QUOTE(Indii @ 2011 03 02, 11:08)
Na anuos kai dariau tai trupėjo, aišku, bet kad nebūtų labai trapūs (aš bent taip įsivaizduoju

).
Tai žalius kopūstus pasipjaustyti, pakepti ant aliejaus (mažai), tada atskirai morkas ir atskirai svogūnus. viską sudėti į vieną, +prieskonius = įdaras ?
Papildyta:
Galvoju mėsos įdarą daryti iš kiaulienos nugarinės, bet dar pridėti avienos (nebedaug turiu, tai neužteks vien tik iš jos daryti). Ar nesipjaus skoniai?
Jie būna mažiau trapūs, kai vandens į įdarą įpilu, tada tokie šlapesni gaunasi
O įdarą man patarė daryti taip: ant aliejaus apkepti svogūną (česnaką), paskui sudėt morkas, kopūstus (ten pat, pas svogūnus), užpilti vandens šiek tiek ir patroškinti. Patroškinus nusunkti jeigu reikia. Maniškiams labai patiko, nors kopūstų ne kažin kokie mėgėjai yra, naikino juos kaip reikalas