Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie "PELENĖS" parodą

Aš irgi nusivyliau. Ėjau praktiškai dėl vieno daikto iš Tigi, o jo nebuvo, pagrinde šampūnai sustatyti ir viskas.. Macadamijos kainos šiandien aukštesnės, nebent jos kažką supainiojo doh.gif tai nepirkau. Bet tuščiom negrįžau biggrin.gif
Atsakyti
Siandien buvau, tai zodziu daaaug pinigu issitaskiau. Pirkau macadamia aliejuka ir kauke, Biosilk silka ir purskiama plauku laka. Taip pat Frenchi stiprinamaji nagu laka bei Make up factory seselius ir skaistalus. Isigijau dar ir Elsa Hjeronymus makiazo pagrinda. Zodziu daug issileidau.. blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dienuzze @ 2011 03 05, 18:17)
Siandien buvau, tai zodziu daaaug pinigu issitaskiau. Pirkau macadamia aliejuka ir kauke, Biosilk silka ir purskiama plauku laka. Taip pat Frenchi stiprinamaji nagu laka bei Make up factory seselius ir skaistalus. Isigijau dar ir Elsa Hjeronymus makiazo pagrinda. Zodziu daug issileidau.. blink.gif  4u.gif

Taigi nuolaidos, man atrodo todel ten ir eina dauguma, kad apsipirkt. As irgi isleidau (nekyla ranka rasyt istaskiau, nes buvau apgalvojus ko reikia, tu dalyku ir uzsipirkau). O macadamios irgi norejau, bet suzinojus, kad tik -10% nuolaida is principo nepirkau biggrin.gif
Atsakyti
ejau su ta intencija kad pigiau nusipirksiu, bet ziuriu siu metu parodoj nuolaidos nemadinga g.gif kaip tik turetu, manau, bent tuos -10%, bet kas nuvyle ypac tai Sveiki produktai..ir ne tik...eiciau dar karta nebent jei uz iejima nereiktu plot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 03 05, 19:47)
ejau su ta intencija kad pigiau nusipirksiu, bet ziuriu siu metu parodoj nuolaidos nemadinga  g.gif  kaip tik turetu, manau, bent tuos -10%, bet kas nuvyle ypac tai Sveiki produktai..ir ne tik...eiciau dar karta nebent jei uz iejima nereiktu plot  biggrin.gif

Aha, traukiasi ir paroda ir nuolaidos ir meginuku i kaire ir desine nebedalina.
Jei reiktu moket uz bilieta pagalvociau ar verta eit ax.gif
Atsakyti
Aš irgi labai nusivyliau. Labai daug visokių priemonių nagams, kas man visai buvo neaktualu, mėginukų nieks nedalina (nebent jų labai prasyti reikia, bet kad patys siulytų tai schmoll.gif ), nuolaidų irgi nekas (kas labiausiai ir papiktino, juk dauguma ir einam tam, kad kažka pigiau nugriebti). Salon+ stende priemonės po 35 lt ir schwarzkopf stende priemonės 10-15lt pigiau nei šiaip būna. Norėjau depiliacijai priemonių prisipirkti, tai net ta pardė kur aš visada perku vaškus, tik nagų priemonėm ir kremukais kažkokiais prekiavo. Kiek pastebėjau, labai daug stendu su "natūraliom" kosmetikom.
Praeitais metais lenkai prekiavo nagams ir depiliacijai priemonėmis, tai šiemet tik nagams pričindalus pas juos mačiau, o depiliacijos nieko (nebent nemačiau arba ne pats tuos lenkus žiūrėjau, jų keli buvo).
Žodžių, to ko reikėjo labaiusiais nieko negavau, o ko nelabai reikėjo prisipirkau biggrin.gif

Bet reziumuodama galiu pasakyti tą patį, ką ir daugelis sako - kasmet vis prastėja paroda:hm. Palyginus su tuo, kas budavo prieš keletą metų, kai vykdavo didžiojoje (pagrindinėje) salėje, tai dabar š...
Atsakyti
Gal kas dar ruosiates ryt eit i pelenes paroda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dienuzze @ 2011 03 04, 20:28)
Ir ka isigijote? As tai ryt leksiu i paroda smile.gif 4u.gif

