
Vištienos krutinėlę supjaustyti ir pamušti, apiberti mėgiamais prieskoniais ir palaikyti apie valandą šaldytuve, veliau merkti į kiaušinio plakinį ir džiuvesėlius, kepti įkaitintame aliejuje. Valgėme su keptomis bulvėmis ir kopūstų slotomis, labai skanu

Bulvių košės-faršo apkepas

Išvirti bulves, padaryti košę, faršą pakepinti su svogūnais ir mėgiamais prieskoniais. Į skardą dėti sluoksnį košės, sluoksnį faršo, vėl košės ir uždėti fermentinio sūrio. Pašauti į orkaitę kelioms minutėms, kad išsilydytų sūris.
Aštriai rūgštus vištienos troškinys su daržovėmis

Morką sutarkuoti, tris bulves supjaustyti kubeliais, sudėti į keptuvę ir troškinti ant mažos kaitros. Kai morkos suminkštės sudėti porą smulkintų svogūnų. Po keletos minučių sudėti nedidelę smulkintą cukiniją, papriką, apvirtų šparaginių pupelių, apie tris šimtus gr. smulkintos vištienos, įspausti porą česnako skiltelių, įdėti tris smulkintus čili pipiriukus, prieskonių, keturis smulkintus pomidorus, viską troškinti kol daržovės taps minkštos.
Ala kijevo kotletai

Fermentinį sūrį pertrinti su svietu, įberti krapų. Faršą sumaišyti su prieskoniais. Imti faršą, į vidų dėti sūrio-svieto mišinį ir formuoti kaip cepelinus. Merkti į kiaušinio plakinį, apvolioti džiūvėsėliuose, vėl į kiaušinį ir džiūvėsėlius. Apkepti, dėti į puodą su morkomis, svogūnais, stikline vandens ir patroškinti.