Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėn. kūdikio mityba

QUOTE(~SIGMA~ @ 2009 09 05, 17:36)
Gal zinot nuo kokiu kosyciu daugiausiai riebaliukai auga? Sveriam tik 6.8kg,o ugis 65cm.Savo pieno neturiu,o nuo 5 menesio misinuko nebegeria  sad.gif Tai visas koses ant krautuvinio pieno verdu.Ar tiesa kad tas krautuv.pienas numusa apetita? Valgom 3-4k po 180ml koses ir uzsigeriam sultim.

o tai gal kosytes valgytu su misinuku, kazkaip man tai nesinori pirktinio pienelio. As perku grudu kosyte, kuria reikia ruosti su misineliu, pabandykite ir jus, juk misinelyje daugiau reikalingesniu medziagyciu, nei parduotuves piene mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rraassyte @ 2009 09 04, 13:41)
sweiki,
o mes kariaujam su vyduriu uzkietejimu. ..

pasodinkite vaikuti ant puoduko, jam bent jau bus lengviau stumti kaki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rraassyte @ 2009 09 05, 17:34)
na mes kuomet sweremes 4men.su puse, tai nuo trecio menesio sworio buvom numete 100gr. nezinau kodel man nepasiule primaitinti misinukais.. bet gal ir nuo ju su viduriukais butu buve problemu.kas zino g.gif taciau pradzioje, ty. ipuseje ketvirta men mes tik po sauksteli darzovienes y diena ragaudavom! o del sultyciu, tai kadangi su viduriukais sunkiai tai sumalu obuoliuka lupta, kelias kriausytes,  slyvukus su greideriu o tada per smulku merliuka dar perkosiu kad neliktu kriausiu grudeliu ir geriam. pradzioje biskiuka atskiesdavau virintu vandeneliu.
o kaip jus ismiegate nakti? seip jeigu pamaitinu kokia 12-puse pirmos tai datraukiam iki 5ryto, tada uzgeriam arbateliu ir dar pamiegam iki kokiu 8. bet paskutiniu metu vel keliasi 12-2-4-6-8ryto ir reikalauja pienelio... net nezinau ka daryt? matyt maziukas per diena nepavalgo sociai...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

maniskis uzmiega apie 21val,tada valgo apie 24val, 2.30val, 5val, 7 val. o kartais paryciais,ypac paskutiniu metu, buna nuo 5 val ir kas valanda doh.gif ilgiausiai kiek yra nevalges tai penkias valandas,kitaip niekaip nedatraukia schmoll.gif nuo pat gimimo taip pas mus. laukiu nesulaukiu,kada vaikas prades naktimis ilgiau miegoti g.gif nes ir as pati bent nakti noreciau normaliai issimiegoti.
beje,mes vakar moliugu paragavom su bulvytem thumbup.gif mano vaikas abzora tikras,net itariu nepajaute,kad skonis naujas ir kitas,valge kaip ir iprasta darzoviene ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dinokis @ 2009 09 05, 23:14)

pasodinkite vaikuti ant puoduko, jam bent jau bus lengviau stumti kaki mirksiukas.gif

sita reikala mes atliekame ant mano rankyciu:) kai mazius pavalges ima steneti pasodinu ant sawo rankyciu kad sikniukas laisvas butu prispaudziu maziu kad kojytemis turetu kur atsispirti ir stumiam lotuliukas.gif aisku su pamperiu , bijau kad puodo dar nesupras:) galvos va mama nauja zaidima parnese lotuliukas.gif

QUOTE(zirzekle @ 2009 09 06, 10:44)
maniskis uzmiega apie 21val,tada valgo apie 24val, 2.30val, 5val, 7 val. o kartais paryciais,ypac paskutiniu metu, buna nuo 5 val ir kas valanda doh.gif ilgiausiai kiek yra nevalges tai penkias valandas,kitaip niekaip nedatraukia schmoll.gif  nuo pat gimimo taip pas mus. laukiu nesulaukiu,kada vaikas prades naktimis ilgiau miegoti g.gif nes ir as pati bent nakti noreciau normaliai issimiegoti.
beje,mes vakar moliugu paragavom su bulvytem thumbup.gif mano vaikas abzora tikras,net itariu nepajaute,kad skonis naujas ir kitas,valge kaip ir iprasta darzoviene ax.gif

o gal jumjs pienelio mazaj?
mano mazius paskutiniu metu ir kas dwi val nakti keliasi. vakar padariau eksperimenta ir maziui 22 val uzmigus pabandziau apie puse dwyliktos pienelio nusitraukt! tai nuo abieju krutu tik 50 ml.... tai man dabar aisku ko maziukas nakti nemiega!!! alkana sawo pupsiu migdau!... doh.gif doh.gif doh.gif siandien nusipirkau misinuka nuo 6men tai 24val.pabandysiu duoti. gal ilgiau miegos! va, o ryte pieniuko tai 125 is vienos kruties nutraukiau. tai visa vienu mauku ir islake biggrin.gif zodziu y dienos pabaiga ir mano pieno fabrikelis srigti pradeda... ka darysi verysad.gif

