Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie "PELENĖS" parodą

Nu tikrai plesikai blink.gif 5Eur uz bilieta, tai cia beveik 17Lt, kai budavo blink.gif 12Lt Vos ne 50% pabrangino bilietus blink.gif
Neiciau, bet drauge turi kvietimus, tai pakviete kartu eiti. Bet jei reiktu pirkti bilieta, tai is principo neiciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2015 04 10, 07:26)
Oho, nieko sau  blink.gif  norejom dviese eit. Tai bus 10 euru. Neeisiu schmoll.gif

nieko neprarasit, vakar buvau, prasciausia paroda per visus /n metu, kuriuos lankau
Atsakyti
O tiesa kad kristiana dalyvauja ? ax.gif
Atsakyti
Nu ka.. Tangle teezeris salon+ po 10euru, didelis apvalus sepetys ten pat 2 eurai, tigi sampunai po 9 eurus. Maria galand veido prausiklis 20euru (visunitoj 100 mokejau berods) plius ideda ziauriai daug meginuku nemazam kieki (man kaukiu, liftingo pridejo). Idegio kremas st tropez 31euras. Cascadoj viskas 20%.. Galima plaukus ir galvos odo issitirt uz 1 eura. Vietoje yra lazeriai issibalint dantis per 30min be skausmo ir peroksido 60euru. Opi nagu lakai po 6,80 euro, chine glaze 4,80euro.. Chi plauku silkas 10euru:) vyrui velos sampuna uz 10euru nukoviau:) nu as patenkinta, taupiau metus laiko ir viska nusipirkau ka norejau. Patenkinta kvadratu, laukiu kitu metu:)
Atsakyti
QUOTE(SaulynaSon @ 2015 04 11, 13:16)
O tiesa kad kristiana dalyvauja ? ax.gif

taip.
Atsakyti
O man paroda visai patiko smile.gif tik padariau klaida - reikejo pries einant pasidaryti sarasiuka ka noreciau nusipirkti, o as ejau su mintim " jei ka nors gero pamatysiu, tai nusipirksiu" - daugybe zmoniu tai viska apziureti itin sunku. Labai fainas INGLOT stendas, pavyko prasigrusti ir nusipirkti pora seseliu ir YSM pudros pigiau thumbup.gif tarp konsultanciu buvo lenkaites, kurios labai fainos - pataria, padeda issirinkt, Vilniaus Inglot konsultantems tikrai reikia is ju pasimokyti smile.gif pagriebiau ANGEL PROFESIONAL rinkinuka: sampunas, kondicionierius (po 500 ml) ir purskaliukas plaukams uz 16 eur thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalija2: 12 balandžio 2015 - 12:20
Papasakokit kas gero buvo Kristianos stende? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 04 11, 09:13)
nieko neprarasit, vakar buvau, prasciausia paroda per visus /n metu, kuriuos lankau

man nepavyko nueiti siemet , drauge buvo ,tai sake kaip tik zymiai geresne nei praeitais metais daugiau visko , prisipirko sociai kruva dovanu gavo papildomai g.gif bet buvo paskubom , ne viska pamate .
QUOTE(Malena @ 2015 04 13, 15:20)
Papasakokit kas gero buvo Kristianos stende? 4u.gif

man irgi tas idomu ...pvz buvo Chanel , Dior ?

o MAC kartais buvo kosmetika ? drauge sake ,kad nemate

ir Creme de la Creme kvepalu neuzmatet ?
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2015 04 13, 16:42)
man nepavyko nueiti siemet , drauge buvo ,tai sake kaip tik zymiai geresne nei praeitais metais daugiau visko , prisipirko sociai kruva dovanu gavo papildomai  g.gif bet buvo paskubom , ne viska pamate .

man irgi tas idomu ...pvz  buvo Chanel , Dior  ?

o MAC kartais buvo kosmetika ? drauge sake ,kad nemate

ir Creme de la Creme kvepalu neuzmatet ?

Tikrai nebuvo nei Mac, nei chanel, nei dior. As tiesiog ejau pro sali ir pamaciau noreta Talika blakstienu stiprintoja ir kai nusipirkau, idejo i Kristianos maiseli, tai cia supratau, kad tas stendas Kristianos (net iskaba kazkokia kitokia). Po to apsizvalgiau, kad turejo tik vien PUPOS kosmetikos stenda, kelis kremus (net firmos neatsimenu) na ir Talikos produktu.

Creme de la Creme tikrai nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2015 04 14, 08:09)
Tikrai nebuvo nei Mac, nei chanel, nei dior. As tiesiog ejau pro sali ir pamaciau noreta Talika blakstienu stiprintoja ir kai nusipirkau, idejo i Kristianos maiseli, tai cia supratau, kad tas stendas Kristianos (net iskaba kazkokia kitokia). Po to apsizvalgiau, kad turejo tik vien PUPOS kosmetikos stenda, kelis kremus (net firmos neatsimenu) na ir Talikos produktu.

Creme de la Creme tikrai nemaciau.

supratau ,dekui ...
Atsakyti
Merginos, pagalvokit pačios bent truputį... Yra dalyvių sarašas, na kas jūsų nuomone iš dalyvių galėjo atsivešti MAC ar Creme de la creme kvepalų? biggrin.gif Kaip jų galėjo būti parodoje? lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 04 14, 13:21)
Merginos, pagalvokit pačios bent truputį... Yra dalyvių sarašas, na kas jūsų nuomone iš dalyvių galėjo atsivešti MAC ar Creme de la creme kvepalų? biggrin.gif Kaip jų galėjo būti parodoje? lotuliukas.gif

Norejau ta pati rasyti drinks_cheers.gif MAC prekiauja Douglas, bet kazkas iesko Kristianoje doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti