Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(Melanija @ 2009 03 11, 12:26)
va mano pasididziavimas :

kokiam cia Lietuvos kampely tiek daug sniego??? blink.gif

QUOTE(Lietuva @ 2009 03 11, 14:25)
Truputėlį žiedų Kovo 11-osios proga 

mano virtuvės palangė  wub.gif

labai grazi jau ta palange, atspindi ligos pozymius blush2.gif thumbup.gif
QUOTE(M@mulyte @ 2009 03 11, 19:10)
Sveikos orchidėjų mylėtojos  4u.gif

labai grazios gelytes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 11, 19:37)
dristu papriestarauti  schmoll.gif  jei luobele aplink nareli sudziuvusi, jis nera mires - mano viena orchyte leido pora saku is tokiu nareliu (pas ja VISI apdziuve). Tai labiau ''sviezuma'' narelio isduoda, manau  mirksiukas.gif

visiskai drinks_cheers.gif mano vieno phaloenopsio visu nareliu odeles sudziuvusios bt vel leidzia nauja saka (jau 3 ar 4) (po tais sudziuvusiais netgi geresnes miegancios akutes negu po nesudziuvusiais)
Papildyta:
dar pasirodau kas pas mane siuo metu zydi
user posted image
user posted image
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
žinojau, žinojau, kad man į hyper maxima eit negalima.... po visų savaitgalinių akcijų, dabar ten phalepnopsiai kaip ir visada, nuolaida, 16,99, o grožis ... doh.gif

neišlaikė nervai, pasiėmiau rudai margų žiedų, trijų žiedkočių, dar su nepražydusiais bent 6 pumpurais, šaknys-lapai tokie gražūs, kad net įtartina... unsure.gif vat tokios rušies, tik su tamsiais liežuvėliais ir baltais krašteliais (tamsu, negaliu saviškės nufotkint):

user posted image

o va dar pažiūrėkit, kaip phaleonopsius augina bigsmile.gif

http://www.ishafosse.....s Planter.jpg
Papildyta:
rosee, Taniushka, M@mulyteniu gražu kaip wub.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 11, 21:18)
naujosios ligoniukes, nueikit i Orchideju myletoju tema, nurodyta mano parase  topsecret.gif  hihihi.gif

man be šansų kur nors išlėkt su pilvu ir vaiku, tai net neeinu į nuorodą.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 11 kovo 2009 - 22:58
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 12, 00:09)

Nu ir groziu pas jus Mximose uzveza.... wub.gif pas mus tokiu nemacius :)Kazkaip daugiau iprastiniai,bet sita labai grazi wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, supudziau savo graziaja gelyte verysad.gif mano orchideja nuzydejo, tai as ja galvoju perziuresiu, ta prasme saknis, nes neaiskios buvo. Nupjausciau puvekus, patepiau viska cinamonu ir isodinau i nauja zeme. Po savaites, pamirsus, kad apskabiau saknis, gerai pamirkiau vandenyje ir ziuriu per pora dienu visi lapai pagelto, siandien ryte paziuriu, visi prie saknu nupuve, istraukiu ja, ogi ta serdis jau puva verysad.gif Tai pries lekdama i darba dar aptepiau cinamonu is to gailescio. Ka patarsit toliau daryt? Noriu ja issaugoti angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 11, 23:09)
o va dar pažiūrėkit, kaip phaleonopsius augina  bigsmile.gif

[url=http://www.ishafossevents.com/images/Phalaenopsis%20Planter.jpg]

O kur čia falaenopsis? Tam baltam bliūde kur vienas žiedas? Man atrodo, kad ten raibuolė...
Atsakyti

QUOTE(blondynka @ 2009 03 12, 09:22)
Sveikutes, supudziau savo graziaja gelyte  verysad.gif  mano orchideja nuzydejo, tai as ja galvoju perziuresiu, ta prasme saknis, nes neaiskios buvo. Nupjausciau puvekus, patepiau viska cinamonu ir isodinau i nauja zeme. Po savaites, pamirsus, kad apskabiau saknis, gerai pamirkiau vandenyje ir ziuriu per pora dienu visi lapai pagelto, siandien ryte paziuriu, visi prie saknu nupuve, istraukiu ja, ogi ta serdis jau puva  verysad.gif  Tai pries lekdama i darba dar aptepiau cinamonu is to gailescio. Ka patarsit toliau daryt? Noriu ja issaugoti  angel_sadangel.gif

šiaip tai man rodos vienintelis kelias dabar išdžiovinti ją ore ir pažiūrėti, ar dar yra iš kur šaknims dygti... bet iš tavo aprašymo man rodos ji jau seniai buvo pradedanti pūti ir tos šerdies preiš savaitę tiesiog iš išorės nepastebėjai, o dabar gerai pamirkius viskas pasimatė... sad.gif sad.gif
QUOTE(simre @ 2009 03 12, 09:30)
O kur čia falaenopsis? Tam baltam bliūde kur vienas žiedas? Man atrodo, kad ten raibuolė...

o raibuolė - tai čia kokia orchidėjų rūšis?
Atsakyti
sveikos jungiuos taip pat prie jusu,kadangi pamegaus tas orchidejas,turiu viena ilgai nezydincia,o kita gavau vakar is vyro dovanu.noreciau paklaust kaip man su ja dabar iskart elgtis kad ji kuo ilgiau zydetu?ar iskart palaistyt,ar imerkus palaikyt,ar trest iskart??/kol kas tik lapus purskiau virintu vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 03 12, 08:37)
o raibuolė - tai čia kokia orchidėjų rūšis?

Raibuolė = Paphiopedilum
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 03 12, 08:53)

user posted image eik tu sau koks grazis user posted image

p.s tai FedeSperanza foto ten tikrai netokia raibuole g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 03 12, 00:13)
visiskai  drinks_cheers.gif  mano vieno phaloenopsio visu nareliu odeles sudziuvusios bt vel leidzia nauja saka (jau 3 ar 4) (po tais sudziuvusiais netgi geresnes miegancios akutes negu po nesudziuvusiais)
Papildyta:
dar pasirodau kas pas mane siuo metu zydi
user posted image
user posted image

Taniushka,
Priversta pakartoti nuotrauką šią, nes va kaip tik tokios orchytės labai noriu ir niekur nerandu - baltos su raudonu viduriuku. Visur matau tik baltas su rožiniu, violetiniu, o kad būtų grynai raudonas - niekur doh.gif
Man tokia labai graži wub.gif

FedeSperanza, tikrai suprantu, kad negalėjai atsilaikyti ir tokią gėlytę parsinešei wub.gif Aš irgi tokių nemačius parduotuvėse schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 12 kovo 2009 - 09:30
QUOTE(M@mulyte @ 2009 03 11, 18:10)
norėjau jūsų paklausti, gal kas siuntėtės iš čia orchidėjų ?Jai taip, tai kokie atsiliepimai būtų apie siuntinį?

Siunciausi, ir ne karta. Patikima.
Atsakyti