Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėn. kūdikio mityba

QUOTE(Donata87 @ 2009 02 26, 10:34)
del kovo men nezinau schmoll.gif man atrodo nebebus daugiau sito turgaus... g.gif saldytas naudoju tik savo uzsaldytas, is PCsaldytu neperku nes ten taip pat yra chemikalu doh.gif ten kur PC eko darzoves tai kiek girdejau ten irgi apipurkstos chemikalais doh.gif na mano manymu jeig jau nera kur gaut darzoviu tai geriausia pirkti vaikiskas tyreles...as taip ir darau kai nerandu is kur gauti kokiu nors darzoviu mirksiukas.gif
Papildyta:

viskas tvarkoj thumbup.gif mokslai buvo uzpuole doh.gif ir dar intensyviai vezimelio sportinio ieskau tai neuzeidavau cia... blush2.gif as gal ne i tema paklausiu bet kokio nr soskes ant buteliuku naudojat? g.gif

Na tada gerai,jej viskas gerai thumbup.gif drinks_cheers.gif ,buteliuku gal 5turiu,bet visi stovi ax.gif ,valgom MP,ir kieta maista is sauksto,kai pradesiu guot sruiba,bandisiu is piuodelio,o seip,ten numeriukai yra,ir aprasimas,kam naudoti, g.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 02 26, 11:58)
Na  tada gerai,jej viskas gerai thumbup.gif  drinks_cheers.gif ,buteliuku gal 5turiu,bet visi stovi ax.gif ,valgom MP,ir kieta maista is sauksto,kai pradesiu guot sruiba,bandisiu is piuodelio,o seip,ten numeriukai yra,ir aprasimas,kam naudoti, g.gif

grizom is daktares tai liepe dar mesytes neduoti...tik pradet sultinyje virti darzoviene o mesyte nuo 7men... smile.gif as tai naudoju 2nr soskiu bet jauciu mums jau reikia kokio 4nr!nes mazius jau nebeistraukia normaliai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 26, 15:07)
grizom is daktares tai liepe dar mesytes neduoti...tik pradet sultinyje virti darzoviene o mesyte nuo 7men... smile.gif as tai naudoju 2nr soskiu bet jauciu mums jau reikia kokio 4nr!nes mazius jau nebeistraukia normaliai... g.gif

kaip idomiai,rasoma,kad gerent misinukus kieto maisto galima duoti ir anksciau.as savo pukuciuj jau duodu darzovienes ir versienos,tai valgo thumbup.gif thumbup.gif ,i vakara kaip jau sakiau Labos nakties savos gamybos kosyte,tai mano vaikas 4.5val.ismiega .o paskuj kaip visadakas2.5val.bet ir taip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .as daktaru paklausau,o savaip darau.isirasius esu TAVO vaikas ir MAZYLI,tai pasiskaitau ir is visu patarimu man tinkanti isrenku.kartais ir SM pasiginciju na apsurdiski pasakimai man kaikuriu mamu atrodo g.gif .Dar noriejau paklaust nuo kada i jusu raciona atejo misinukas ir kodel.nes as tikrai ne pries juos thumbup.gif .jau geriau misinis ir ramus vaikas ir mamos nervai,nei susiderginusi ir ant ausu pastatyta visa seima.
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 02 26, 16:39)
kaip idomiai,rasoma,kad gerent misinukus kieto maisto galima duoti ir anksciau.as savo pukuciuj jau duodu darzovienes ir versienos,tai valgo thumbup.gif  thumbup.gif ,i vakara kaip jau sakiau Labos nakties savos gamybos kosyte,tai mano vaikas 4.5val.ismiega .o paskuj kaip visadakas2.5val.bet ir taip  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .as daktaru paklausau,o savaip darau.isirasius esu TAVO vaikas ir MAZYLI,tai pasiskaitau ir is visu patarimu man tinkanti isrenku.kartais ir SM pasiginciju na apsurdiski pasakimai man kaikuriu mamu atrodo g.gif .Dar noriejau paklaust nuo kada i jusu raciona atejo misinukas ir kodel.nes as tikrai ne pries juos thumbup.gif .jau geriau misinis ir ramus vaikas ir mamos nervai,nei susiderginusi ir ant ausu pastatyta visa seima.