Viska ka ir planavau: antakiu dazus, seruma veidui, pudra, macadamia kaukes megineli, balzama plaukams, rozmarinu e.a.
Atsakyti
Šiandien buvom su draugėm jau po pietų (po darbų), tai žmonių normaliai - nebuvo labai jau daug. Kaip dauguma jūsų - nusivylėm paroda ir net labai. Kai kas jau iššluota (pvz., Weledos pastų nebelikę) ir pan., kai kurių produktų labai mažas pasirinkimas, kad ir dekoratyvinės kosmetikos. Nepalyginsi net su pernai vykusia paroda, o ką jau kalbėt anksčiau unsure.gif
Visi duoda lankstinukus, bet mėginukų reikia prašyt ar net reikalaut biggrin.gif Mano draugės labai atkaklios, tad nusiderėjo ir už save, ir už mane, ir mėgnukų gavom, bet reikėjo pasistengt karsta.gif
Sveikuose produktuose draugė pirko birią pudrą šilko pagrindu, tai šiaip ne taip išpešėm 10% nuolaidą + davė po Aubrey organics šampūno buteliuką 15ml ir kondicionierių, bei paakių ir Essential care drėkinamojo kremo mėginukus.
Geriausiai nusiderėjom pas vyrą, kuris prekiavo Elgon produktais plaukams biggrin.gif pirkom po 10 ml Refibra aliejuką vietoj 9Lt už 7Lt ir dar davė dovanų po tris Elgon mėginukus, kurie šiaip vaistinėse po 2,5Lt. Taip pat pas jį išsiderėjom dantų šepetukus Nano Gold po 15Lt (šiaip po 20Lt už juos prašo), bet mes jų pirkom šešis, todėl pavyko susitart.
Labai domino Babor stendas, pas juos buvo 20% nuolaida, kas ketinate ką nors pirkti, tai verta, nes jų kosmetika brangi. Mėginukų šiaip neduoda, bet irgi išprašėm su kamieninėm ląstelėm pabandymui biggrin.gif
Pirkau Macadamia Deep Repair Masque kaukę plaukams, tai pritaikė 10% nuolaidą, bet jau mėginukų tai jokių nedavė ir išvis nelabai maloni konsultantė buvo... Gal pavargus unsure.gif
Weledos stende pirkau drėkinamąjį irisų kremą, tai davė vieną mėginuką, nuolaida pas juos produktams 10%. Turi ir Alkaičio priemonių, tai joms lyg ir didesnė nuolaida (gal 20%, bijau pameluot), kažkaip gerai neužfiksavau g.gif bet guodėsi, kad mėginukų Alkaičio neturi, o labai reikėtų, nes besidominčių yra daug, bet nesiryžta pirkti žmonės...
Dar su drauge nusipirkom po kosmetinę (kadangi pirkom dviese, nuo 15Lt nuleido iki 13Lt), lenkiškos, bet tikrai fainutės.
Draugė pirko Inglot šešėlius, tai už tris mokėjo 33Lt, čia pigiau, nes šiaip kitai merginai, girdėjau, kaina sakė vienų šešėlių 17Lt. Aš pirkau antakiams šešėlį už 11Lt, nežinau ar čia pigiau, turbūt ne, bet ir neklausiau.

Vieninteliam stende iš visos parodos, kur patys neprašomi pasiūlė mėginukus ir davė be gailesčio, tai vyrukai, kurie atstovavo lietuvišką kosmetiką VaivaM ir davė po penkis mėginukus naujos antiOffice kosmetikos smile.gif

Yra gerų nuolaidų dildėms (formavimo nuo 1Lt, stiklinės po 5Lt) ir poliruokliams.

Tai va, tokie įspudžiai, gal kam pagelbės biggrin.gif Reikia atkakliai derėtis, prašyti mėginukų pačioms ir geriau kai perki didesnį kiekį (pvz., eini su draugėm) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 05 kovo 2011 - 21:55
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 03 05, 21:51)
Draugė pirko Inglot šešėlius, tai už tris mokėjo 33Lt, čia pigiau, nes šiaip kitai merginai, girdėjau, kaina sakė vienų šešėlių 17Lt. Aš pirkau antakiams šešėlį už 11Lt, nežinau ar čia pigiau, turbūt ne, bet ir neklausiau.

As siandien uz antakiu seselius 10 mokejau biggrin.gif
Atsakyti
nesikartosiu apie gerus dalykus, minetus anksciau.
siais metais tikrai paroda mazesne. bet galima rasti visko, jei gerai ieskai.

Macadamijos priemones pardavinejo nemaloni bobele, tai is principo nepirkau.

Geras nuolaidas dare prekiaujantys AlterEgo sampunais. (aisku Tigi ir Joico pirmoj vietoj su nuolaidom)

Nouba dekoratyvine kosmetika, kalbant apie makiazo pagrindus nesuzavejo, nes ir jaunu mergaiciu, ja pradavinejanciu rauksles isryskino. siaip grazios spalvos kitos ju kosmetikos.

siemet labai daug aksesuaru plaukams, ant visu parodos kampu.

moteriskes O.D.A. stende geranoriskai pataria ir konsultuoja, parenka produktus, nuolaida -5 proc., tai pirkti galima ir ne parodos metu.

Chi konsultantes buvo apgulty, neimanoma buvo paklaust.

galima buvo pameginti Nanomax procedura ir nusipirkti ju priemoniu.

buvo suomiskas brandas KC proffesional, man naujas, plauku prieziura, dazai, pan.

Atsakyti
Maciau kaip mot atrodo po "strelkes" permanento blink.gif Ten vietoj ir dare..siaubas, gerai kad pamaciau, atsoko norai i prieki visam gyvenimui, nors tokiu noru ir neturejau. Keistai istinusios akys, kraupu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 05 kovo 2011 - 23:16