Įkraunama...
Įkraunama...

Kibinai

QUOTE(Thea! @ 2014 05 02, 00:26)
Sveiki,
senojoj kibininėj tokių skanumynų prisivalgiau,kad sugalvojau ir namie pasigaminti bigsmile.gif  vienus valgiau su daržovėmis,bet labiau man jautėsi kopūstai rauginti berods g.gif  gal kas panašius gaminat ir pasakytumėt kas ten maždaug dedasi? ar šiaip kokių skanių nemėsiškų įdarų? 4u.gif
Dar norėjau paklausti dėl mėsytės, planuoju vyrui pagaminti su smulkiai supjaustyta krūtinėle vištos,kaži ją reikia šiek tiek pakepti prieš dedant?

Gaminant su vištiena mėsą dedu "žalią", tik vištienos krūtinėlė savaime yra sausesnė, tad reikia pridėti kažko, kas duotų sultingumo. Aš asmeniškai dažniausia tam tikslui dedu pievagrybius smile.gif kartais krūtinėlę keičiu šlaunelių mėsa - ji sultingesnė.

Iš nemėsiškų įdarų man skaniausi džiovintų grybų (džiovinti grybai, svogųnai, daug pipirų, druskos) ir kopūstų (rauginti kopūstai, prieskoninės žolelės,druska, pipirai, šiek tiek pomidorų padažo) - abu šiuos pasiruošiu keptuvėje, atvėsinu ir tada į kibinus dedu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Okokionera: 02 gegužės 2014 - 07:59
sveikos,klausimas iskilo, kas deda kopusto vietoj svogunu,tai kokius deti - raugintus ar sviezius? ax.gif blush2.gif
ar esat bande kas daryti pagal beatos recepta?man nelabai kokie pavyko,kietoka tesla buvo...labai skanus gavosi is jusu ikelto video ir pagal kazkieno cia aprasyta recepta,kur tesla gaunasi tokia kaip pasisloksniavus truputi smile.gif idarui bandziau ne tik mesa,dariau dar su varske,dziovintais pomidorais,cesnaku ir zalumynais thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Planuoju vyro gimtadienio progą dideliai kompanijai prikepti kibinų. Bet nesinori visą laiką praleisti prie jų gamybos ir net nepabendrauti su svečiais... Tai suku galvą, kaip čia geriausia būtų viską optimizuoti biggrin.gif gal jūs turit kokių patarimų ar bent jau atsakymus į mano pačios galvoje besisukančius klausimus?

Ar teko jums kada kepti nemažai kibinų vienu kartu? Kaip geriau tokiu atveju pasielgti, kad neapsikrauti daugybe darbo vienu metu? Gal bandėte pvz pasigaminti kibinų, uždengti plėvele ir tik po pusdienio juos kepti (laikyti, be abejo, šaldytuve)? Ar kaip nors dalinai iškepti ir jau prieš patiekiant pabaigti kepti? O gal yra koks nors būdas juos iškepti ir transportuoti taip, kad neatšaltų? Bet ar nuo garų/šilumos jie nesuminkštėja?
Atsakyti
Sveikos,

sakykit, gal kuri galit pasidalint kibinų su varške ir kriaušėmis receptu? Sunkiai kažką pavyksta rasti internete.
Atsakyti