Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėn. kūdikio mityba

QUOTE(Linutia @ 2009 07 02, 15:25)
na nemanau kad pries miega butu gerai duot vaikui koshes, gal tu geriau pabandyk nuo saldesniu produktu, morkytes ar moliugo  mirksiukas.gif

Nevalgo schmoll.gif Ji apskritai nevalgo papildomo maisto, užtat ir džiaugiuosi, kad bent 5Oml pavyko sumaitint, kad ir nelabai tinkamu metu.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 07 02, 17:17)
Nevalgo schmoll.gif Ji apskritai nevalgo papildomo maisto, užtat ir džiaugiuosi, kad bent 5Oml pavyko sumaitint, kad ir nelabai tinkamu metu.

kantrybės ir atkaklumo biggrin.gif mano aplamai viską lauk su liežuviu išstumdavo pirmais sykiais,bet nieko priprato biggrin.gif
Atsakyti
Na, šiandien visai skaniai suvalgė 6Oml bulvės+morkos+žiedinio kopūsto. Tas buvo 18.3O maždaug. Miegot nuėjo dabar tik. Tai gal ne per vėlai dar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 07 02, 21:30)
Na, šiandien visai skaniai suvalgė 6Oml bulvės+morkos+žiedinio kopūsto. Tas buvo 18.3O maždaug. Miegot nuėjo dabar tik. Tai gal ne per vėlai dar? g.gif

maniškė valgo apie 7 val vakare košę o apie 10 miegot eina.kartais dar vėliau duodu kokią tyrelę lengvą.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 07 02, 21:30)

na svarbu kad valgo smile.gif gal pabandyk duot pirktiniu kosiu, gal jas valgys g.gif
Atsakyti
ar duodat pirktinių košių?man kažkaip ranka nekyla jas pirkt.kai šviežia gali namuose išsivirt.o ką jūsų mažiai super super valgo?gal jau turi savo mėgstamus patiekalus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 07 04, 13:55)
ar duodat pirktinių košių?man kažkaip ranka nekyla jas pirkt.kai šviežia gali namuose išsivirt.o ką jūsų mažiai super super valgo?gal jau turi savo mėgstamus patiekalus? biggrin.gif

As manau, kad pirktines koses yra nebent kritiniu atveju. Tai yra, kai esi sveciuose ar kelioneje. Mano mazulei labiausia patinka viskas kas su brokoliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutia @ 2009 07 03, 09:04)
na svarbu kad valgo smile.gif gal pabandyk duot pirktiniu kosiu, gal jas valgys  g.gif

Nevalgo ji nieko. Na, bet pamažiukais pripras. O jei nepripras, tai bus nepripratus.

Atsakyti
QUOTE(adi@v @ 2009 07 04, 21:30)
As manau, kad pirktines koses yra nebent kritiniu atveju. Tai yra, kai esi sveciuose ar kelioneje. Mano mazulei labiausia patinka viskas kas su brokoliu  thumbup.gif

brokolis? lotuliukas.gif geras thumbup.gif
Atsakyti
Papildyta:
tu tik nesijaudink. maniškis tokio pat ūgio ir sveria jau daugiau - 8900 mirksiukas.gif beje, ir maniškiui rachitas buvo. gydytoja pamatė tik 4 mėn. doh.gif po 5 masažiukų ėmė vartytis taip kad ohoho.... iki tol sipnai kojomis rėmėm, bet dabar kur kas tvirčiau. be to, tik 5,5 mėn pats panoro sėstis - riestis wink.gif
[/quote]

mes jau po truputi pasedime.. smile.gif su kasdiena vis stabiliau smile.gif o tai, ka tu papsakojai kada jis ko uzisimane, tai sakyciau labai panasiai smile.gif mirksiukas.gif
niu mano po 5 masaiuku vartytis nepradejo sad.gif nes mes jau ju turejome 16 ax.gif ir varyt vel lekiam pasiziureti kaip mes ka gero ismokom,bet vat sedeti po truputi jau jau jau

QUOTE(ulyja @ 2009 07 04, 14:55)

