Papildyta:
tu tik nesijaudink. maniškis tokio pat ūgio ir sveria jau daugiau - 8900

beje, ir maniškiui rachitas buvo. gydytoja pamatė tik 4 mėn.

po 5 masažiukų ėmė vartytis taip kad ohoho.... iki tol sipnai kojomis rėmėm, bet dabar kur kas tvirčiau. be to, tik 5,5 mėn pats panoro sėstis - riestis
[/quote]
mes jau po truputi pasedime..

su kasdiena vis stabiliau

o tai, ka tu papsakojai kada jis ko uzisimane, tai sakyciau labai panasiai
niu mano po 5 masaiuku vartytis nepradejo

nes mes jau ju turejome 16

ir varyt vel lekiam pasiziureti kaip mes ka gero ismokom,bet vat sedeti po truputi jau jau jau
QUOTE(ulyja @ 2009 07 04, 14:55)
ar duodat pirktinių košių?man kažkaip ranka nekyla jas pirkt.kai šviežia gali namuose išsivirt.o ką jūsų mažiai super super valgo?gal jau turi savo mėgstamus patiekalus?
pirktiniu as duodu tik kritiniu atveju - prie ezero

pabandziau tyreles - nevalgo.. buvom dabar pajuryje,tai valge nabagelis visa savaite grikiu kosyte ir ivairiausias darzovienes

beje.. daviau trintu zemuogiu viena karta atskirai.. kita kart su bananu.. bet po nedaug... aaaaa ir melyniu aptrynus buvau

tai apsilaizydamas leliukas kapojo.tai grize namuciu virem mesyte.. buvom isbande kiauliena.. dabar bandem jautiena.viska valgo - tik duok. valgiau pati jogurta - ziojasi kaip pauksciukas - daviau paragaut - tai net rekia kaip nori dar

siadnein viriau avizas su dziovintom slyvom - sulapnojo.ryt bandysiu virti kukuruzu kosyte

musu tai meniu toks:
7:00 MP
10:00 grudine kosele+MP
13:00 ivairi darzoviene + mesyte (arba be mesytes) +MP
16:00 kazkokio vaisiaus + MP
19:00 MP
22:00 MP
neiznau..niekaip dar neismetu nei vieno MP.. vis duodu uzsigerti.. man gydytoja sake.. jei jis nori po kosytes - tai ir duoti.. nes pienuko turiu pakankamai

tai ta ir darau.. bet gal jau reiktu bent jau po darzovienes viena isimti MP ? m ?
beje.. tiesa pasakius.. man irgi kolkas tas maitinimas su kazkiek musu normalaus maisto tai toks xaotiskas.. kartais galvoju ar ne per mazai as jam duodu.. akrtais galvoju ar normaliai cia viska as su tuo primaitinimu darau.. zodziu.. marazmas .. laukiu tos dienos kada vlgys viska nuo musu stalo