o musu maziukai panasus! maniskis ir be proto valgus! valgo viska ka duodu! vakar pati avyzu kose viriau vakarui, ji tokia visaj neskani blush2.gif be skonio lyginanat su hipp, bet maniskiui tai ne problema! visa sukapojo! siandien jau spejom vaisiu tyreles kokius220ml sukimst. einu kokios darzovienes pietum virti lotuliukas.gif
man rodos taip todel kad pieno fabrikas dirba ne visu pajegumu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rraassyte: 06 rugsėjo 2009 - 13:03
QUOTE(rraassyte @ 2009 09 06, 14:00)
sita reikala mes atliekame ant mano rankyciu:) kai mazius pavalges ima steneti pasodinu ant sawo rankyciu kad sikniukas laisvas butu prispaudziu maziu kad kojytemis turetu kur atsispirti ir stumiam lotuliukas.gif  aisku su pamperiu , bijau kad puodo dar nesupras:) galvos va mama nauja zaidima parnese lotuliukas.gif
o gal jumjs pienelio mazaj?
mano mazius paskutiniu metu ir kas dwi val nakti keliasi. vakar padariau eksperimenta ir maziui 22 val uzmigus pabandziau apie puse dwyliktos pienelio nusitraukt! tai nuo abieju krutu tik 50 ml.... tai man dabar aisku ko maziukas nakti nemiega!!! alkana sawo pupsiu migdau!... doh.gif  doh.gif  doh.gif  siandien nusipirkau misinuka nuo 6men tai 24val.pabandysiu duoti. gal ilgiau miegos! va, o ryte pieniuko tai 125 is vienos kruties nutraukiau. tai visa vienu mauku ir islake biggrin.gif zodziu y dienos pabaiga ir mano pieno fabrikelis srigti pradeda... ka darysi verysad.gif

o musu maziukai panasus! maniskis ir be proto valgus! valgo viska ka duodu! vakar pati avyzu kose viriau vakarui, ji tokia visaj neskani blush2.gif be skonio lyginanat su hipp, bet maniskiui tai ne problema! visa sukapojo! siandien jau spejom vaisiu tyreles kokius220ml sukimst. einu kokios darzovienes pietum virti lotuliukas.gif
man rodos taip todel kad pieno fabrikas dirba ne visu pajegumu....

net nezinau,buvau sustresavusi,kad mazeja pienuko kai jis ypac paryciais daznai pradejo keltis.na bet patraukia kruti ir uzmiega toliau,tai vadinasi uztenka pieo,gal tik nera lb jis riebus,tai reiskia ir nesotus vaikui. man kartais krutis lb kieta pasidaro,tai as net nusitraukineju su pientraukiu nakti.siaip is vienos kruties po 3 val pertraukos mazdaug 80-100ml pritraukiu,o vaikas valgo is abieju,tai sakyciau pakanka mano galva g.gif misinuka esu nusipirkusi ir stovi spintelej nepradarytas g.gif
o as ka tik priviriau pirmakart pati tyreles-obuolys,kriause,slyva.sublendavau ir gavosi kaip pirktine.ziuresim kaip valgys g.gif
Atsakyti
Mano pieno fabrikas irgi jau netoks produktivus verysad.gif , apie 80ml. nusimelziu, bet daznai vos 40, maitinu gan daznai. bet ir darzovienes mano vaikas mazai tesuvalgo apie 80ml., kartais net maziau. O svorio daug priaugam. Noreciau paklausti jusu nuomones, del misinuko, ar verta jau pereit nuo mamos pieno prie misinuko, ar dar savo pienuku pamaitinti. Visdelto svorio pakanka kaip tokio amziaus vaikiukui. Sverem 6,5men. 9,5kg.
Atsakyti
vakar vakare vel nutraukiau tik 30ml. mazius viska isgere... rekia kad mazaj... tada duodu papa... traukia ir rekia.. kur nereks jei jie tusti doh.gif misinuka tecius ruosia.. negeria! ir vel rekia... seip ne taip uzmigdem vakar 24val, o 2 vel mazius keliasi... misinuka kisam, spjaudosi doh.gif doh.gif doh.gif zodziu verysad.gif oryte krutys tai pilnos blink.gif pirkom nestle nan pieneli nuo 6men. gal kuri mamyte buvusi panasioje padetyje patartu g.gif ka cia reik daryt.. nes visa sawaite kaip sulauzyta jauciuos verysad.gif irmaziulio gaila.. nezinau, gal ne nuo to misinio pradejau? gal koki kita reikia pirkt? musu seimos daktare tik linksi doh.gif jo jo sako..reikia primaitinti ir fsio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dianczik @ 2009 09 06, 16:29)
Mano pieno fabrikas irgi jau netoks produktivus  verysad.gif , apie 80ml. nusimelziu, bet daznai vos 40, maitinu gan daznai. bet ir darzovienes mano vaikas mazai tesuvalgo apie 80ml., kartais net maziau. O svorio daug priaugam. Noreciau paklausti jusu nuomones, del misinuko, ar verta jau pereit nuo mamos pieno prie misinuko, ar dar savo pienuku pamaitinti. Visdelto svorio pakanka kaip tokio amziaus vaikiukui. Sverem 6,5men. 9,5kg.

