QUOTE(Thea! @ 2014 05 02, 00:26)
Sveiki,
senojoj kibininėj tokių skanumynų prisivalgiau,kad sugalvojau ir namie pasigaminti
vienus valgiau su daržovėmis,bet labiau man jautėsi kopūstai rauginti berods
gal kas panašius gaminat ir pasakytumėt kas ten maždaug dedasi? ar šiaip kokių skanių nemėsiškų įdarų?
Dar norėjau paklausti dėl mėsytės, planuoju vyrui pagaminti su smulkiai supjaustyta krūtinėle vištos,kaži ją reikia šiek tiek pakepti prieš dedant?
senojoj kibininėj tokių skanumynų prisivalgiau,kad sugalvojau ir namie pasigaminti

Dar norėjau paklausti dėl mėsytės, planuoju vyrui pagaminti su smulkiai supjaustyta krūtinėle vištos,kaži ją reikia šiek tiek pakepti prieš dedant?
Gaminant su vištiena mėsą dedu "žalią", tik vištienos krūtinėlė savaime yra sausesnė, tad reikia pridėti kažko, kas duotų sultingumo. Aš asmeniškai dažniausia tam tikslui dedu pievagrybius

Iš nemėsiškų įdarų man skaniausi džiovintų grybų (džiovinti grybai, svogųnai, daug pipirų, druskos) ir kopūstų (rauginti kopūstai, prieskoninės žolelės,druska, pipirai, šiek tiek pomidorų padažo) - abu šiuos pasiruošiu keptuvėje, atvėsinu ir tada į kibinus dedu