siaip as irgi visada darau taip kaip man atrodo geriau... ax.gif misinuka geriam nuo 1,5men nes vienoj krutyje nesigamino pienelis ir be to per daugiausiai jo neturejau tai maziui veliau pritruko pienelio ir teko primaitinti misinuku... verysad.gif labai norejau maitinti savo pienu bet yra taip kaip yra smile.gif gal jau bandet duoti tu sausainuku hipp? g.gif man keistai atrodo ant pokelio parasyta kad nuo 8men galima duoti o ten pc kur kaina parasyta kad nuo 6men... g.gif tai kur cia tiesa...? g.gif
Atsakyti
As viska bandau pati daryt,nors maitinu MP,Esu itraukusi ir misinuka,turejau Aptamil 1nupirkus ,jej kas atsitiktu,tai jau jo laikas praeina,na ir maisau su sausainukais thumbup.gif thumbup.gif ,idedu i kosytes,seip valgem LABOS nakties indelija su sausainiais tai thumbup.gif ,ir as taip darau jej jau perkopem 5men,tai nuo5.5jau 6men,ingredijentus duodu,reikia sudieti paziuret jej negasdina bandik,gal kitos mamos skirelyje nuo 7men,pagelbes?
Papildyta:
ir dar isitilinau geriau ispradziu ryzius isvirti,ir tik paskuj sumalti doh.gif thumbup.gif ,.o tai sumaliau,isviriau prie kompo prisedau,sudege doh.gif doh.gif blink.gif , blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 02 26, 17:07)
As viska bandau pati daryt,nors maitinu MP,Esu itraukusi ir misinuka,turejau Aptamil 1nupirkus ,jej kas atsitiktu,tai jau jo laikas praeina,na ir maisau su sausainukais thumbup.gif  thumbup.gif ,idedu i kosytes,seip valgem LABOS nakties indelija su sausainiais tai thumbup.gif ,ir as taip darau jej jau perkopem 5men,tai nuo5.5jau 6men,ingredijentus duodu,reikia sudieti paziuret jej negasdina bandik,gal kitos mamos skirelyje nuo 7men,pagelbes?
Papildyta:
ir dar isitilinau geriau ispradziu ryzius isvirti,ir tik paskuj sumalti doh.gif  thumbup.gif ,.o tai sumaliau,isviriau prie kompo prisedau,sudege doh.gif  doh.gif  blink.gif , blush2.gif

as ryziu dar nebandziau duoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 26, 17:16)
as ryziu dar nebandziau duoti... g.gif

tokiam amziuj galima jau duoti visoki maista,svarbiausia kad nealergizuotu ir nekenktu vyduriukams,pagal vaiko augimo stadija mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir ju pipiriukai 4u.gif ,musu dienos meniu praisideda taip:

9.00 pabunda is miegelio
10.00-10.30 MP
12.00-12.30 MP
14.00-15.00 valgom darzoviene
17.30-18.00 pradejau duoti vaisiu tyrele obuoliu-kriausiu,butu valgius begalo,kaip patiko,
20.00-21.00 MP
22.30-23.00 MP
03.30-04.00 MP
06.00-07.00 MP
Uz poros dienu pietukams ragausim mesyte,viska ragaujam labai atsargiai,nes paragavus moliugo tyres sualergizavo visa kuneli verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 02 26, 20:32)
Sveikos mamytes ir ju pipiriukai  4u.gif ,musu dienos meniu praisideda taip:

9.00 pabunda is miegelio
10.00-10.30 MP
12.00-12.30 MP
14.00-15.00 valgom darzoviene
17.30-18.00 pradejau duoti vaisiu tyrele obuoliu-kriausiu,butu valgius begalo,kaip patiko,
20.00-21.00 MP
22.30-23.00 MP
03.30-04.00 MP
06.00-07.00 MP
Uz poros dienu pietukams ragausim mesyte,viska ragaujam labai atsargiai,nes paragavus moliugo tyres sualergizavo visa kuneli verysad.gif

o mus sualergizavo nuo cukinijos.. verysad.gif papasakosi kaip sekesi valgyti mesyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 26, 09:34)
as gal ne i tema paklausiu bet kokio nr soskes ant buteliuku naudojat? g.gif

vis dar +0 dydzio ax.gif ...pirkau +4men-bet springsta unsure.gif ,jau ir taip turetume naudoti tutytes nuo+6men...bet tai mums netinka schmoll.gif

QUOTE(natalikas @ 2009 02 26, 15:39)
Dar noriejau paklaust nuo kada i jusu raciona atejo misinukas ir kodel.nes as tikrai ne pries juos thumbup.gif .jau geriau misinis ir ramus vaikas ir mamos nervai,nei susiderginusi ir ant ausu pastatyta visa seima.

tiek pirma,tiek antra dukryte-misinuku pradejau maitint nuo 3ios dienos.
Atsakyti
sveikutes... biggrin.gif cia musu dienos meniu.. 8.00 misinukas , 11.30 tyrele ir misinukas [arba arbatyte] , 15.00 darzoviene su misinuku , 18.30 is 'HIPP'-'LABOS NAKTIES' kosele su misinuku [ar arbatyte], ir apie 21.30 misinukas , ir einam liuliuko...
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 26, 15:07)

aš irgi naudoju tą antą nr, bet ir pastebiu kad jau nebeištraukia normaliai g.gif db nupirkau 4 nr, bandysim duoti jau, gal nesprings g.gif
Papildyta:
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 26, 16:50)
siaip as irgi visada darau taip kaip man atrodo geriau... ax.gif misinuka geriam nuo 1,5men nes vienoj krutyje nesigamino pienelis ir be to per daugiausiai jo neturejau tai maziui veliau pritruko pienelio ir teko primaitinti misinuku... verysad.gif labai norejau maitinti savo pienu bet yra taip kaip yra smile.gif gal jau bandet duoti tu sausainuku hipp? g.gif man keistai atrodo ant pokelio parasyta kad nuo 8men galima duoti o ten pc kur kaina parasyta kad nuo 6men... g.gif  tai kur cia tiesa...? g.gif

na tie sausainiukai parašyta kad nuo 8 mėnesio, tai mes jų ir nepirkom, nupirkom hipp džiūvesėlių šiandien iš nuko, tai bandysim ragauti lotuliukas.gif
Atsakyti