Įkraunama...
Įkraunama...

Kibinai

as net nezinau kaip. g.gif Man viena karta labai graziai gaunasi, kita nesiseka. Bet svarbiausia skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 12 23, 12:11)
iskilo dar vienas klausimas. doh.gif  Kaip supratau, tuos uzsaldytus isimt ir palaikyt 10-15min. kambario temperaturoj. O kept taip pat apie 30min, ar dabar jau reikia siek tiek ilgiau? ax.gif



As kepu 30-35 min. Tik nepamirskite kiausinio tryniu aptepti mirksiukas.gif As viena syki is saldiklio istraukiau, prasilo jie man truputeli ir jau kisu i orkaite.... paskui prisiminiau kad dar patepti reik.
Atsakyti
QUOTE(gino @ 2009 02 23, 15:31)
http://www.youtube.c...h?v=907A1RJMdu4
Netingekit , pabandykit pasigaminti. Visai seimynai labai patiko  smile.gif


vakar pasigaminau pirma kart kibinuspagal si receptuka,gavos superiniai,labai skanu thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2010 12 17, 16:13)
O jūs visos kepate su margarinu?  g.gif  kodel ne su sviestu?  g.gif

na as kepiau su sviestu,visada kepiniams naudoju sviesta,kazkaip musu seima margarino niekad nenaudoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aksomke @ 2011 01 31, 09:56)
vakar pasigaminau pirma kart kibinuspagal si receptuka,gavos superiniai,labai skanu  thumbup.gif  thumbup.gif
na as kepiau su sviestu,visada kepiniams naudoju sviesta,kazkaip musu seima margarino niekad nenaudoja  4u.gif

Man tai kibinu tesla pagal filmuka skanesne iseina su margarinu, bet su sviestu tesla labiau elastingesne iseina ir labai greitai issiminko.
Atsakyti
Čia tiek tų receptų doh.gif Sąkykit, pagal kurį tešla pakankamai greitai susiminko ir nebelimpa ir kurie čia jau būtų tikrai skanūs? Rytojui, svarbiai progai, reikia pgaminti, tai žinot, nesinori susimauti biggrin.gif

Pagal savo šitą nebegaminsiu schmoll.gif
QUOTE(Indii @ 2010 12 01, 15:26)
250 gr. margarino
1 kiaušinis (reikalingas išplakti ir aptepti kibinus iš viršaus)
2 stiklinės grietinės
2 stiklinės miltų

Papildyta:
I gal žinot kokį skanų vegetarišką įdarą kibinams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indii: 02 kovo 2011 - 10:19
QUOTE(Indii @ 2011 03 02, 10:20)
Čia tiek tų receptų  doh.gif  Sąkykit, pagal kurį tešla pakankamai greitai susiminko ir nebelimpa ir kurie čia jau būtų tikrai skanūs? Rytojui, svarbiai progai, reikia pgaminti, tai žinot, nesinori susimauti  biggrin.gif


I gal žinot kokį skanų vegetarišką įdarą kibinams?

Pagal youtube receptą labai skanūs, nelimpa ir greit susiminko biggrin.gif Gavosi iš pirmo karto ax.gif

Su grybais gal g.gif Ar kopūstais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 03 02, 11:24)
Su grybais gal g.gif Ar kopūstais g.gif


O tikrai skani tešla? Netrupa?

O kaip kopūstus paruošti kibinam? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indii @ 2011 03 02, 10:27)
O tikrai skani tešla? Netrupa?

O kaip kopūstus paruošti kibinam?  rolleyes.gif

Man tai labai skanūs jie pasirodė biggrin.gif Trupa biggrin.gif O reikia, kad netrupėtų? g.gif

Patroškinti su morkom, svogūnais, prieskoniais, paskui įdaryti ax.gif Tik aliejaus labai mažai naudoti reikia, nes aš kai padauginau užlipdyti negalėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 03 02, 11:32)
Man tai labai skanūs jie pasirodė biggrin.gif Trupa biggrin.gif O reikia, kad netrupėtų? g.gif

Patroškinti su morkom, svogūnais, prieskoniais, paskui įdaryti ax.gif Tik aliejaus labai mažai naudoti reikia, nes aš kai padauginau užlipdyti negalėjau doh.gif


Na anuos kai dariau tai trupėjo, aišku, bet kad nebūtų labai trapūs (aš bent taip įsivaizduoju biggrin.gif ).

Tai žalius kopūstus pasipjaustyti, pakepti ant aliejaus (mažai), tada atskirai morkas ir atskirai svogūnus. viską sudėti į vieną, +prieskonius = įdaras ? g.gif
Papildyta:
Galvoju mėsos įdarą daryti iš kiaulienos nugarinės, bet dar pridėti avienos (nebedaug turiu, tai neužteks vien tik iš jos daryti). Ar nesipjaus skoniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indii @ 2011 03 02, 11:08)
Na anuos kai dariau tai trupėjo, aišku, bet kad nebūtų labai trapūs (aš bent taip įsivaizduoju  biggrin.gif  ).

Tai žalius kopūstus pasipjaustyti, pakepti ant aliejaus (mažai), tada atskirai morkas ir atskirai svogūnus.  viską sudėti į vieną, +prieskonius = įdaras ? g.gif
Papildyta:
Galvoju mėsos įdarą daryti iš kiaulienos nugarinės, bet dar pridėti avienos (nebedaug turiu, tai neužteks vien tik iš jos daryti). Ar nesipjaus skoniai?  g.gif

Jie būna mažiau trapūs, kai vandens į įdarą įpilu, tada tokie šlapesni gaunasi ax.gif
O įdarą man patarė daryti taip: ant aliejaus apkepti svogūną (česnaką), paskui sudėt morkas, kopūstus (ten pat, pas svogūnus), užpilti vandens šiek tiek ir patroškinti. Patroškinus nusunkti jeigu reikia. Maniškiams labai patiko, nors kopūstų ne kažin kokie mėgėjai yra, naikino juos kaip reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 03 02, 12:18)
Jie būna mažiau trapūs, kai vandens į įdarą įpilu, tada tokie šlapesni gaunasi ax.gif
O įdarą man patarė daryti taip: ant aliejaus apkepti svogūną (česnaką), paskui sudėt morkas, kopūstus (ten pat, pas svogūnus), užpilti vandens šiek tiek ir patroškinti.  Patroškinus nusunkti jeigu reikia. Maniškiams labai patiko, nors kopūstų ne kažin kokie mėgėjai yra, naikino juos kaip reikalas biggrin.gif


Na bandysim daryti pagal video. Žiūriu daug kam patiko. O gal turite netyčia wordiniu formatų tą receptą? smile.gif

Ačiū. Taip ir padarysiu. Jau dabar pilvas gurgti pradėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indii @ 2011 03 02, 11:24)
Na bandysim daryti pagal video. Žiūriu daug kam patiko. O gal turite netyčia wordiniu formatų tą receptą? smile.gif

Ačiū. Taip ir padarysiu. Jau dabar pilvas gurgti pradėjo  biggrin.gif

schmoll.gif Pagal yotubės dariau pradžioj, dabar jau mintinai moku biggrin.gif
Atsakyti