laba,as tai maitinciau savo pienu iki paskutinio laso.aisku issivaizudoju kad daug vargo ir panasiai,bet vaikui MP pats geriausias.nezinau kodel,bet man misinukai tokia chemija atrodo g.gif
sako padeda gerti daug skysciu,arbatu pabandyk specialiu zindyvems ir dazniau vaika prie kruties glausk.na tai mamu is patirties patarimai,as jais irgi pasinaudoju (nepastoviai),bet kai jauciu pienelio trukuma.
Papildyta:
QUOTE(rraassyte @ 2009 09 07, 13:10)
vakar vakare vel nutraukiau tik 30ml. mazius viska isgere... rekia kad mazaj... tada duodu papa... traukia ir rekia.. kur nereks jei jie tusti doh.gif  misinuka tecius ruosia.. negeria!  ir vel rekia... seip ne taip uzmigdem vakar 24val, o 2 vel mazius keliasi... misinuka kisam, spjaudosi  doh.gif  doh.gif  doh.gif zodziu verysad.gif oryte krutys tai pilnos blink.gif pirkom nestle nan pieneli nuo 6men. gal kuri mamyte buvusi panasioje padetyje patartu g.gif ka cia reik daryt.. nes visa sawaite kaip sulauzyta jauciuos verysad.gif  irmaziulio gaila.. nezinau, gal ne nuo to misinio pradejau? gal koki kita reikia pirkt? musu seimos daktare tik linksi doh.gif jo jo sako..reikia primaitinti ir fsio blink.gif

jei teisingai supratau tai jus pieneli bandot duot. o gal geriau misinuka pabandykit g.gif
Atsakyti
Mano maziui tai tik Semper misinukas tiko thumbup.gif ,o isbandem beveik visus ,irgi vargau kol atitaikiau. As gyvenu Telsiuose -tai cia jau menuo kaip nebera jo pirkt sad.gif uztat turim problemu dabar,nes kitokio negeria.Tai vat ir verdu koses ant krautuvinio,svarbiausia valgo.
rraassyte dar galibut,kad zindukas nepatinka 2.gif Pradzioj bandziau duot su rudos spalvos (sorry nzn kaip vadinas blush2.gif )-tai nepatiko.Pirkau Avent ir jokiu problemu.
Atsakyti
mes awent naudojam taip pat... o nestle nan raso- pieno misinys kudikiams ivedus papildoma maitinima?
o tai cia ne misinys?
nesuprantu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rraassyte: 07 rugsėjo 2009 - 16:46
[quote=rraassyte,2009 09 07, 14:10]
vakar vakare vel nutraukiau tik 30ml. mazius viska isgere... rekia kad mazaj... tada duodu papa... traukia ir rekia.. kur nereks jei jie tusti doh.gif misinuka tecius ruosia.. negeria! ir vel rekia... seip ne taip uzmigdem vakar 24val, o 2 vel mazius keliasi... misinuka kisam, spjaudosi doh.gif doh.gif doh.gif zodziu verysad.gif oryte krutys tai pilnos blink.gif pirkom nestle nan pieneli nuo 6men. gal kuri mamyte buvusi panasioje padetyje patartu g.gif ka cia reik daryt.. nes visa sawaite kaip sulauzyta jauciuos verysad.gif irmaziulio gaila.. nezinau, gal ne nuo to misinio pradejau? gal koki kita reikia pirkt? musu seimos daktare tik linksi doh.gif jo jo sako..reikia primaitinti ir fsio blink.gif

mano vaikis visada buvo nevalgus ir dabar neisgeriam tiek, kiek parasyta ant dezutes. geriam NAN HA 2, is pradziu turejo priprasti, nes jis tirstesnis, nei 1 , mes kitokio nepripazystam, tik sios rusies, manau turi atsirinkti, kuris tinka
Atsakyti
Manau kiekvienam vaikuciui skirtingai smile.gif Reikia tiesiog bandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianczik @ 2009 09 06, 16:29)
Mano pieno fabrikas irgi jau netoks produktivus  verysad.gif , apie 80ml. nusimelziu, bet daznai vos 40, maitinu gan daznai. bet ir darzovienes mano vaikas mazai tesuvalgo apie 80ml., kartais net maziau. O svorio daug priaugam. Noreciau paklausti jusu nuomones, del misinuko, ar verta jau pereit nuo mamos pieno prie misinuko, ar dar savo pienuku pamaitinti. Visdelto svorio pakanka kaip tokio amziaus vaikiukui. Sverem 6,5men. 9,5kg.

oho! kokie jus dickiai. o mes 6men sweriam 7kg.600gr.... kaip ir ribose.. bet gimem tai nemazi 3.900.
Atsakyti