QUOTE(Dulsija @ 2009 10 16, 16:08)
Pasidalinsime ir mes savo valgiarasciu. Mums taip pat 6 men, primatinima pradejau nuo 5 men. Valgom rytais apie 9 val. vaisiu tyreles pirktines arba patarkuoto obuoliuko + kartais banano itrinu. Vaisiu tyreles valgom viena karta per diena ir dazniausiai is ryto.
Pietums apie 13-14 val.valgom darzoviene, jau ragavom, bulve, morka, cukinija, moliuga, kopusta. Parenku 2-3 darzoves ir verdu kosyte is ju. :
Pietums apie 13-14 val.valgom darzoviene, jau ragavom, bulve, morka, cukinija, moliuga, kopusta. Parenku 2-3 darzoves ir verdu kosyte is ju. :
Primaitinima pradejom nuo 4.5 men, pradejom nuo vaisiniu tyreliu, banano ir obuoliuko, nors girdejau ivairiu nuomoniu, kad paskui darzoviu nevalgys. Mano vaikas kuo puikiausia dabar valgo darzovienes

QUOTE(DDajana @ 2009 10 16, 16:30)
nu aš nemanau, kad baisiai didelė nuodėmė pirmiausia prie košyčių pripratint, po to prie mėsos. nebent žemas hemoglobinas pas vaikiuką- tada jautiena pagelbėtų. o aš manau, kad pradėsim košes ragaut pirma, po to mėsą. ar yra man pritariančių? 

Man ir atrodo kad nieko cia baisaus nuo ko pradedi pratint, bet mes nuo 6.5 men planuojam kosytes ivest, o nuo 7 men mesyte, nuo 8 gal zuvyte