pirktiniu as duodu tik kritiniu atveju - prie ezero smile.gif pabandziau tyreles - nevalgo.. buvom dabar pajuryje,tai valge nabagelis visa savaite grikiu kosyte ir ivairiausias darzovienes smile.gif beje.. daviau trintu zemuogiu viena karta atskirai.. kita kart su bananu.. bet po nedaug... aaaaa ir melyniu aptrynus buvau smile.gif tai apsilaizydamas leliukas kapojo.tai grize namuciu virem mesyte.. buvom isbande kiauliena.. dabar bandem jautiena.viska valgo - tik duok. valgiau pati jogurta - ziojasi kaip pauksciukas - daviau paragaut - tai net rekia kaip nori dar smile.gif siadnein viriau avizas su dziovintom slyvom - sulapnojo.ryt bandysiu virti kukuruzu kosyte smile.gif musu tai meniu toks:
7:00 MP
10:00 grudine kosele+MP
13:00 ivairi darzoviene + mesyte (arba be mesytes) +MP
16:00 kazkokio vaisiaus + MP
19:00 MP
22:00 MP
neiznau..niekaip dar neismetu nei vieno MP.. vis duodu uzsigerti.. man gydytoja sake.. jei jis nori po kosytes - tai ir duoti.. nes pienuko turiu pakankamai smile.gif tai ta ir darau.. bet gal jau reiktu bent jau po darzovienes viena isimti MP ? m ?
beje.. tiesa pasakius.. man irgi kolkas tas maitinimas su kazkiek musu normalaus maisto tai toks xaotiskas.. kartais galvoju ar ne per mazai as jam duodu.. akrtais galvoju ar normaliai cia viska as su tuo primaitinimu darau.. zodziu.. marazmas .. laukiu tos dienos kada vlgys viska nuo musu stalo
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2009 07 02, 17:17)

Jei neketini nutraukt MP tai su tuo primaitinimu labai ir neskubėk bigsmile.gif . Mes svorio irgi netaip jau daug priaugdavom. Nevalgi jinai pas mane. Jau buvom beveik pripratusios prie daržovienių kai vieną dieną kategoriškai atsisakė nors tu ką doh.gif . Viena mama teisingai pasakė, ne paršiukus auginam. Nebekankinu aš jos. Valgom prie stalo visi drauge. Padedu aš jai jos košę duodu šaukštą ir pirmyn essen.gif . Žinoma daugiau košės ant žemės ir ant rūbų nei į burną. Ir tie keli kąsniai pasiekę tikslą man didelis džiagsmas.Nesenei sutikau vieną pažystamą kurios pypliui jau beveik du metukai. Jinai pradėjo primaitint tik nuo 11mėn. Nė kart nesirgęs, stiprus, judrus vaikinas. Mano mergina nėra rubuilė, bet ir ne kaulų rinkinukas, judri kaip vėjurkas , miega puikiai thumbup.gif . Kol turiu pakankamai MP tol košės nebus pagrindinis meniu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v.rena: 08 liepos 2009 - 08:20

pirktiniu as duodu tik kritiniu atveju - prie ezero smile.gif pabandziau tyreles - nevalgo.. buvom dabar pajuryje,tai valge nabagelis visa savaite grikiu kosyte ir ivairiausias darzovienes smile.gif beje.. daviau trintu zemuogiu viena karta atskirai.. kita kart su bananu.. bet po nedaug... aaaaa ir melyniu aptrynus buvau smile.gif tai apsilaizydamas leliukas kapojo.tai grize namuciu virem mesyte.. buvom isbande kiauliena.. dabar bandem jautiena.viska valgo - tik duok. valgiau pati jogurta - ziojasi kaip pauksciukas - daviau paragaut - tai net rekia kaip nori dar smile.gif siadnein viriau avizas su dziovintom slyvom - sulapnojo.ryt bandysiu virti kukuruzu kosyte smile.gif musu tai meniu toks:
7:00 MP
10:00 grudine kosele+MP
13:00 ivairi darzoviene + mesyte (arba be mesytes) +MP
16:00 kazkokio vaisiaus + MP
19:00 MP
22:00 MP
neiznau..niekaip dar neismetu nei vieno MP.. vis duodu uzsigerti.. man gydytoja sake.. jei jis nori po kosytes - tai ir duoti.. nes pienuko turiu pakankamai smile.gif tai ta ir darau.. bet gal jau reiktu bent jau po darzovienes viena isimti MP ? m ?
beje.. tiesa pasakius.. man irgi kolkas tas maitinimas su kazkiek musu normalaus maisto tai toks xaotiskas.. kartais galvoju ar ne per mazai as jam duodu.. akrtais galvoju ar normaliai cia viska as su tuo primaitinimu darau.. zodziu.. marazmas .. laukiu tos dienos kada vlgys viska nuo musu stalo
[/quote]
Mes panasiai maitinames tik vietoj MP duodu misinuko arba vandenuko/arbatytes,labai geria kai karsta daug ir maziau kosiu valgo ax.gif
labai patinka eriena su bulvem ir morkom net cepsi kaip skanu jai bigsmile.gif
nori pati saukstu valgyt,bet dar kol kas neleidziu,nes viena kart taip giliai sauksteli isigrudo,kad net verke nesupratus kas cia buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulia40: 08 liepos 2009 - 08:36