Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 06, 11:08)
Taniushka, as vien del graziu lapu neauginciau vaniles, nes turiu numyleta vaskuole  hihihi.gif o kitas grazialapes ieskau kam parduoti  mastau.gif  000164.gif  book.gif  lens.gif
o miltonija jau kokia grazi - as savo nuosproga ir parsinesiau su ta intencija, kad ji kazkada tures atsigauti ir prazysti  wub.gif  hihihi.gif
is kur gavai? Tiksliau, kadangi ne tu pirkai, tai gal zinai, is kur parnese?  hihihi.gif
as jauciu, tuoj kiaulyste padarysiu - i kokia maxima nuleksiu ir parsivilksiu bent mazute orchiuke  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif

na istikruju nezinau kur pirko nes tai gimtadienio dovana, kazkaip nepatogu buvo klausti, nors noreciau ir pati zinoki kur tokiu groziu galima dar rasti biggrin.gif nes pati niekur dar nebuvau sutikusi
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 03 06, 12:13)
turiu sitas trasas
user posted image
ar tiktu jos cimbidziui tresti?

manau, kad taip - as savaji tresiu mirksiukas.gif drinks_cheers.gif tos trasos labai geros thumbup.gif
Atsakyti
kokiu grazuoliu pas jus Vln. ir Kaune yra doh.gif Pas mus Pnv. tokios grazuoles nepasiekia g.gif g.gif pavydziu baltai, jums mergaites. ax.gif ax.gif
Atsakyti
mano grazuolė metus plika prastovėjo o dabar jau krauna pumpurėlius ax.gif
Atsakyti
kilo mintis vietoj naujos gyventojos parsinesimo geriau nupirkti visoms jau esamoms grozybems po vazoneli smile.gif
bet! kai pavaiksciojau po namus ir paskaiciavau, kiek didesniu, kiek mazesniu vazoniuku reiktu... kaip as partempsiu 21 vazoneli namo???? blink.gif doh.gif gerai, kad dar kelioms nereikia vazono, o likusioms...
kazka reikia galvoti g.gif
Atsakyti
Nuo šiandiena MAXIMOJ Orchidėjų po 16.99 nėra , jas pabrangino iki 28.99 ir dabar joms taiko tą 30% . Tai va taip mus ir išdurinėja su tom akcijom , taip išeina kad vakar būtu buve pigiau nusipirkti be nuolaidos lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 03 06, 11:52)
o as atejau girtis  biggrin.gif stai mano miltonija

nu labai grazi wub.gif ziedas koks grazus wub.gif
o dabar as su savo "beda"
paziurekit i sita ziedkoti,ties apacia lapu(gal nelabai aiskiai)
user posted image
man lyg jis jau dziusta(nuo apacios) virsus visas zalias ir dar krauna kelis pumpurus
user posted image
tai ka man dabar su ja daryti? g.gif lai auga toliau,ar kirpti ir nesukt galvos?
o kita saka atrodo va taip:
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(linaslau @ 2009 03 06, 12:32)
Nuo šiandiena MAXIMOJ Orchidėjų  po 16.99 nėra , jas pabrangino iki 28.99 ir dabar joms taiko tą 30% . Tai va taip mus ir išdurinėja su tom akcijom , taip išeina kad vakar būtu buve pigiau nusipirkti be nuolaidos  lotuliukas.gif .

ką tik pralėkiau pro maximas, tai yra ir po 25 litus pirkt, užvežta cimbidžių pramonės maximoj, po 60 berods ir yra deborų , kažkada kažkam reikėjo, tai jei dar nuolaida- galima ir susigundyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 06 kovo 2009 - 11:40
QUOTE(sapniukass @ 2009 03 06, 11:25)
kokiu grazuoliu pas jus Vln. ir Kaune yra doh.gif Pas mus Pnv. tokios grazuoles nepasiekia g.gif  g.gif pavydziu baltai, jums mergaites. ax.gif  ax.gif

friends.gif likio drauge krastiete drinks_cheers.gif

QUOTE(linaslau @ 2009 03 06, 11:32)
Nuo šiandiena MAXIMOJ Orchidėjų  po 16.99 nėra , jas pabrangino iki 28.99 ir dabar joms taiko tą 30% . Tai va taip mus ir išdurinėja su tom akcijom , taip išeina kad vakar būtu buve pigiau nusipirkti be nuolaidos  lotuliukas.gif .

manau su dauguma akcijo maximoj taip buna...
Atsakyti
linalau, aciu uz informacija blink.gif 4u.gif
sandrita, as nedaryciau nieko, man rodos, tai ne dziuvimas, o tik savotiska "apsauga" uzdeta, na, o jeigu dzius, bus matyti.Bet manau, viskas gerai bus g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 06, 12:47)
linalau, aciu uz informacija  blink.gif  4u.gif
sandrita, as nedaryciau nieko, man rodos, tai ne dziuvimas, o tik savotiska "apsauga" uzdeta, na, o jeigu dzius, bus matyti.Bet manau, viskas gerai bus  g.gif  4u.gif

ten ne apsauga,o toj vietoj paspaudus minksta-tad manau puvinukas-dziuvimas viename.... unsure.gif
Atsakyti
dar pamiršau, onkologinio bazėj užvežta raibuolių po 39litus- gal kas ieško 4u.gif
Atsakyti