) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 04 14, 15:24)
švęst per naktį gal ir nelabai dera  blush2.gif nes gal ne visus draugus tėvai išleis, ir jiems bus labai nesmagu, jei reikės dešimtą varyt namo. (jau nekalbant apie konfliktines situacijas namie) verysad.gif

Man 15, anksciau kai paklausdavau mamos iki kada turiu grizti jei ji pasakydavo iki 10 tai net neidavo nes butent tada ir veliau prasideda visas smagumas. Nemanau kad Audrone rasytu apie gimtadieni per nakti jeigu jos draugu niekas neisleistu.

Puikiai suprantu tave Audrone, tikiusi dabar sventi, o mes laukiam komentaru kaip tau sekesi atsvesti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Leiskit paaugliams atšvęsti vieniems, jūs nesikiškit. Tegu eina į gamtą švęsti, leiskit per naktį pabūt, nes juk ne kasdien sueina 16 metų...
Pati ne juokais supykčiau jei tėvai darytų gimtadienį kokiam bare ar boulinge. Tada išvis geriau nedaryt... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės ax.gif
Lapkričio 12d vienos merginos 16-tasis gimtadienis. Ji jo kaip ir nežada švęst, bet prasitarė kad norėtu, tik neturi laiko suorganuot.
Patarkit kur švęsti? Kaip švęsti? Kokią veiklą suorganizuot? rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
O ką galima būtu linksmo sugalvoti gimtadieniui, jei jis lapkričio mėnesį ir ruošies švęst kaime? ax.gif man niekas į galvą neateina schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti