as net nezinau kaip.
Man viena karta labai graziai gaunasi, kita nesiseka. Bet svarbiausia skanu
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 12 23, 12:11)
iskilo dar vienas klausimas.
Kaip supratau, tuos uzsaldytus isimt ir palaikyt 10-15min. kambario temperaturoj. O kept taip pat apie 30min, ar dabar jau reikia siek tiek ilgiau? 
As kepu 30-35 min. Tik nepamirskite kiausinio tryniu aptepti
QUOTE(gino @ 2009 02 23, 15:31)
http://www.youtube.c...h?v=907A1RJMdu4
Netingekit , pabandykit pasigaminti. Visai seimynai labai patiko
Netingekit , pabandykit pasigaminti. Visai seimynai labai patiko
vakar pasigaminau pirma kart kibinuspagal si receptuka,gavos superiniai,labai skanu
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 12 17, 16:13)
na as kepiau su sviestu,visada kepiniams naudoju sviesta,kazkaip musu seima margarino niekad nenaudoja
QUOTE(aksomke @ 2011 01 31, 09:56)
vakar pasigaminau pirma kart kibinuspagal si receptuka,gavos superiniai,labai skanu
na as kepiau su sviestu,visada kepiniams naudoju sviesta,kazkaip musu seima margarino niekad nenaudoja
na as kepiau su sviestu,visada kepiniams naudoju sviesta,kazkaip musu seima margarino niekad nenaudoja
Man tai kibinu tesla pagal filmuka skanesne iseina su margarinu, bet su sviestu tesla labiau elastingesne iseina ir labai greitai issiminko.
Čia tiek tų receptų
Sąkykit, pagal kurį tešla pakankamai greitai susiminko ir nebelimpa ir kurie čia jau būtų tikrai skanūs? Rytojui, svarbiai progai, reikia pgaminti, tai žinot, nesinori susimauti
Pagal savo šitą nebegaminsiu
Papildyta:
I gal žinot kokį skanų vegetarišką įdarą kibinams?
Pagal savo šitą nebegaminsiu
QUOTE(Indii @ 2010 12 01, 15:26)
250 gr. margarino
1 kiaušinis (reikalingas išplakti ir aptepti kibinus iš viršaus)
2 stiklinės grietinės
2 stiklinės miltų
1 kiaušinis (reikalingas išplakti ir aptepti kibinus iš viršaus)
2 stiklinės grietinės
2 stiklinės miltų
Papildyta:
I gal žinot kokį skanų vegetarišką įdarą kibinams?
QUOTE(Indii @ 2011 03 02, 10:20)
Čia tiek tų receptų
Sąkykit, pagal kurį tešla pakankamai greitai susiminko ir nebelimpa ir kurie čia jau būtų tikrai skanūs? Rytojui, svarbiai progai, reikia pgaminti, tai žinot, nesinori susimauti
I gal žinot kokį skanų vegetarišką įdarą kibinams?
I gal žinot kokį skanų vegetarišką įdarą kibinams?
Pagal youtube receptą labai skanūs, nelimpa ir greit susiminko
Su grybais gal
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 03 02, 11:24)
O tikrai skani tešla? Netrupa?
O kaip kopūstus paruošti kibinam?
QUOTE(Indii @ 2011 03 02, 10:27)
Man tai labai skanūs jie pasirodė
Patroškinti su morkom, svogūnais, prieskoniais, paskui įdaryti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 03 02, 11:32)
Man tai labai skanūs jie pasirodė
Trupa
O reikia, kad netrupėtų?
Patroškinti su morkom, svogūnais, prieskoniais, paskui įdaryti
Tik aliejaus labai mažai naudoti reikia, nes aš kai padauginau užlipdyti negalėjau 
Patroškinti su morkom, svogūnais, prieskoniais, paskui įdaryti
Na anuos kai dariau tai trupėjo, aišku, bet kad nebūtų labai trapūs (aš bent taip įsivaizduoju
Tai žalius kopūstus pasipjaustyti, pakepti ant aliejaus (mažai), tada atskirai morkas ir atskirai svogūnus. viską sudėti į vieną, +prieskonius = įdaras ?
Papildyta:
Galvoju mėsos įdarą daryti iš kiaulienos nugarinės, bet dar pridėti avienos (nebedaug turiu, tai neužteks vien tik iš jos daryti). Ar nesipjaus skoniai?
QUOTE(Indii @ 2011 03 02, 11:08)
Na anuos kai dariau tai trupėjo, aišku, bet kad nebūtų labai trapūs (aš bent taip įsivaizduoju
).
Tai žalius kopūstus pasipjaustyti, pakepti ant aliejaus (mažai), tada atskirai morkas ir atskirai svogūnus. viską sudėti į vieną, +prieskonius = įdaras ?
Papildyta:
Galvoju mėsos įdarą daryti iš kiaulienos nugarinės, bet dar pridėti avienos (nebedaug turiu, tai neužteks vien tik iš jos daryti). Ar nesipjaus skoniai?
Tai žalius kopūstus pasipjaustyti, pakepti ant aliejaus (mažai), tada atskirai morkas ir atskirai svogūnus. viską sudėti į vieną, +prieskonius = įdaras ?
Papildyta:
Galvoju mėsos įdarą daryti iš kiaulienos nugarinės, bet dar pridėti avienos (nebedaug turiu, tai neužteks vien tik iš jos daryti). Ar nesipjaus skoniai?
Jie būna mažiau trapūs, kai vandens į įdarą įpilu, tada tokie šlapesni gaunasi
O įdarą man patarė daryti taip: ant aliejaus apkepti svogūną (česnaką), paskui sudėt morkas, kopūstus (ten pat, pas svogūnus), užpilti vandens šiek tiek ir patroškinti. Patroškinus nusunkti jeigu reikia. Maniškiams labai patiko, nors kopūstų ne kažin kokie mėgėjai yra, naikino juos kaip reikalas
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 03 02, 12:18)
Jie būna mažiau trapūs, kai vandens į įdarą įpilu, tada tokie šlapesni gaunasi
O įdarą man patarė daryti taip: ant aliejaus apkepti svogūną (česnaką), paskui sudėt morkas, kopūstus (ten pat, pas svogūnus), užpilti vandens šiek tiek ir patroškinti. Patroškinus nusunkti jeigu reikia. Maniškiams labai patiko, nors kopūstų ne kažin kokie mėgėjai yra, naikino juos kaip reikalas
O įdarą man patarė daryti taip: ant aliejaus apkepti svogūną (česnaką), paskui sudėt morkas, kopūstus (ten pat, pas svogūnus), užpilti vandens šiek tiek ir patroškinti. Patroškinus nusunkti jeigu reikia. Maniškiams labai patiko, nors kopūstų ne kažin kokie mėgėjai yra, naikino juos kaip reikalas
Na bandysim daryti pagal video. Žiūriu daug kam patiko. O gal turite netyčia wordiniu formatų tą receptą?
Ačiū. Taip ir padarysiu. Jau dabar pilvas gurgti pradėjo
QUOTE(Indii @ 2011 03 02, 11:24)
Na bandysim daryti pagal video. Žiūriu daug kam patiko. O gal turite netyčia wordiniu formatų tą receptą?
Ačiū. Taip ir padarysiu. Jau dabar pilvas gurgti pradėjo
Ačiū. Taip ir padarysiu. Jau dabar pilvas gurgti pradėjo





