Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėn. kūdikio mityba

QUOTE(v.rena @ 2009 06 15, 10:32)
Aš irgi tik po kelias per dieną  blush2.gif bijau padaugint.  thumbup.gif
Ir taip daugelio maisto produktų teko atsisakyti būtų labai liūdna jei ir šio malonumo tektų atsisakyt  cray.gif

aš nėščia lapnojau kilogramais ir trešnes ir braškes negalėjau susilaikyti blush2.gif tai gal vaikas pripratęs jau? lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar jums taip būna kad vieną dieną valgo noriai o kitą nė kasnio. doh.gif
Jau kelias dienas taip smagiai ir noriai valgė daržovienes o vat šiandien nė kasnio 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v.rena: 16 birželio 2009 - 15:54
QUOTE(v.rena @ 2009 06 16, 16:52)
Ar jums taip būna kad vieną dieną valgo noriai o kitą nė kasnio.  doh.gif
Jau kelias dienas taip smagiai ir noriai valgė daržovienes o vat šiandien nė kasnio  000189.gif

būna.tik man atrodo kad čia aš per anksti bandau pamaitinti,ir jis dar ne alkanas ax.gif dabar tai stengiuosi kaitalioti kad neatsibostų-kruopienė-daržovienė.
Atsakyti
Mūsų žvirbliukas tikras vijurkas! Tik nesužiūrėk ax.gif .Kai valgom o ji sėdi man ar vyrui ant kelių tai taip ir taikos ką nuo stalo nugvelbt bigsmile.gif tai duonos tai batono tai žiurėk ir į lėkštę rankas sukiša kaip žaibas! Viskas į burną doh.gif
Atsakyti
labai malonu jus cia paskaitineti,kaip jusu mazyliai noriai valgo thumbup.gif dziugu,na tai jau mes keliausim i 7 menesiuka,pasimatysime tenai ax.gif iki,supermamytes 4u.gif
Atsakyti
o ar mėgsta jūsų mažyliai viskokius moliugus ir cukinijas?pasirinkimas daržovių kaip ir nedidelis tai reikia duot,ale kad man jie neskanūs tai atrodo kad ir mažė nevalgys lotuliukas.gif o iš šaldytų daržovių mišinių darot koškes?
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 06 18, 09:28)
o ar mėgsta jūsų mažyliai viskokius moliugus ir cukinijas?pasirinkimas daržovių kaip ir nedidelis tai reikia duot,ale kad man jie neskanūs tai atrodo kad ir mažė nevalgys lotuliukas.gif o iš šaldytų daržovių mišinių darot koškes?

cukinijų nebandžiau bet moliūgus valgo gan noriai tiek su obuoliais tiek su bulvėm.
Iš šaldytų aš naudoju tik žirnelius, kitos man pačiai nelabai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums už poros dienų 6 mėn, pradėsime įvesdinėti papildomą maistelį. Tik va šviežių daržovių dar nėra, bus savam darže po savaitės, o senų nenoriu duoti. Tai galvoju, ar dar palaukti savaitėlę tik su pienu, ar duoti kokios ryžių, ar grikių košytės g.gif
Atsakyti
QUOTE(aslin @ 2009 06 19, 10:30)
Mums už poros dienų 6 mėn, pradėsime įvesdinėti papildomą maistelį. Tik va šviežių daržovių dar nėra, bus savam darže po savaitės, o senų nenoriu duoti. Tai galvoju, ar dar palaukti savaitėlę tik su pienu, ar duoti kokios ryžių, ar grikių košytės  g.gif

jei su svoriu viskas gerai tai gali ir luktelt,nieko tokio.
o aš nusipirkau brokolių.žiūrėsim kaip čia bus hihihi.gif
Atsakyti
kažkaip abejingai sulapnojo tą žalią košę-bulvė morka brokolis.gal skanu buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 06 20, 11:35)
kažkaip abejingai sulapnojo tą žalią košę-bulvė morka brokolis.gal skanu buvo thumbup.gif

o aš porą špinątų lapelių į bulvių košę imečiau skonis nelabai pasikeitė vaizdelis irgi šiaip sau bigsmile.gif . su kopūstais pas mus nekaip paskui labai smarkiai ir smardžiai pukstėjimas eina lotuliukas.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(v.rena @ 2009 06 21, 18:19)
o aš porą špinątų lapelių į bulvių košę imečiau skonis nelabai pasikeitė vaizdelis irgi šiaip sau  bigsmile.gif . su kopūstais pas mus nekaip paskui labai smarkiai ir smardžiai pukstėjimas eina  lotuliukas.gif  wink.gif

aš kopūstų dėl to ir nedaviau dar.bijau pasekmių lotuliukas.gif
Atsakyti