Įkraunama...
Įkraunama...

Kibinai

QUOTE(anndryte2 @ 2010 12 16, 20:33)
gaminome pagal video receptuka, nu tooookie superiniai gavosi, net nufotografuoti nesuspejau smile.gif  smile.gif


Ta pati ir as galiu pasakyt apie tuos kibinus. superiniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2010 12 16, 20:46)
..šios temos pačiame pirmame puslapyje, nuo ko tema ir prasidėjo smile.gif


na neperskaiciau visu puslapiu....
Atsakyti
O jūs visos kepate su margarinu? g.gif kodel ne su sviestu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 12 17, 14:13)
O jūs visos kepate su margarinu?  g.gif  kodel ne su sviestu?  g.gif



as butent su EVE margarinu kepu, nes recepte taip nurodyta. Superiniai gaunasi, todel ir nenoriu eksperimentuoti su sviestu. Ir man atrodo margarinas lengviau issiminko nei sviestas.
Atsakyti
QUOTE(Audryla @ 2010 12 17, 15:21)
as butent su EVE margarinu kepu, nes recepte taip nurodyta. Superiniai gaunasi, todel ir nenoriu eksperimentuoti su sviestu. Ir man atrodo margarinas lengviau issiminko nei sviestas.

Na, tokią tešlą dažnai tenka daryti įvairių nesaldžių pyragų pagrindui, tik ten būtent dedasi sviestas. Išsiminko taip pat, nei suniau, nei lengviau, tik va pati tešla man atrodo kietesnė gaunasi, kai sviestas naudojamas, o va su magarinu minkšta ir puri.
Atsakyti
Sveiki. Noreciau uzsaldyt kibinu, darau pagal filmuka. Bet kazkaip man neramu, ar atsaldzius jie bus tokie pat skanus kaip ir is kart kepti? Ir kaip juos saldyt?
Atsakyti
Sveiki,siuos kibinus pamego ir musu seimyna.Teko ir saldyti.Sudejau i maiselius ir i saldikli.Skonio nepakeite nei kepti nei zali(t.y nekepti).
Atsakyti
QUOTE(Jurgitana @ 2010 12 19, 15:31)
Sveiki,siuos kibinus pamego ir musu seimyna.Teko ir saldyti.Sudejau i maiselius ir i saldikli.Skonio nepakeite nei kepti nei zali(t.y nekepti).


Aciu. O tuos uzsaldytus reikejo is pradziu atsaldyt ir tik po to kept? blush2.gif (turbut labai kvailas klausimas blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 19 gruodžio 2010 - 14:52
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 12 18, 19:41)
Sveiki. Noreciau uzsaldyt kibinu, darau pagal filmuka. Bet kazkaip man neramu, ar atsaldzius jie bus tokie pat skanus kaip ir is kart kepti? Ir kaip juos saldyt?


As daug pridarau, tai puse visad uzsaldau. Snonis toks pat gaunasi smile.gif As sudedu i saldikli, kai susala tada i maiseli. Koldunus irgi taip pat saldau. Pries kepant susaldytus palaikau kambario temperaturoje 10-15 min.
Atsakyti
QUOTE(Audryla @ 2010 12 19, 20:39)
As daug pridarau, tai puse visad uzsaldau. Snonis toks pat gaunasi  smile.gif  As sudedu i saldikli, kai susala tada i maiseli. Koldunus irgi taip pat saldau. Pries kepant susaldytus palaikau kambario temperaturoje 10-15 min.

Labai labai aciu.
Atsakyti
iskilo dar vienas klausimas. doh.gif Kaip supratau, tuos uzsaldytus isimt ir palaikyt 10-15min. kambario temperaturoj. O kept taip pat apie 30min, ar dabar jau reikia siek tiek ilgiau? ax.gif
Atsakyti
O kaip jum pavyksta susukti ta kibina? Jau n kartu dariau bet vis nepavyksta padaryti graziai ta virsu doh.gif
Atsakyti