Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie "PELENĖS" parodą

As vakar buvau, tai nusipirkau is OPI kvepianti ranku krema, labai esu juo patenkinta, aliejuka nagu odelems, ir nail teka pigiau nusipirkau.Dar sustojau prie Gintares Karaliunaites stendo, labai maloni moteris, tai pas ja apsipirkau dar 4u.gif is esmes, man visai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 03 05, 23:14)

tik man truko "Make up store" stendo (o gal praziopsojau ji?). ir dar keliu plauku prieziuros gamintoju pasigedau, nes jei butu buve, buciau pirkus.

Man atrodo kad tikrai maciau g.gif

O pas gintare irgi noriu uzeiti ir ko nors nusipirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2010 03 05, 20:33)
Beje gal uzmatet kazkur skazciau kad bus KADUS plauku priemones?

Tikrai yra mirksiukas.gif nes dar draugei rodziau, sakiau neblogos priemones smile.gif

QUOTE(bad_cat @ 2010 03 05, 23:14)
tik man truko "Make up store" stendo (o gal praziopsojau ji?). ir dar keliu plauku prieziuros gamintoju pasigedau, nes jei butu buve, buciau pirkus.

Man rodos ir maciau smile.gif nes lyg seselius ziurinejau g.gif
Atsakyti
Na stai ka tik grizau is pelenes biggrin.gif
tigi,hempz priemonems 50% nuolaida thumbup.gif nusipirkau is tigi after party priemone,hempz kuno sviesta,dave dar meginuku sampuno ir balzamo, nagavitos stende nail tek therapy kainavo 24lt ,paemiau biggrin.gif dovanu ranku kremas 30ml. daugiau nieko nepirkau,Bi-kor ir Ikos EZ kainos 110lt,nuolaidu nebuvo,inglot nuolaidu nemaciau,bet sake,kai perki,duoda 10%. haushkos bronzanto kaina 77 lt + 10% nuolaida . MAKE up STORE kosmetikos nebuvo,buvo tik stendas ir ten vizazistas daze modeli ir pasakojo visokias makijazo gudrybes.. meginuku siaip neduodavo,as nepastebejau,tik kai ka nors perki,kai kurios pardes duoda meginuku. 4u.gif Makeup factory buvo stendas su kosmetika,nuolaidos lyg ir buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 06 kovo 2010 - 14:34
Gal kas užmatėt, ar yra nuolaidų ir kiek Opi, Orly lakiukams? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2010 03 06, 15:06)
Gal kas užmatėt, ar yra nuolaidų ir kiek Opi, Orly lakiukams? bigsmile.gif

yra tikrai,jie kartu su nailtek stovejo,tik neklausiau keik nuolaida
Atsakyti
O gal uzmatet Lisap Millano priemoniu stenduka? bigsmile.gif "Prestizo linija" siom priemonem prekiauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 03 06, 16:55)
O gal uzmatet Lisap Millano priemoniu stenduka?  bigsmile.gif  "Prestizo linija" siom priemonem prekiauja  ax.gif

neatkreipiau demesio,lyg ir nemaciau 4u.gif
Atsakyti
Lisap stendo nera,OPI 3 lakus perki-1 dovanu-3x18lt+1 nemokamai= po 13,50lt,pirkau babyliss fena plaukams,gavau grazia tase ir didziuli sketi thumbup.gif .Pastebejau,kad ne labai duoda meginukus,labiau ,net prasyt ne reikia,dalina broliai latviai.Ir dar -EGIPTO ZEME siandien kainavo 60lt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lesia @ 2010 03 07, 00:45)
Lisap stendo nera,OPI 3 lakus perki-1 dovanu-3x18lt+1 nemokamai= po 13,50lt,pirkau babyliss fena plaukams,gavau grazia tase ir didziuli sketi thumbup.gif .Pastebejau,kad ne labai duoda meginukus,labiau ,net prasyt ne reikia,dalina  broliai latviai.Ir dar -EGIPTO ZEME siandien kainavo 60lt tongue.gif

O tie nagų lakai geri? bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar buvau, siaip dalyviu galejo but ir daugiau. Gal brangu jiems g.gif
Buvau profesiniais tikslais, pabendravau su kosmetiku platintojais, man buvo labai naudinga. O pirkau tik zurnalu ir viena kremuka, pasiemiau meginuku. Pernai buvau daugiau paziopsot, siemet - darbo reikalais biggrin.gif Man patiko. Dar maciau pristatymus, konkursus.
Atsakyti
QUOTE(Lesia @ 2010 03 06, 23:45)
EGIPTO ZEME siandien kainavo 60lt tongue.gif

Na Bi-kor ir IKos zemes kaina stovejo 110lt, aisku buvo ir kitu firmu "zemiu" tai jos ir taip yra pigesnes,bet as jas originaliom neskaitau ax.gif
Atsakyti