Butu idomu suzinoti nuomones apie vaiku darzelius Vilkaviskyje. Kuris geriausias?Kada vaikuti uzrasete?Girdejau, kad kitos uzraso vos gimusius.Idomu kaip jums sekesi, ar daug laisvu vietu ir tt ir pan
Na negi cia visai nesilanko vilkaviskietes???
QUOTE(Fairyland @ 2009 05 01, 13:21)
Na negi cia visai nesilanko vilkaviskietes???
lankosi,bet neraso.
darzeliai- pagal kisene. vedu jau antra vaika i buratino l/d. bet pasakyt kad esu super laiminga negaliu. jei tureciau pinigu auklei- nevesciau.
mes savo vaikiuka i alvita veziojam ir esam labai patenkinti, aukletojos ir auklytes nuostabios
nors gyvenam prie pat eglutes darzelio, bet i ji manes visai netraukia

Sveikos
aš savo mergaitę vedu į Pasakos darželį ir man jis
Lanko dailės būrelį , šokių būrelį , dažnai atvažiuoja spektakliukai vaikams, žaislai grupėje geri , maistas geras ( nors maistui ji neišranki) .
Ir svarbiausias dalykas , kad ji noriai eina į darželį , tai reiškia , kad ir atmosfera darželyje gera

mano mazoji pradejo lankyti Buratina. Kol kas eina noriai
, man ir aukletoja ir auklyte patinka. Nieko bloga apie si darzeli negaliu pasakyti, aisku, kaip ir visur aukletoju yra ir geru ir blogu

Sveikos mamytės užklydau netyčia į šį puslapiuką, tai noriu ir aš pasisakyti apie Vilkaviškio darželius
Vyresnėlį vedžiau į "Buratiną" ir niekada nenusivyliau
vaikas visada noriai eidavo, lankė šokių, muzikos t.y. choro būrelius, o štai "Eglutėje" to nėra
dažnai susidaro toks vaizdas, kad auklėtojos it "atbukę" soryy už tokį išsireiškimą, bet nei eilėraštuko, nei dainelės, nei šokio kokio moka vaikas
nepatinka man jis
Apie Alvito darželį girdėjau tik gerus atsiliepimus
Apie Pasaką taip pat tik geri atsiliepimai

Vyresnėlį vedžiau į "Buratiną" ir niekada nenusivyliau

Apie Alvito darželį girdėjau tik gerus atsiliepimus

Apie Pasaką taip pat tik geri atsiliepimai

QUOTE(astina80 @ 2012 01 24, 11:52)
Sveikos mamytes, mane ir domina nuomone apie Paezeriu darzeli? Kuriu vaikuciai ten lankosi? Ar patenkinti tevai vaiku ugdymu???
nuo paezeriu netoli alvito darzelis, kvieciam vaikucius vesti pas mus